Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Znakomity pomysł Spaldinga!
Szanowni Admirałowie!
W wątku "audycja na jedynce, off top numer cztery, Jędrzej kontra ogromna skala" użytkownik-artysta z miasta niepapieskiego rzucił znakomity pomysł. Proponuję zatem: stwórzmy na forum dział BURDEL do którego będą przenoszone wątki nie mieszczące się w konwencji działu KARCZMA.

Wiadomo jak forum funkcjonuje: jak się skończy merytoryka (czyli średnio po pięciu postach) to wątek wylatuje do Hyde-Parku, jak prywata już na dobre rozgorzeje to wylatuje do Karczmy. Hierarchiczność świata wymagałaby kolejnego kręgu abstrakcji do którego wpadałoby to co by się zanadto rozogniło w karczmie. Wątki nie mogą się gromadzić ponad konieczność. A więc - stwórzmy dział BURDEL!

Możnaby tam umieścić Kapitana Nemo, Cyrusa Smitha, dzieci Kapitana Granta i czterdziestu rozbójników.
i smoja wawelskiego... obok dziewic !!!
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Mało to burdeli w necie, nie róbmy kolejnego...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Spoko, można dodać do 'Ulubionych' a potem przeorganizować, co by był na wierzchu Smile

ps. Przemku, kobiet dobrodzieju, jak się zrobi konkretny burdel to jako moderator zwiń ten stragan ! masz moc Wink
"Nic tak nie obnaża słabych punktów poety jak wiersz klasyczny i właśnie dlatego tak powszechnie się od niego stroni."
(Josif Brodski)
Krasny napisał(a):Hierarchiczność świata wymagałaby kolejnego kręgu abstrakcji
Hehehe...
1. Kaczmar, 2. Hyde Park, 3. Karczma... A zatem:

Wciągam powietrze i chwiejny z lekka
Już w czwarty krąg kieruję krok!

no i:

Do cyrku! Do cyrku! Do kina!
Telewizor włączyć - bajka się zaczyna!

Wink
piwo dla Spladinga, bo to jego pomysł Smile

a co będzie po burdelu ?? totalna rozpierducha ?? a później "tutaj nie bierzemy zakładników" ?

[ Dodano: 9 Listopad 2006, 01:16 ]
Krasny napisał(a):użytkownik-artysta z miasta niepapieskiego
te Twoje słowa pełne jadu !! każde miasto jest papieskie !! z _każdym_ miastem Karol Wojtyła czuł się związany.

[ Dodano: 9 Listopad 2006, 01:19 ]
dlaczego ten wątek został przesunięty do hyde parku ?? pewnie był w "uwagi o forum".

kurcze to jest przecież taka uwaga !!
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
A ja mam pytanie do Ojca Admina :

Czy zamiast zakladac Burdel nie mozesz sprawic zeby wszystkie posty okladajacych sie w Karczmie (aluzja do obrazu “Okladajacy sie postami” Goyi na podstawie piosenki JK pod podobnym tytulem...) byly przekierowywane i ladowaly w ich skrzynkach pw ?

Beda mogli w ten sposob pokrzykiwac na siebie do woli, bez uskarzania sie ze inni sie wtracaja, podgladaja etc…
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
thomas.neverny napisał(a):bez uskarzania sie ze inni sie wtracaja, podgladaja etc…
Ależ to raczej ci drudzy się uskarżają - a to na poziom, a to na inwektywy.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Uskarżają się tylko wtedy, gdy muszą przekopywać się przez posty nadające sie do HP. Jeśli interesuje mnie wątek np. " Kaczmarski w wersji reagge" to chciałabym móc czytać na ten temat, a nie wyzwisk wobec siebie, nie mających z głównym tematem nic wspólnego. W HP nie przeszkadza mi to, bo po prostu zaznaczam ten temat jako ignorowany ( nieczytany, nie pamiętam jak to się dokładnie nazywa). To moje wyjaśnienie, bo wydaje mi się, że m.in. ja zostałam wyciągnięta przez Maćka do odpowiedzi.
Pozdrawiam
tmach napisał(a):Uskarżają się tylko wtedy, gdy muszą przekopywać się przez posty nadające sie do HP
Tonietak! Big Grin
Chodzi o skargi artykułowane już w Karczmie!
Znajdzie się słowo na każde słowo
Jak tonietak, to ok. Big Grin
To od razu do "Burdelu" dorzućmy dział "Parlament" gdzie przenoszone będą dyskusje niemieszczące się w konwencji "Burdelu". Idąc tym tropem można by dać jeszcze dział "Parlament Europejski", na wszelki wypadek. Wtedy nie byłoby powodu stosowania ostrzeżeń czy banów, po prostu zsyłało by się "zasłużonych" do PE. Zupełnie jak w rzeczywistości.
in montibus veritas
pomysl dobrySmile
czy zeby miec dostep do burdelu trzeba bedzie miec 18 lat?
pozdr
"W tym bajorze, co z naszych czasów pozostanie
Lękam się, że po władzę sięgną chrześcijanie..."