Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkoła Aktorska Jana i Haliny Machulskich
Szymon napisał(a):Na Forum Gintrowskiego, KN. pisał (...)
Nie jestem nawet tam zalogowany, o koncercie i moich odczuciach wolę pogadać bezpośrednio z wykonawcami. Dla mnie koniec offtopa.
Pils napisał(a):Dla mnie koniec offtopa
Zwłaszcza, że "top" (czyli nie-offtop) jakże fascynujący!
Kuba Mędrzycki 1 września napisał(a):jest to ot taka szkółka jedna z wielu, bardziej przypominająca ognisko czy kólko teatralne
natomiast, gdy nikogo już te rewelacje Kuby jakoś nie zainteresowały
Kuba Mędrzycki 11 września znów napisał(a):Edyto, nie ośmieszaj swojej przyjaciółki pisząc o przyjęciu jej do szkółki aktorskiej do której tak naprawdę każdy może się zapisać
U mnie, Kuba, masz za to potężny minus, u Administaralicji pewnie zarobisz (i słusznie!) kolejne punkty, a od Patrycji pewnie przy najbliższej okazji w gębę.
Ciekaw jestem tylko, jak Jacek by zareagował na tę twoją pisaninę (a i niejako podpieranie się autorytetem Krzysztofa). Swoją drogą, skoro już pośredniczysz między forum a Krzyśkiem, może podziel się - wzorem podzielenia się opinią Krzyśka o Szymonie - jego zdaniem na temat. Czyżby on też z, taką jak ty, pogardą mówił o Paci? Nie wierzę.
Parafrazując zacytowanego na wstępie klasyka powiem:
Cytat:Dla mnie koniec topa
Znajdzie się słowo na każde słowo
Jako, że nawet offtopicowa dyskusja o zarobkach absolwentów przeniosła się do "Parafrazy "Naszej klasy""( Wink ), a w tym wątku zostaje tylko radosna (i wtórna już niestety) twórczość Kuby, pozwolę sobie zgodzić się z przedpiszcą:
MacB napisał(a):Dla mnie koniec topa
i zakończyć temat.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Szymon napisał(a):Na Forum Gintrowskiego, KN. pisał o "jednym z najsłabszych występów Tria, na których był", argumentując to między innymi tym, że "podobno" Konop był pijany poprzedniej nocy itd. To wszystko była drobna sugestia, że się przestał przykładać...
To jest totalna bzdura i nadinterpretacja wypowiedzi Krzyśka. KN odniosł się tylko do tego jednego koncertu i nie była to żadna, nawet najdrobniejsza sugestia, że Konop się przestał przykładac do koncertów.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "