Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Małe ego" czyli refleksje post-kołobrzeskie
ja napisał(a):Szymonem, który oprócz tego że nie lubi Michnika, to jest bardzo fajnym kolesiem
Zaczynam lubić Szymona. Smile
ja napisał(a):Gadanie czy wpili dużo, czy nie jest gadaniem poniżej pasa i ludzie, którzy gadają o tym na forum gintka są ludźmi próbującymi się dowartościować, gdyż mają małego penisa i nie śpiewają tak dobrze jak Konop.
Zaraz, najpierw piszesz to co powyżej, a jakiś czas wcześniej:
ja napisał(a):Zabrałko także KN.
Więc gdzie tu konsekwencja??
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja??
A gdzie tu niekonsekwencja?
Odpowiedz
No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o
Odpowiedz
A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek", za to na forum odnalazl zenade...
Pozdro Jakup!
TS
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Odpowiedz
Tomasz Susmęd napisał(a):A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek"
Myślę, że na brak takowych nie powinien narzekać.
Tomasz Susmęd napisał(a):za to na forum odnalazl zenade...
No właśnie widzę.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem.
Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o
Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa.

Wyjaśnienie dla Kuby: mały penis oznacza małe ego, które trzeba dowartościować. Jak to mówią 5000, to nie 700 Smile i ja się z tym w 100 % zgadzam.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
ja napisał(a):Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa.
Ta osoba, którą zapewne masz na myśli, także nie aspiruje do miana osoby spiewającej :rotfl:
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja??
A gdzie tu niekonsekwencja?
Nie da się z Tobą prowadzić normalnej dyskusji, ponieważ nie odpowiadasz na zadane pytania, to chyba nie ma sensu rozmawiać dalej dopóki nie odpowiesz na pytanie zadane przez Pawła.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą.
Zazdrość nie wie co sen... :rotfl:
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
Zazdrość nie wie co sen... :rotfl:
:rotfl:
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
:rotfl: 4 w nocy mnie rozwaliła lepiej niż 100 stron kawałów :brawo:
Problemem nie jest sam problem, ale twoje podejście do niego
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
(...)
Zazdrość nie wie co sen...
Oj, tak... Smile
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Odpowiedz
misiek-st napisał(a):Oj, tak...
W Kubisia, po kilkudniowym podobycie w Paryżu, wstąpiły nowe siły...witalne. Nie potrzebuje on snu...
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz