Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
ja napisał(a):Szymonem, który oprócz tego że nie lubi Michnika, to jest bardzo fajnym kolesiem Zaczynam lubić Szymona.
ja napisał(a):Gadanie czy wpili dużo, czy nie jest gadaniem poniżej pasa i ludzie, którzy gadają o tym na forum gintka są ludźmi próbującymi się dowartościować, gdyż mają małego penisa i nie śpiewają tak dobrze jak Konop. Zaraz, najpierw piszesz to co powyżej, a jakiś czas wcześniej:
ja napisał(a):Zabrałko także KN. Więc gdzie tu konsekwencja??
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja?? A gdzie tu niekonsekwencja?
Reputacja:
1
No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o
Liczba postów: 351
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek", za to na forum odnalazl zenade...
Pozdro Jakup!
TS
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Reputacja:
1
Tomasz Susmęd napisał(a):A ja mysle, ze Jakupowi w Kolobrzegu zabraklo "smiesznostek" Myślę, że na brak takowych nie powinien narzekać.
Tomasz Susmęd napisał(a):za to na forum odnalazl zenade... No właśnie widzę.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą.
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie bardzo rozumiem dlaczego Ja-kupowi brakowało niedowartościowanego człowieka z małym penisem. Minimalista jaki, czy co?? :o Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa.
Wyjaśnienie dla Kuby: mały penis oznacza małe ego, które trzeba dowartościować. Jak to mówią 5000, to nie 700  i ja się z tym w 100 % zgadzam.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Reputacja:
1
ja napisał(a):Nie koniecznie chodziło mi o KN ?? jest jeszcze jedna osoba, która objeżdża Konopa. Ta osoba, którą zapewne masz na myśli, także nie aspiruje do miana osoby spiewającej :rotfl:
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Więc gdzie tu konsekwencja?? A gdzie tu niekonsekwencja? Nie da się z Tobą prowadzić normalnej dyskusji, ponieważ nie odpowiadasz na zadane pytania, to chyba nie ma sensu rozmawiać dalej dopóki nie odpowiesz na pytanie zadane przez Pawła.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Nazywasz KN "człowiekiem z małym penisem"? Sporo słyszałem o Waszej przyjaźni, ale nie wiedziałem, że aż tak blisko jesteście ze sobą. Zazdrość nie wie co sen... :rotfl:
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
Zazdrość nie wie co sen... :rotfl: :rotfl:
Znajdzie się słowo na każde słowo
Liczba postów: 258
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
:rotfl: 4 w nocy mnie rozwaliła lepiej niż 100 stron kawałów :brawo:
Problemem nie jest sam problem, ale twoje podejście do niego
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Wysłany: Dzisiaj 3:58
(...)
Zazdrość nie wie co sen... Oj, tak...
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Reputacja:
0
misiek-st napisał(a):Oj, tak... W Kubisia, po kilkudniowym podobycie w Paryżu, wstąpiły nowe siły...witalne. Nie potrzebuje on snu...
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
|