08-21-2006, 04:30 PM
radziu_88 napisał(a):Skoro w niedzielę będzie zwiedzanieTo niedzielne zwiedzanie to na razie propozycja - jak będziecie chcieć w sobotę to jakoś się wciśnie, choć może być ciężko

Władca Pierścieni + spotkanie
|
08-21-2006, 04:30 PM
radziu_88 napisał(a):Skoro w niedzielę będzie zwiedzanieTo niedzielne zwiedzanie to na razie propozycja - jak będziecie chcieć w sobotę to jakoś się wciśnie, choć może być ciężko ![]()
08-21-2006, 04:36 PM
tmach napisał(a):Ja mam przyjazd autobusu Toruń Główna o 14,15.Dworzec PKS leży jakieś 6 km od drorca PKP i na dodatek po drugiej stronie rzeki szerokiej na kilometr ![]()
08-21-2006, 05:02 PM
Artur napisał(a):rzeki szerokiej na kilometrWisła jest przecież węższa, to most jest taki długi, hehe... ![]()
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne Kuszą usta czerwieńsze Niż wino. A niżej, o nieba..."
08-21-2006, 05:09 PM
natkozord napisał(a):Wisła jest przecież węższa, to most jest taki długi, hehe...To spróbuj przejść przed tym wałem zobaczymy jak buty będą wygladały ![]() a most ma 999 metrów, od 1000 płaci albo płaciło się jakoś podatek czy coś takiego... ![]()
08-21-2006, 05:52 PM
Artur napisał(a):Dworzec PKS leży jakieś 6 km od drorca PKP i na dodatek po drugiej stronie rzeki szerokiej na kilometrRadziu przyjeżdża o 13,35 pociągiem. Teoretycznie moglibyśmy zdążyć w 40 minut na PKS po tmach, ale tylko teoretycznie. W związku z tym może ktoś pomoże? (Natka? Od razu zabrałabyś tmach do mieszkania, skoro u Ciebie nocuje.) No i jeszcze inni przyjezdni nie poinformowali, z wyjątkiem Zeratula.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
08-21-2006, 06:08 PM
Ja nadal nie wiem czy jadę z ciastkami czy pociągiem czy na deskorolce. Wiem, że w piątek.
śni inny byt jurajski gad
08-21-2006, 06:16 PM
michalf napisał(a):W związku z tym może ktoś pomoże?no jasne michalf napisał(a):Od razu zabrałabyś tmach do mieszkania, skoro u Ciebie nocuje.)no przecież partycja napisał(a):Ja nadal nie wiem czy jadę z ciastkami czy pociągiem czy na deskorolcenajważniejsze byś przyjechała ![]()
08-21-2006, 06:24 PM
Sprawdziłam, bo jadę Polskim Expresem. Toruń ul Mickiewicza - 14,10
Toruń Pl. 18 stycznia ( dworzec Toruń Miasto) - 14,15 Gdzie mam wysiąść? Mnie wszystko jedno, byleby w Toruniu ![]()
08-21-2006, 06:34 PM
a na broniewskiego możesz wysiąść? z tamtąd mamy najbliżej
![]()
08-21-2006, 06:36 PM
Na Mickiewicza będzie bliżej, ale na Miasto łatwiej poznać, że się jest na stacji
![]()
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
08-21-2006, 06:39 PM
A mogę wysiąść na Broniewskiego
![]()
08-21-2006, 07:09 PM
ann napisał(a):To niedzielne zwiedzanie to na razie propozycja - jak będziecie chcieć w sobotę to jakoś się wciśnie, choć może być ciężkoChyba, że Władcę wyrobimy w piątek całego? Dobrze, że podałaś info o przeniesieniu zwiedzania, bo chciałem sobie szukać połączenia w sobotę wieczorem - jeśli jednak michalf nie ma nic przeciwko temu, mogę i do niedzieli zostać (BTW - najlepsze połączenie mam dopiero 19:46, więc możemy długo zwiedzać :] ) michalf napisał(a):No i jeszcze inni przyjezdni nie poinformowali, z wyjątkiem Zeratula.O Zeratula nie musisz się martwić albowiem zbrojny jest on w plan miasta (ku zaskoczeniu jego w domu znaleziony) i nie zwykł się gubić (starczy adres podać :] ) Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
08-21-2006, 07:12 PM
Zeratul napisał(a):nie zwykł się gubićZawsze musi być ten pierwszy raz ![]()
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
08-21-2006, 07:20 PM
natkozord napisał(a):a na broniewskiego możesz wysiąść? z tamtąd mamy najbliżejwątpię... po drodze do Warszawy nie chca zatrzymywać się na rządnie
08-21-2006, 07:37 PM
tmach napisał(a):A mogę wysiąść na Broniewskiego 14,17 przyjazd.super ![]() ps.odezwij sie na gg
08-21-2006, 08:45 PM
Zeratul napisał(a):O Zeratula nie musisz się martwić albowiem zbrojny jest on w plan miasta (ku zaskoczeniu jego w domu znaleziony) i nie zwykł się gubić (starczy adres podać )Michał na wrzosy go wyślemy? ![]()
08-21-2006, 09:00 PM
Na Chabrową na przykład
![]()
08-22-2006, 07:56 AM
Już wiem! Jadę pociągiem i będę o 14.36 na dworcu głównym (w piątek oczywiście).
08-22-2006, 10:11 AM
Radziu, jak przyjedziesz, to sobie pozwiedzamy dworzec przez godzinę
![]()
08-22-2006, 12:07 PM
michalf napisał(a):Radziu, jak przyjedziesz, to sobie pozwiedzamy dworzec przez godzinęMam lepszy pomysł ![]()
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
08-22-2006, 12:16 PM
"Mury" to i ja umiem zagrać (biciem)
![]() ![]()
08-22-2006, 12:18 PM
michalf napisał(a):"Mury" to i ja umiem zagrać (biciem)Spoko.Kiedyś w Warszawie otworzyłem pokrowiec i zapomniałem go zamknać,siedziałem na ziemi zagrałem ,,Naszą klasę'' czyli 4.50 min i zaroibłem 6 zł ![]()
08-22-2006, 12:19 PM
No to przyniosę śpiewnik i rozkręcamy biznes
![]()
08-22-2006, 12:22 PM
michalf napisał(a):No to przyniosę śpiewnik i rozkręcamy biznes ![]()
08-22-2006, 01:48 PM
Rozumiem, że w ten sposób chcecie umilić sobie oczekiwanie na mój przyjazd
![]()
08-22-2006, 01:49 PM
Szukaj dwóch ryczących "biznesmenów" z gitarą
![]()
08-22-2006, 01:54 PM
michalf napisał(a):Zebym sam nie miał co do tego wątpliwości (sic!), napiszę tu kto u mnie nocuje:łooo w takim towarzystwie się gnieść to sama radość.
08-22-2006, 02:19 PM
partycja napisał(a):łooo w takim towarzystwie się gnieść to sama radość.Pat - będziesz mieć więcej miejsca: zwalniam swoje dwa metry kwadratowe. ![]()
08-22-2006, 02:25 PM
Simon napisał(a):Patbardzo lubię to zdrobnienie Simon napisał(a):zwalniam swoje dwa metry kwadratowe ![]() Simon napisał(a):będziesz mieć więcej miejscabędzie mniej przytulnie.
08-22-2006, 02:35 PM
partycja napisał(a):bardzo lubię to zdrobnienie:flirt: partycja napisał(a):będzie mniej przytulnie.Biorąc pod uwagę jeszcze gitarę i futerał: zwolnią się nawet trzy metry. ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|