Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nieśmiała propozycja
Szukałem po forum nieoficjalnych, unikalnych nagrań (czyli tych, które mają prawo być rozprowadzane) i jedyne, co znalazłem, to martwe linki... Może dałoby się ustawić jakiś dział Download, gdzie lądowałyby takie rarytasy nadsyłane przez szczęśliwych posiadaczy (oczywiście po selekcji przez Wszechmocnych Adminów) - i gdzie mogłyby być łatwo znalezione przez innych... Ja sam mógłbym wtedy udostępnić trochę ciekawostek, zwłaszcza jak się nauczę kopiować z kasety na komputer Smile
Istnieje już coś takiego, rozejrzyj się po forum szukajac słowa ftp.
Artur napisał(a):Istnieje już coś takiego, rozejrzyj się po forum szukajac słowa ftp.
Tyle że, żeby dostać swoje hasło trzeba poprosić moderatorkę i poczekać. A ona podobno bywa zajęta, więc czekanie bywa długie. Ja na przykład czekam już mniej więcej dwa miesiące. Confusedtrapiony:
A strażak także był Sam
piotrek napisał(a):Tyle że, żeby dostać swoje hasło trzeba poprosić moderatorkę i poczekać. A ona podobno bywa zajęta, więc czekanie bywa długie. Ja na przykład czekam już mniej więcej dwa miesiące. Confusedtrapiony:
Czekaj cierpliwie, a będzie Ci dane Wink

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
piotrek napisał(a):Tyle że, żeby dostać swoje hasło trzeba poprosić moderatorkę i poczekać. A ona podobno bywa zajęta, więc czekanie bywa długie. Ja na przykład czekam już mniej więcej dwa miesiące. Confusedtrapiony:
I to jest taki wielki problem?
ann napisał(a):I to jest taki wielki problem?
Nie wiem - przecież nie wiem, co mnie omija Wink
A strażak także był Sam
piotrek napisał(a):Tyle że, żeby dostać swoje hasło trzeba poprosić moderatorkę i poczekać.
A moglibyście mnie oświecic w tym względzie. Tzn. do kogo się trzeba zgłosic po to hasło?
Do Grabi...