07-17-2006, 11:40 PM
berseis13 napisał(a):No to se zagral.Uważam, że należy się nieco więcej szacunku dla osoby, od której próbuje się odcinać kupony.
off-topic z tematu "Pani Alicja"
|
07-17-2006, 11:40 PM
berseis13 napisał(a):No to se zagral.Uważam, że należy się nieco więcej szacunku dla osoby, od której próbuje się odcinać kupony.
07-17-2006, 11:59 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Uważam, że należy się nieco więcej szacunku dla osoby, od której próbuje się odcinać kupony.Od osoby raczej ciężko odcinać kupony
07-18-2006, 12:01 AM
Drogi Kubo, jeżeli tu idzie o to, o czym myślę, to jest to wyjątkowo nieładnie powiedziane. Ale mnie tu dawno nie było, więc pozostawiam sobie nadzieję, że się mylę.
Pozdrawiam
07-18-2006, 12:10 AM
berseis13 napisał(a):No to se zagral. Jacek mial wtedy zone i corke ktore nie raczyl poinformowac o swoim zwiazku z P. Alicja.A to jest ładnie i smacznie powiedziane??
07-18-2006, 12:16 AM
Akurat w tym przypadku - zależy, kto powiedział. Jednym wolno, innym nie. Jedni mają motywy, inni nie. Itede. Ja mówiłem tylko o Tobie, nie porównując Cię z nikim ani na plus, ani na minus.
Pozdrawiam
07-18-2006, 12:28 AM
W każdym razie, to są prywatne i osobiste sprawy Jacka.
07-18-2006, 12:44 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):W każdym razie, to są prywatne i osobiste sprawy Jacka.A kim Ty jesteś, żeby osądzać, co i kto może mówić, hmm? Sam rozpisywałeś się kiedyś, ile to JK miał w życiu kobiet a teraz pier...lisz, ze nie wolno mówić o prywatnych sprawach JK?
07-18-2006, 12:58 AM
=Paweł Konopacki" napisał(a):am rozpisywałeś się kiedyś, ile to JK miał w życiu kobietTo nie jest jakaś tajemnica. [ Dodano: 18 Lipiec 2006, 02:59 ] Paweł Konopacki napisał(a):a teraz pier...lisz, ze nie wolno mówić o prywatnych sprawach JK?To po...dolmy o innych sprawach związanych z JK. Skoro Berseis13 jest tak chętna do zwierzeń...
07-18-2006, 01:05 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):To po...dolmy o innych sprawach związanych z JK. Skoro Berseis13 jest tak chętna do zwierzeń...Mam nadzieję, ze Berseis już się w tym wątku nie odezwie. Napisała to, co mogła i miała prawo napisać. Tylko może do końca sobie nie zdała sprawy, że zaraz zrobisz z tego pretekst do ataków na nią! W ogóle byłoby dobrze ten wątek już zakończyć (a nawet zamknąć)
07-18-2006, 04:19 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Mówisz o Jacku? No to nie było ładnie i smaczne zachowanie.berseis13 napisał(a):No to se zagral. Jacek mial wtedy zone i corke ktore nie raczyl poinformowac o swoim zwiazku z P. Alicja.A to jest ładnie i smacznie powiedziane?? Kuba Mędrzycki napisał(a):To nie jest jakaś tajemnica.To co naspisała Berseis13 też nie było jakąś tajemnicą. Pisałem mniej więcej to samo w tym wątku. To jest po prostu smutna prawda i wystarczy skojarzyc kilka dat, by do tego dojsc samemu. [ Dodano: 18 Lipiec 2006, 06:21 ] Kuba Mędrzycki napisał(a):To po...dolmy o innych sprawach związanych z JK. Skoro Berseis13 jest tak chętna do zwierzeń...Wszystko wolno, hulaj dusza, ale do niczego jej nie zmuszaj.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
07-18-2006, 09:37 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):W każdym razie, to są prywatne i osobiste sprawy Jacka.i jego rodziny. I nie kto inny jak właśnie jego rodzina ma większe prawo do decydowania czy, co i jak można napisać - nie Ty Kubo. Kuba Mędrzycki napisał(a):Uważam, że należy się nieco więcej szacunku dla osoby, od której próbuje się odcinać kupony.poza tym wydaje się, że próbujesz wywlec tu jakieś Wasze prywatne brudy, bo w innym wątku raczej niechętnie patrzyłeś na osoby, które używały tego "odcinania kuponów". Nagła zmiana zdania?
07-18-2006, 09:54 AM
Nie taka nagła
07-18-2006, 10:53 AM
Art przeniósł i podzielił temat.
A ja zaapeluję: chłopy - dajmy spokój. Po co nam kolejne niesnaski? :/
07-18-2006, 06:56 PM
Simon napisał(a):chłopy - dajmy spokój.Amen.
07-22-2006, 11:17 PM
Zgadzam się, ale to przecież nie my mamy potrzebę wypisywnia zgryźliwych komentarzy odnośnie prywatnych spraw Jacka. I nawet najbliższe osoby Mistrza, uważam powinny zachować to dla siebie. Choćby z szacunku jaki należy się zmarłym.
07-22-2006, 11:55 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):I nawet najbliższe osoby Mistrza, uważam powinny zachować to dla siebie.Dla siebie to przede wszystkim TY powinieneś zachować własne prywatne urazy wobec niektórych najbliższych dla Jacka Kaczmarskiego osób. Berseis nie napisała nic, co by uwłaczało pamięci zmarłego. To tylko TY usilnie - ale też na szczęście nieskutecznie - chcesz wmówić, iż na Forum pojawił się post Berseis, który by bezcześcił pamięć o zmarłym. Usilnie próbujesz dopierdolić berseis - pomawiając ją o niegodziwości. Robisz to za pomocą Forum, ale nie tylko. Robisz to także w rozmowach prywatnych - np. ze mną. Nie zmuszaj mnie, bym te rozmowy cytował. Bądź uprzejmy skończyć z dziecinnymi atakami na osobę, która nigdy nic złego Ci nie zrobiła.
07-23-2006, 12:34 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Dla siebie to przede wszystkim TY powinieneś zachować własne prywatne urazy wobec niektórych najbliższych dla Jacka Kaczmarskiego osób.Nie noszę żadnej urazy!!! Zapewniam Cię Nie rozumiem skąd Ci to wogóle przyszło do głowy :/ Paweł Konopacki napisał(a):chcesz wmówić, iż na Forum pojawił się post Berseis, który by bezcześcił pamięć o zmarłym.A skąd wiesz, że chodzi właśnie o Berseis13 ?? [ Dodano: 23 Lipiec 2006, 02:41 ] No, ale skoro już wycierasz się wypowiedziami Patrycji, to proszę: berseis13 napisał(a):Pani Alicja zaprosila Jacka do siebie aby zagral koncert z okazji urodzin jej meza. No to se zagral. Jacek mial wtedy zone i corke ktore nie raczyl poinformowac o swoim zwiazku z P. Alicja.No to oczywiście jest niezwykle ciepła i jakże przyjazna Jackowi wypowiedź!
07-23-2006, 08:19 AM
Mam prośbę: może Administratorzy - skoro nie ma innego sposobu - skłonią Kubę Mędrzyckiego do zaprzestania publicznych ataków na osobę należącą do najbliższej rodziny Jacka Kaczmarskiego.
07-23-2006, 08:31 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):No to oczywiście jest niezwykle ciepła i jakże przyjazna Jackowi wypowiedź!Ani przyjazna, ani nieprzyjazna, było pytanie i to jest prosta odpowiedź. Może trochę emocjonalna, ale nikomu nie uwłacza. Po prostu tak było.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
07-23-2006, 10:57 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Mam prośbę: może Administratorzy - skoro nie ma innego sposobu - skłonią Kubę Mędrzyckiego do zaprzestania publicznych ataków na osobę należącą do najbliższej rodziny Jacka Kaczmarskiego.W myśl niepisanej zasady forumowa GTW nie "interweniuje" w Karczmie (nie licząc ewentualnych postów sprzecznych z prawem polskim, ale takie się raczej nie zdarzą :] ) Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
07-23-2006, 11:25 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Mam prośbę: może Administratorzy - skoro nie ma innego sposobu - skłonią Kubę Mędrzyckiego do zaprzestania publicznych ataków na osobę należącą do najbliższej rodziny Jacka Kaczmarskiego.Nie atakuję najbliższej osoby z rodziny Jacka. Odniosłem się jedynie do jej wypowiedzi podanej na forum publicznym, komentując ją jedynie.
07-23-2006, 12:03 PM
Zeratul napisał(a):W myśl niepisanej zasady forumowa GTW nie "interweniuje" w Karczmie (nie licząc ewentualnych postów sprzecznych z prawem polskim, ale takie się raczej nie zdarzą )No cóż, pozostaje wierzyć, że Jakub Mędrzycki ograniczy się w swoich atakach na rodzinę Jacka i - jeśli nadal będzie je przeprowadzał - to wyłącznie do tym dziale.
07-23-2006, 02:12 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Robisz to także w rozmowach prywatnych - np. ze mną. Nie zmuszaj mnie, bym te rozmowy cytował.Wasze prywatne rozmowy (nawet w tak zawoalowanej forumie) raczej nie powinny wyciekać na forum, przynajmniej bez Waszej zgody.
07-23-2006, 03:31 PM
MJ napisał(a):Wasze prywatne rozmowy (nawet w tak zawoalowanej forumie) raczej nie powinny wyciekać na forum, przynajmniej bez Waszej zgody.Zgadzam się. I nie mam najmniejszej ochoty ich ujawniać. Dlatego też proszę samego Kubę, by swoich ataków na berseis zaprzestał. Niestety te prośby jakoś do adresata nie docierają. Wobec tego proszę Administratorów, by zdyscyplinowali jakoś Kubę Mędrzyckiego. Ale tu znów pojawia się problem taki, że dział Karczma jest z zasady wyłączony spod ingernecji Administratorów (choć pierwotnie Kuba swoje posty pisał w dziale "Zycie". Te posty zostały przeniesione, co w gruncie rzeczy dało Kubie możliwość bezkarnego kontynuowania ataków. Cóż więc robić? Jak działać, by Kuba Mędrzycki przestał atakować osobę, która nigdy niczego złego mu nie zrobiła? Co więcej, atakowana nawet niebardzo może się przed atakami bronić, z racji ograniczonego dostępu do Internetu, a zatem i do Forum. Proszę mi więc powiedzieć, co robić? Przypomnę, ze berseis nie jest pierwszą osobą, która została narażona na przykrości ze strony Kuby Mędrzyckiego. Wcześniej obiektem żartów i drwin był Stanisław Elsner Załuski.
07-23-2006, 04:04 PM
Zamykamy ten temat.
Wszelkie dyskusje między zainteresowanymi prosimy prowadzić na priv. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|