Liczba postów: 50
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
(Na wstępie chciałem zaznaczyć, że ten temat >>jak na razie<< jest czysto hipotetyczny, a ja osobiście z racji mojej niedawnej rejestracji na forum nie uważam się za osobę, mającą prawo wcielać ten pomysł w życie, tak więc ten wątek służy jedynie do zorientowania się w Waszych opiniach na temat: )
Czy uważacie, że byłaby możliwość zorganizowania spotkania forumowiczów oczywiście pod hasłem "Jacek Kaczmarski"- a mam tu na myśli wspólne dyskusje, może wykonywanie utworów mistrza przy akompaniamencie gitarzystów, (których na forum ci dostatek )
Zdaję sobie sprawę, że to dość odległa wizja, ale chcę poznać Wasze zdanie na ten temat, bo osobiście uważam, iż mogłoby to być ciekawe doświadczenie d
Liczba postów: 748
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
E tam, nikt nie przyjdzie
M.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Takich spotkań odbywają się pewnie dziesiątki, tylko w mniejszej skali i nie pod hasłem spotkań wspólnoty forum jako takiej. Niedawno spotkali się choćby w Krakowie.
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Radze uważniej czytać forum
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Simon napisał(a):Takich spotkań odbywają się pewnie dziesiątki, tylko w mniejszej skali i nie pod hasłem spotkań wspólnoty forum jako takiej. Że nie wspomnę o przemyskich spotkaniach, których odbyły się już bodajże cztery i którego mam nadzieję, w tym roku także nie zabraknie.
A tak swoją drogą, to najbliższą okazją do spotkania, będzie kołobrzeska NADZIEJA, która już za trzy tygodnie.
Reputacja:
0
Polecam:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewforum.php?f=58">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewforum.php?f=58</a><!-- m -->
za Tobą ja,
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Radze uważniej czytać forum Starałem się gdzieś odnaleźć kategorię poświęconą tego typu tematom, ale widocznie nie byłem zbyt drobiazgowy Dziękuję za link.
Reputacja:
0
Nie ma sprawy
A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa
za Tobą ja,
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa nie! nie rób tego!
śni inny byt jurajski gad
Reputacja:
0
za Tobą ja,
Liczba postów: 180
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
partycja napisał(a):fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa nie! nie rób tego! :rotfl: :rotfl: chyba już za późno na takie protesty :rotfl:
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Reputacja:
0
Dałem nie w ankiecie
za Tobą ja,
Liczba postów: 180
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Dałem nie w ankiecie Ale kto spodziewałby się po fizolu czegoś innego? :rotfl:
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
acmorgop napisał(a):Starałem się gdzieś odnaleźć kategorię poświęconą tego typu tematom To kiepsko szukałeś: Spotkania (temat przeniosłam)
Reputacja:
0
partycja napisał(a):fizol napisał(a):A imprezy są i mają się doskonale, polecam pooglądać zdjęcia chociażby z Krakowa nie! nie rób tego! wlasnie to mnie tam przyciagnie zaraz sprawdze.
Ann dziekuje za szybka przesylke do odpowiedniego dzialu
Reputacja:
0
acmorgop napisał(a):wlasnie to mnie tam przyciagnie I o to właśnie chodziło!
za Tobą ja,
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
acmorgop napisał(a):Ann dziekuje za szybka przesylke do odpowiedniego dzialu Od tego tu jestem
|