Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Festiwal Rockowy Union of Rock Węgorzewo 2006
Witam po baaaaaaaaaaaaaardzo długiej nieobecności :-)
Czy wybiera się ktoś może na rzeczony w temacie festiwal rockowy? Odbędzie się on w dniach 13-15 lipca. Zagrają takie zespoły jak: Strachy Na Lachy, Cool Kids of Death, Różę Europy, Acid Drinkers, Proletaryat, Negatyw, eM, Pustki, Olaff Deriglasoff, Raz DwaTrzy, Myslovitz, K2, IRA, Agressiva69, Coma, SOULFLY (jako gwiazda). Bilety dość tanie jak na taką ilość zespołów, klimat i bezpieczeństwo zapewnione. Jeśliby jechał ktoś z forum polecam się na wspólne imprezowanie po koncercie (ponieważ na samym koncercie - jestem w obsłudze i nie będę miał czasu). Kontakt na maila lub tutaj. Rock nie umarł ;-) (choć w wydaniu niektórych kapel nie byłbym co do tego pewny)
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Eeee, daj spokój Kamil, rocka słuchac ??? Żeby to jeszcze pod patronatem "Fuck for forest" to bym się skusił Big Grin
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Docent, jakoś zahaczyłem o pokolenie słuchaczy rocka - tato słuchał, wujek, kuzyn starszy i ja również się wtym odnajduję :-) Pozdrawiam
Żydowinem być mi raczej,
Miałam jechać, bo byłam w zeszłym roku i było cudownie Wink , ale w tym mi się nie uda niestety. Mamusia zapisała mnie na kurs prawa jazdy i Węgorzewo musiało zniknąć z moich planów. Prawda jest też taka, że nie ma w tym roku boskiej Kasi Nosowskiej, ani Kultu, dla których zrobiłabym wiele... cóż, do zobaczenia za rok.

pozdrawiam,

rosa na trawie Big Grin
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Czyli rozumiesz jak długo musiałem zbierać zęby z ziemi, kiedy na ubiegłorocznym koncercie Kult zaserował "Śmierć poety", tak genialnego wykonania, z pasją, nie słyszałem nigdy. Cóż, do zobaczenia za rok Wink
Żydowinem być mi raczej,