Liczba postów: 459
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Nieniejszym oznajmiam, że po wielu latach w końcu postanowiliśmy wraz z kobietą, która dotychczas była jedynie wspaniałą towarzyszką mego życia, nasz związek wreszcie zalegalizować i usankcjonować prawnie (rany boskie, Mult, co ty robisz  ). W związku z tym czuję się w obowiązku poinformmować wszystkich zainteresowanych tym faktem Forumowiczow oraz zapraszam do partycypacji w tym wydarzeniu. Ma się to odbyć w dniu 15 lipca tegoż roku. Chętni do zasięgnięcia informacji o szczegółach proszeni są o kontakt ze mną na pw, gg, mail, lub telefon (Jako, że gitara i śpiew w założeniu naszym mają być najważniejszą z części tego dnia).
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
mój Boże, taki młody człowiek...
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
no to gratulacje !! a potem już tylko kapcie, gazeta, telewizor i teściowa
Reputacja:
0
Na teściową nie mam co narzekać (uffffff), gazety (poza sportowymi, które mnie kompletnie nie interesują) łżą, telewizora nie używam, a od kapci wolę solidne wojskowe buciki  Bez obawy, nie zmienię się, nadal będę tym samym prowokującym sukinkiotem :wredny:
[ Dodano: 14 Czerwiec 2006, 13:05 ]
MJ napisał(a):mój Boże, taki młody człowiek... Jeśli spojrzysz w rubryki, to zobaczysz, że za kilka dni skończę 30 lat
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
Multan napisał(a):Bez obawy, nie zmienię się, nadal będę tym samym prowokującym sukinkiotem no i tym lepiej dla Ciebie, nas i wszystkich innych
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Multan napisał(a):Na teściową nie mam co narzekać Poczekaj aż zostanie "legalną" teściową
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Poczekaj aż zostanie "legalną" teściową już jest, szwagier ją na rękach chce nosić, czego nie można powiedzieć o teściowej mojej (niebawem) żony :wredny:
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Reputacja:
0
No jak - przecież Kasia (?) jeszcze oficjalnie żoną nie jest, więc Jej Mamusia nie jest oficjalnie Twoją teściową.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Ja mówię o mężu jej siostry
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Multan napisał(a):W związku z tym czuję się w obowiązku poinformmować wszystkich zainteresowanych tym faktem Forumowiczow oraz zapraszam do partycypacji w tym wydarzeniu. Aha, a potem będziemy współwinni :rotfl:
Reputacja:
0
Karol napisał(a):Aha, a potem będziemy współwinni Nie, winę biorę w całości na siebie  W końcu nasz związek trwa o wiele dłużej niż to forum istnieje...
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
No to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Multanie  !
Jest na tym świecie sprawiedliwość...  W sumie, dlaczego Tobie ma być lepiej niż nam :rotfl: . Pamiętaj tylko, że po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka, a wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji :rotfl: . I to jest główny powód nieporozumień w każdym związku.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Pamiętaj tylko, że po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka, Piotrze, moja Kate (o ile zdążyłeś się w tej materii zorientować) wie, że mnie się nie da zmienić - po prostu już zbyt długo żyje ze mną :wredny:
lodbrok napisał(a):wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji Pozhiv'om, uvidim... Ty sam i tak byś się nie rozwiódł
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Reputacja:
0
Przyłączam się do życzen, drogi Multanie :piwko:
I pamiętaj, że przed ślubem tylko nieliczne kobiety są piękne, ale po ślubie - wszystkie.
Reputacja:
0
Multan napisał(a):Ty sam i tak byś się nie rozwiódł Wiesz, od wyleczenia ze złudzeń do rozwodu jest jeszcze długa droga  . Poza tym jest jeszcze coś takiego jak błąd statystyczny  . Ja się pewnie w tej niszy mieszczę.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):Wiesz, od wyleczenia ze złudzeń do rozwodu jest jeszcze długa droga . Poza tym jest jeszcze coś takiego jak błąd statystyczny . Ja się pewnie w tej niszy mieszczę. Hahaha, i tu masz rację. Choć muszę przyznać, że Twa połowica wywarła na mnie (oraz na mojej niewątpliwie piękniejszej i szczuplejszej) połowie wyjątkowo pozytywne wrażenie
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Powtórzę życzenia wszystkiego najlepszego, brachu! Licząc niedługo na Twoje wsparcie w analogicznej sprawie... 8o
lodbrok napisał(a):po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka, a wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji Lod - z powodów technicznych mogłem Ci postawić jeno jedno piwo, ale wiedz, że za przypomnienie mi owej maksymy - w realu postawiłbym ich kilka.
Liczba postów: 815
Liczba wątków: 97
Reputacja:
0
No to gratulacjeMultan, wszystkiego naj :drunk: Twoje... znaczy Wasze zdrowie
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie
poeta milczy...
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Również się dołączę - życzę szczęścia!
:piwko:
Bo źródło wciąż bije...
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
Do gratulacji się dołączam, oczywiście *-`- . Ciekawe, że wypowiadają się sami panowie, i to w tonie lekkiego współczucia i głębokiego zrozumienia dla nowicjusza w nieszczęściu :rotfl:
Reputacja:
0
Multan napisał(a):Hahaha, i tu masz rację. Choć muszę przyznać, że Twa połowica wywarła na mnie (oraz na mojej niewątpliwie piękniejszej i szczuplejszej) połowie wyjątkowo pozytywne wrażenie Obiecuję, że jej powtórzę, ale tylko ostatnie trzy słowa :rotfl:
Simon napisał(a):Lod - z powodów technicznych mogłem Ci postawić jeno jedno piwo, ale wiedz, że za przypomnienie mi owej maksymy - w realu postawiłbym ich kilka. No to nie moje, ale jakże prawdziwe  . A piwka chętnie się napiję :piwko:
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Multanie, serdeczne gratulacje dla ciebie i połowicy :drunk:
Jak się już będzie alkohol lał strumieniami, to wychylcie szklaneczkę za bidaka myjącego podłogi w dalekiej Szkocji. Ja sobie golnę wasze zdrowie, nucąc znany hymn...
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
|