Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kraków
Nieniejszym oznajmiam, że po wielu latach w końcu postanowiliśmy wraz z kobietą, która dotychczas była jedynie wspaniałą towarzyszką mego życia, nasz związek wreszcie zalegalizować i usankcjonować prawnie (rany boskie, Mult, co ty robisz Tongue ). W związku z tym czuję się w obowiązku poinformmować wszystkich zainteresowanych tym faktem Forumowiczow oraz zapraszam do partycypacji w tym wydarzeniu. Ma się to odbyć w dniu 15 lipca tegoż roku. Chętni do zasięgnięcia informacji o szczegółach proszeni są o kontakt ze mną na pw, gg, mail, lub telefon (Jako, że gitara i śpiew w założeniu naszym mają być najważniejszą z części tego dnia).
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Odpowiedz
mój Boże, taki młody człowiek...
Odpowiedz
no to gratulacje !! a potem już tylko kapcie, gazeta, telewizor i teściowa Wink
Odpowiedz
Na teściową nie mam co narzekać (uffffff), gazety (poza sportowymi, które mnie kompletnie nie interesują) łżą, telewizora nie używam, a od kapci wolę solidne wojskowe buciki Tongue Bez obawy, nie zmienię się, nadal będę tym samym prowokującym sukinkiotem :wredny:

[ Dodano: 14 Czerwiec 2006, 13:05 ]
MJ napisał(a):mój Boże, taki młody człowiek...
Jeśli spojrzysz w rubryki, to zobaczysz, że za kilka dni skończę 30 lat Tongue
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
Multan napisał(a):Bez obawy, nie zmienię się, nadal będę tym samym prowokującym sukinkiotem
no i tym lepiej dla Ciebie, nas i wszystkich innych Smile
Odpowiedz
Multan napisał(a):Na teściową nie mam co narzekać
Poczekaj aż zostanie "legalną" teściową Wink
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
gredler napisał(a):Poczekaj aż zostanie "legalną" teściową
już jest, szwagier ją na rękach chce nosić, czego nie można powiedzieć o teściowej mojej (niebawem) żony :wredny:
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
No jak - przecież Kasia (?) jeszcze oficjalnie żoną nie jest, więc Jej Mamusia nie jest oficjalnie Twoją teściową.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Ja mówię o mężu jej siostry Big Grin
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
Multan napisał(a):W związku z tym czuję się w obowiązku poinformmować wszystkich zainteresowanych tym faktem Forumowiczow oraz zapraszam do partycypacji w tym wydarzeniu.
Aha, a potem będziemy współwinni :rotfl:
Odpowiedz
Karol napisał(a):Aha, a potem będziemy współwinni
Nie, winę biorę w całości na siebie Wink W końcu nasz związek trwa o wiele dłużej niż to forum istnieje...
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
No to wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Multanie Big Grin !
Jest na tym świecie sprawiedliwość... Wink W sumie, dlaczego Tobie ma być lepiej niż nam :rotfl: . Pamiętaj tylko, że po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka, a wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji :rotfl: . I to jest główny powód nieporozumień w każdym związku.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):Pamiętaj tylko, że po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka,
Piotrze, moja Kate (o ile zdążyłeś się w tej materii zorientować) wie, że mnie się nie da zmienić - po prostu już zbyt długo żyje ze mną :wredny:
lodbrok napisał(a):wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji
Pozhiv'om, uvidim... Ty sam i tak byś się nie rozwiódł Smile
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
Przyłączam się do życzen, drogi Multanie :piwko:

I pamiętaj, że przed ślubem tylko nieliczne kobiety są piękne, ale po ślubie - wszystkie.
Odpowiedz
Multan napisał(a):Ty sam i tak byś się nie rozwiódł
Wiesz, od wyleczenia ze złudzeń do rozwodu jest jeszcze długa droga Big Grin . Poza tym jest jeszcze coś takiego jak błąd statystyczny Smile . Ja się pewnie w tej niszy mieszczę.
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):Wiesz, od wyleczenia ze złudzeń do rozwodu jest jeszcze długa droga . Poza tym jest jeszcze coś takiego jak błąd statystyczny . Ja się pewnie w tej niszy mieszczę.
Hahaha, i tu masz rację. Choć muszę przyznać, że Twa połowica wywarła na mnie (oraz na mojej niewątpliwie piękniejszej i szczuplejszej) połowie wyjątkowo pozytywne wrażenie Wink
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Odpowiedz
Powtórzę życzenia wszystkiego najlepszego, brachu! Licząc niedługo na Twoje wsparcie w analogicznej sprawie... 8o
lodbrok napisał(a):po ślubie wszystkie kobiety uważają, że będą w stanie zmienić swojego wybranka, a wszyscy meżczyźni łudzą się, że ich kobieta pozostanie taka sama jak przed podjęciem tej decyzji
Lod - z powodów technicznych mogłem Ci postawić jeno jedno piwo, ale wiedz, że za przypomnienie mi owej maksymy - w realu postawiłbym ich kilka.
Odpowiedz
No to gratulacjeMultan, wszystkiego naj :drunk: Twoje... znaczy Wasze zdrowie
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Odpowiedz
Również się dołączę - życzę szczęścia!
:piwko:
Bo źródło wciąż bije...
Odpowiedz
Do gratulacji się dołączam, oczywiście *-`- . Ciekawe, że wypowiadają się sami panowie, i to w tonie lekkiego współczucia i głębokiego zrozumienia dla nowicjusza w nieszczęściu :rotfl:
Odpowiedz
Multan napisał(a):Hahaha, i tu masz rację. Choć muszę przyznać, że Twa połowica wywarła na mnie (oraz na mojej niewątpliwie piękniejszej i szczuplejszej) połowie wyjątkowo pozytywne wrażenie
Obiecuję, że jej powtórzę, ale tylko ostatnie trzy słowa :rotfl:
Simon napisał(a):Lod - z powodów technicznych mogłem Ci postawić jeno jedno piwo, ale wiedz, że za przypomnienie mi owej maksymy - w realu postawiłbym ich kilka.
No to nie moje, ale jakże prawdziwe Smile . A piwka chętnie się napiję :piwko:
Odpowiedz
Multanie, serdeczne gratulacje dla ciebie i połowicy :drunk:

Jak się już będzie alkohol lał strumieniami, to wychylcie szklaneczkę za bidaka myjącego podłogi w dalekiej Szkocji. Ja sobie golnę wasze zdrowie, nucąc znany hymn... Wink
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz