Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany graficzne ;)
Od dziś, gdyby komuś nie odpowiadały niebieskie barwy, macie możliwość wyboru skórki w tonacji brązowej.
Przewidujemy jeszcze wprowadzenie czegoś ciemniejszego, ale to musi poczekać Smile

PS.Ta druga skórka nie jest jeszcze skończona, więc prosimy nie krzyczeć na razie, że czegoś brakuje Wink
Szczerze mówiąc to nie widzę opcji zmiany wyglądu forum w profilu, chyba, że jest gdzie indziej.
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Kwarcu napisał(a):Szczerze mówiąc to nie widzę opcji zmiany wyglądu forum w profilu, chyba, że jest gdzie indziej.
Na dole (zaraz pod forum) masz preferencje, a zaraz obok nich możliwość wyboru stylu forum Smile
Brązowa dla zmyłki przeciwnika czy żeby podkreślić niezależność forum :rotfl: ?
Karol napisał(a):Brązowa dla zmyłki przeciwnika czy żeby podkreślić niezależność forum
Ale linki można jeszcze podawać? Wink
Dobrze, a poważnie: gdzie jest ta opcja "preferencje" :niepewny: ?
Karol, na dole po prawej nad shotboxem
ann napisał(a):PS.Ta druga skórka nie jest jeszcze skończona, więc prosimy nie krzyczeć na razie, że czegoś brakuje
Nom. Jakieś to takie niedorobione jeszcze, ale z niecierpliwością czekam na ostateczny wygląd, bo może być ciekawa kolorystyka. Trochę tylko nie pasuje to jasne tło (to z samego "tyłu" strony Wink ). Można by go troszkę przyciemnić.
Ja proponuje jakiś styl (skórkę) z wysokim kontrastem, dla osób o słabszym wzroku.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
tylko zeby w brazowym tle był banner ze sławnym napisem "Trudno powiedzieć co wpisać na strone internetową by JK" Wink

Pozdrawiam,
Tomek
Tomek_Ciesla napisał(a):tylko zeby w brazowym tle był banner ze sławnym napisem "Trudno powiedzieć co wpisać na strone internetową by JK" Wink
No przecież pisałam, że jest jeszcze nie skończone Wink
u mnie lightbrown jest tak light, że aż biały
Dobrze. Znalazłam. Pozmieniałam. Ale: dlaczego wersja niebiesko-jasnobłękitna nazywa się subsilver, a jasnobłękitna, prawie biała z niebieskimi wstawkami - lightbrown? Czyżby coś u mnie nie działało?
Bo niebieska powstała na podstawie subSilvera, czyli orginalnej skórki phpbb. Nie zmieniałem nazwy bo po co skoro była tylko jedna. Teraz będę musiał Smile
MJ napisał(a):u mnie lightbrown jest tak light, że aż biały
No właśnie... To tak ma być? Bo generalnie brązowy bardziej by mi podpasował chyba.
Kiedyś ELROND
Krzysiek Stanejko napisał(a):To tak ma być? Bo generalnie brązowy bardziej by mi podpasował chyba.
Chwilowo tak. Jak będziemy mieć chwilkę to zrobimy coś ładniejszego w brązach Wink
U mnie jakieś dziwne rzeczy się dzieją. Czasem, zamiast wybranego tematu pokazuje się "Ogłoszenie" (taka ramka) i nic pod tym. A czasem, szata graficzna się dziwnie rozstraja... Może to coś z moim kompem/przeglądarką. Tylko informuję (bo wcześniej tego nie było)
Spokojnie... idzie coś ciekawego... Smile
A SB będzie w innym kolorze? Bo u mnie w brązowej skórce jest niebieski
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
fizol napisał(a):A SB będzie w innym kolorze? Bo u mnie w brązowej skórce jest niebieski
Wszystko będzie w brązach, tylko dajcie nam troszkę czasu :Smile
ann napisał(a):Wszystko będzie w brązach, tylko dajcie nam troszkę czasu
Nie ma słońca w czerwcu, więc nie ma się jak zbrązowić... Sad(
fizol, kliknij to R w SB
Dzięki Art Smile

BTW: Te piwa można zaminić na prawdziwe?
BTW2:Można zamienić te 'pomógł' na piwa? Big Grin
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
fizol napisał(a):Te piwa można zaminić na prawdziwe?
Jeśli stawiasz to tak Wink
fizol napisał(a):Można zamienić te 'pomógł' na piwa?
Nie Tongue

Masz szczęście, że jesteś pełnoletni Wink
Brązowa skórka już poprawiona. Przede wszystkim dostała odpowiednie tło i logo Wink
Jeśli macie co do niej jakieś uwagi to śmiało piszcie - postaramy się ją dopasować jeszcze Wink
mi się podobają Wink
kolory użytkowników mają tak zostać? (zielone, brązowe, granatowe, niebieskie)
jeszcze górne obramowanie pola do szybkiej odpowiedzi jest takie niebieskawe
Pils napisał(a):kolory użytkowników mają tak zostać? (zielone, brązowe, granatowe, niebieskie)
kolory użytkowników są jednakowe dla obu skórek.
mejdejo napisał(a):jeszcze górne obramowanie pola do szybkiej odpowiedzi jest takie niebieskawe
dzięki Wink ale u mnie jest wszystko ok 8o
Nie widzę tego obramowania, o co konkretnie chodzi?

[ Dodano: 8 Czerwiec 2006, 19:47 ]
Ponieważ zmieniłem nazwy katalogów na polskie proszę te osóby, które ustwiły sobie styl brązowy o ustawienie sobie go jeszcze raz. Używajacy niebieskiego nie muszą nic robić :Smile