Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Musze przyznac, ze denerwuje mnie arogancja Petrvsa, ale nabijanie sie z jego dokonan (porownywanie do Mandaryny itp.) jest chyba zbedne i nie swiadczy najlepiej o uzytkownikach niebieskiego furum.
PZDR
PS A co zrbil "Warchol", ze zablokowal forum?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Torrentius napisał(a):Musze przyznac, ze denerwuje mnie arogancja Petrvsa, ale nabijanie sie z jego dokonan (porownywanie do Mandaryny itp.) jest chyba zbedne i nie swiadczy najlepiej o uzytkownikach niebieskiego furum. Nie ma co się przejmowac, On teraz odbija sobie na mnie )
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=465&postdays=0&postorder=asc&start=45">http://www.gintrowski.art.pl/forum/view ... c&start=45</a><!-- m -->
na samym dole ))
[ Dodano: 5 Czerwiec 2006, 00:38 ]
Torrentius napisał(a):A co zrbil "Warchol", ze zablokowal forum? Wiesz, że nie pamiętam o co nam wtedy poszło ?? Ale pogrzeb sobie w archiwum...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):On teraz odbija sobie na mnie No tak trzeba Ci przyznac
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Zeratul napisał(a):nie widzę wielkiego sensu dyskutowania tutaj o forum Petrvsa bez ichniej GTW - Tymniemniej ponawiam prośbę o zacytowanie tu tamtego tematu. Były tam ciekawe rozważania Konopa na temat statystyk forum.
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Nie ma co się przejmowac, On teraz odbija sobie na mnie Ale Ty przynajmniej nie 'wydajesz' płyty
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Ale Ty przynajmniej nie 'wydajesz' płyty A dlaczego nie? Ustawiam się w kolejce do "wejścia w posiadanie".
Liczba postów: 114
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
:o To wszystko to żarcik taki tak?
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Kate napisał(a):To wszystko to żarcik taki tak? Zachowanie Petrvsa czy nasze uwagi?
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Kate napisał(a):To wszystko to żarcik taki tak? Chcielibyśmy
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
mam zawsze dziwne wrażenie że "bohaterom" takich "tematów" zależy najbardziej żeby były publiczne, widoczne, "omawiane", myślałem, że tego rodzaju animozje załatwia się na pm czy gg
trochę ogólniakiem jedzie ale co tam. tak sobie rozmyślam.
Liczba postów: 128
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Nie ma co się przejmowac, On teraz odbija sobie na mnie ) Można się było po kimś takim tego spodziewać, myślę zresztą, że on uważa że w jego wydaniu jest to błyskotliwa krytyka :rotfl:
A co do forum, to tak wg. mnie temat jest jeszcze daleki od zakończenia - przecież Petrvs postawił na swoim - czyli sytuacja wróciła do punktu wyjścia. A chyba chodziło o to by ten sławetny (i śmieszny) punkt z regulaminu usunąć, a tak to dyskusja się przetoczyła, temat chyba wymiera, a jak było tak jest ??
Ps. A co do płyty to nie zdziwiłbym sie gdyby Petrvsa przekonał tego ew. inwestora do płyty Przemka, że lepiej jednak wydać jego (znaczy Petrvsa) hity, no bo oczywiście "lepsze" :rotfl:
Ps2. Zdaje sobie sprawę, że post jest podszyty ironią i nie do końca bezstronny ... ale takie moje w Internecie prawo do wyrażania opinii (przynajmniej na tym forum, a nie na pomarańczowym : )
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
adam_now napisał(a):A co do forum, to tak wg. mnie temat jest jeszcze daleki od zakończenia - przecież Petrvs postawił na swoim - czyli sytuacja wróciła do punktu wyjścia. A chyba chodziło o to by ten sławetny (i śmieszny) punkt z regulaminu usunąć, a tak to dyskusja się przetoczyła, temat chyba wymiera, a jak było tak jest ?? Niestety masz rację. Ale z tym człowiekiem nie da się normalnie rozmawiać :/
Co z tego, że przeprosił za zachowanie, jeśli teraz dalej obraża wszystkich w około (no przesadzam z tymi wszystkimi, ale obraża).
Jak czytam wasze wypowiedzi nasuwa mi się tylko jedna myśl:
"Czego się nie da zniszczyć - z tego trzeba szydzić."
Liczba postów: 180
Reputacja:
0
Zgred napisał(a):Jak czytam wasze wypowiedzi nasuwa mi się tylko jedna myśl:
"Czego się nie da zniszczyć - z tego trzeba szydzić." -owiedział Znający Sprawę :/
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Liczba postów: 390
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Zobaczyłem to forum dzisiaj dopiero i mnie normalnie... na śmiech wzięło. Nie chce mi się specjalnie rejestrować na tym pięknym forum bo napisze jednego posta i dostane ostrzeżenie z komentarzem "Menda Społeczna". Tak więc zwróce się do Petrvsa tutaj, może przeczyta... Chyba że się obraził, nie wiem...
Co Ty w ogóle wiesz na temat forum człowieku? Nie powiedział Ci nikt że siłą napędową forum są tzw użytkownicy? Oczywiście, powiedz wszystkiemu co się rusza i na drzewo nie ucieka że wszystko ocenzurujesz. Ale jak na forum nie zostanie NIKT z zewnątrz to wtedy bedzie luz - sam bedziesz pisał posty i wsio będzie cacy.
Mam pomysł na któryśtam (trudno zliczyć ile ich powstało - żeby grzyby tak rosły ) punkt regulaminu:
Punkt X) Każdy post winien być zakończony słowami: za stworzenie i cierpliwy nadzór nad forum dziękujemy wielebnemu P oraz bijemy głową w schody błagając o łaskę i obiecują poprawę...
Gdyby ktoś kto ma konto na sławetnym forum mógł to puścić w obieg w tymże miejscu byłbym wdzięczny.
PS: Ja nie jestem złośliwy - ja się śmieję po prostu. Może to coś da i sie kolega naumie jak sie z forum obchodzić należy i że UB poszło jakiś czas temu (przynajmniej oficjalnie) w niepamięć...
Pozdrawiam,
Krzysiek
Reputacja:
0
ej, a weź mu to napisz na maila. Sądzisz że przyjdzie i odpowie?
Reputacja:
0
Yoze napisał(a):ej, a weź mu to napisz na maila. Sądzisz że przyjdzie i odpowie? Ja nic nie myślę bo mam inne rzeczy do myślenia w związku z nałókom f szkole co óczy rzycia
Napisałem w PS że gdyby się jakiś łaskawy człek znalazł to żeby podesłał przy okazji. Jak nie no to już trudno... Tak czy owak życzę Petrvsowi jak najlepiej
Kiedyś ELROND
Reputacja:
0
z pewnością rycerz z Ciebie.
Reputacja:
0
Że tak zapytam - to do mnie z tym rycerzem?? Bo nijak nie wiem o co chodzi :o
Kiedyś ELROND
Reputacja:
0
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Cytat:Zgred
Przedszkolak
Sorry za offtopa, ale: jak to możliwe ?? :o
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Bardzo proste. W HP posty nie są dodawane do licznika....
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
To ja może za offtopie, ale jednak to hyde park, tak więc:
Krzysiek witaj znó na forum
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Reputacja:
0
Znow zamkniete. Ciekawe tylko dlaczego. ??
Krzysiek Stanejko napisał(a):Gdyby ktoś kto ma konto na sławetnym forum mógł to puścić w obieg w tymże miejscu byłbym wdzięczny.
Oj, nie wywołuj wilka z lasu! Za takie numery to i na tym forum były jazdy
Liczba postów: 114
Reputacja:
0
Agatka napisał(a):Kate napisał(a):To wszystko to żarcik taki tak? Zachowanie Petrvsa czy nasze uwagi? Nie no ja myślama, że tak ogólnie zię zgrywacie wszyscy ...no bo wygląda to ... no jakby troche jak parodia
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
|