Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenzor z dziewiątego rzędu...
Nie popieram działań Petrvsa, ale rozpoczynanie "wojny forów" nie ma najmniejszego sensu. Nie przesadzałbym z tym "bojkotem pomarańczowego". Nawet jeśli Petrvs próbuje stworzyć klona tego forum, to i tak nie będzie w stanie zagrozić jego pozycji w środowisku (nawet jeśli niektórym ludziom wydaje się, że sami to środowisko tworzą :wredny: ).
Nie atakujmy więc "pomarańczowych" - niech "każdy z nas pójdzie własną drogą" - jeśli taka jest ich wola.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Spoko Zeratulu, wojny nie będzie, bo my aż tak wojowniczy nie jesteśmy. Jeżeli ktoś chce bojkotowac pomarańczowe forum, to jest to jego prywatna decyzja. Jako moderator nie namawiam do tego, ale też nie zabraniam nikomu i takie powinno byc nasze stanowisko.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przejrzalem pomaranczowa dyskusje, nie wiem czy wszystko dobrze zrozumialem. Chcialem sie dolaczyc ale odkrylem ze Petrys ja zablokowal, po zaznaczeniu swojego (ostatniego) zdania (oczywizda).

Dlatego wypowiadam sie TUTAJ (nie chce mi sie zakladac TAM nowego pomaranczowego tematu, zwlaszcza jesli ma byc natychmiast wykastrowany) :

(1) Sadze ze osoby zainteresowane rozmawianiem nt PG i jego tworczosci moga robic to TUTAJ, w tym niebieskim dziale o PG gdzie chyba jest spokojniej...

(2) Zdarzylo mi sie wysylac NAJPIERW Petrysowi (bo wysylalem je tez tu, jako ze na tych kasetach sa tez utwory JK) skany rzadkich kaset PG i kilkakrotnie nalegac by je wywiesil (w tej dziedzinie jakos brakowalo mu czasu i energii; na szczescie teraz jest w lepszej formie, z tego co mi sie widzi... :/ )...
Nastepne skany nastepnych nieoficjalnych kaset PG pojawia sie tylko tu, na niebieskiej witrynie. Bo sa tez na nich utwory JK :wredny: .

Pozdrawiam
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Drobna uwaga - to nie jest Petrys, tylko PETRVS!!!
thomas.neverny napisał(a):(1) Sadze ze osoby zainteresowane rozmawianiem nt PG i jego tworczosci moga robic to TUTAJ, w tym niebieskim dziale o PG gdzie chyba jest spokojniej...
Całkowicie powyższe popieram !!

Ale z tego ostatniego posta Petrvsa na forum wynika, że szykuje się coś dużego - co najmniej zamach stanu - może on coś razem z PISem kombinuje - jakiś nowy wpis do konstytucji, że jedynym prawdziwym forum jest tylko <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl">www.gintrowski.art.pl</a><!-- w -->. W tym wszystkim żal mi tylko naprawdę Pana Przemka !! ;( Działania Petrvsa niepotrzebnie mogą być łączone z jego osobą (poprzez fakt, że jest to oficjalna strona i forum o Nim). Jeśli chce zachowywać się w ten sposób - wolność, ale nie pod "patronatem" PG.

A co do sławnego zakazu linkowania do innych forów - całkowicie bezsensowny i istnieje multum możliwości jego obejścia - np. stworzenie prostej stronki, która zawierałaby tylko indeksowane linki i możliwość dodawania przez formularz kolejnych linków. Wtedy wystarczyłoby tylko podawać adres tej stronki (która jest stroną, a nie forum, co nie łamie regulaminu - jeszcze Wink ) i numer linka Smile Proste to to Smile Choć tak bezsensowny zakaz, ma zapewne i jeszcze inne możliwości obejścia !!
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Alek napisał(a):
laura napisał(a):Co Petrvsowi odbiło?
Naprawdę się nie domyślacie? Smile naprawdę myślicie,że to Petrvs sam za wszystko odpowiada?
Oczywiście, że nie Petrvs. Przecież docent wyraźnie wskazał winnego: cenzor z dziewiątego rzędu!

[ Komentarz dodany przez: ann: 3 Czerwiec 2006, 17:54 ]
Poprawione cytowanie Smile
Znajdzie się słowo na każde słowo
Najlepsze jest to, zę nigdy nie dojde do 6 ostrzeżeń. Mam trzy, który nigdy nie wygasną i nie mogę pisać na tamtym forum. Ciekawa sprawa Big Grin
na osemanste urodziny ci może zdejmą Wink a ja jescze żadnego ostrzeżenia nie mam ;(
Tomek_Ciesla napisał(a):a ja jescze żadnego ostrzeżenia nie mam
Nie martw się. Jutro dostaniesz Big Grin
Wygląda na to, że go nie ma Wink
Może jak wróci to zobaczy, ze psiałam jako gość, sprawdzi tajne numery, sporządzi nowy regulamin i dostane 4 Tongue
Tak. Opis z gg "Jestem w Brańsku, będę dostępny dopiero jutro. jak coś - na kom. pozdr".
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Agatka napisał(a):Może jak wróci to zobaczy, ze psiałam jako gość, sprawdzi tajne numery, sporządzi nowy regulamin i dostane 4
Zawsze możesz dostać bana na IP :rotfl:

[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 19:02 ]
I chyba w shoucie możesz pisać Wink
ann napisał(a):I chyba w shoucie możesz pisać Wink
Ano może Wink

Pozdrawiam,
Tomek
Nie wiem czy moge spiac, bo nawet nie chce mi się tam logować Wink
Ach i ostrzeżenia dostałam za dyskusje z adminem i sprzeciwienie się jego zdaniu-to jest chyba hasło dnia Big Grin

[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 19:06 ]
A za SB można dostac ostrzeżenia? :rotfl:
Agatka napisał(a):A za SB można dostac ostrzeżenia?
Można nawet trafić (teczką) do IPN-u! Wink
MacB napisał(a):Można nawet trafić (teczką) do IPN-u!
Big Grin

Tomku-jeszcze jest moderacja, która może Ci wlepic ostrzeżenie Tongue
MacB napisał(a):Można nawet trafić (teczką) do IPN-u!
Nie wspominaj przy mnie o IPN-ie :wredny:
fajnie Zeratul napisał, co z tego że tu sami spokojni ludzie skoro na miejscu tego "strasznego pomarańczowego Petrvsa" zrobiłoby mi się nieciekawie po przeczytaniu 9 stron jazdy po mnie [nim].
Petrvs opuścił nasze towarzystwo na tym forum na zawsze jak twierdzi. Ciekawe, czy Listę też opuści i czy *** zostawi sobie na pamiątke Smile)))) :rotfl:
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Mnie tam ciekawią te jego plany :lol:
Ale myślę, że ta wypowiedź:
Petrvs na pomarańczowym napisał(a):Wtedy jednak zważ że nie miałem oficjalnej strony tylko malutkie pochodne ledwo żyjące forum.
sporo tłumaczy Wink
Myślę, że coś n/t planów można wnioskować ze strony Kajetana. Chce wydać płytę i w ogóle czuje się artystą pełną gębą, więc może przekształci forum w Oficjalne Forum Na Temat Życia i Dorobku Artystycznego Piotra Kajetana Matczuka (i Przemysława Gintrowskiego).

Ale też jestem bardzo ciekaw tych planów, o których nikt na razie nie może wiedzieć.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
gredler napisał(a):...planów, o których nikt na razie nie może wiedzieć
Nikt? Wink

A ten *** na pamiątkę to ciekawe nawet.
ann napisał(a):Mnie tam ciekawią te jego plany
No co?? Pomarańczową rewolucję w naszym środowisku chce zrobic ... Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek napisał(a):No co?? Pomarańczową rewolucję w naszym środowisku chce zrobic ...
To tu też będzie pomarańczowo? :o

[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 19:41 ]
Ale na kasowanie krytycznych tematów to jeszcze nie wpadliśmy Big Grin Wink
pomarańcz ogarnie cały internet Wink
Nie przesadzacie przypadkiem? Forum jest Petrvsa, jeśli się nie podoba to "out". I tyle.
Zbigniew napisał(a):jeśli się nie podoba to "out"
Boję się, że jeśli jeszcze raz padnie takie "zaproszenie" (właśnie mi uświadomiliście, że Pomarańczowy Administrator jest poza netem), to karnie posłuchamy...
A ja się nie zgadzam. PG-forum należy do oficjalnej strony poświęconej Przemysławowi Gintrowskiemu i tu takie, hm, zastanawiające działania ze strony administracji są niedopuszczalne. Innymi słowy - o tym, co dzieje się na stronie/forum decyduje wówczas jej bohater, administrator jest władzą wykonawczą. Może wprowadzać porządki, ale działania kolegi P. są nieco wątpliwe, a to godzi w wizerunek PG. I może mieć efekt marketingowy, bo a nuż zbanowani za nic zniechęcą się, nie kupią następnej płyty i zniechęcą znajomych do kupna? To nieprofesjonalne.
Trochę dramatyzuję, ale jak się jest administratorem czyjejś oficjalnej strony, to już nie jest się w pełni właścicielem i jedynym dysponentem tego, co na niej się dzieje. Ot, ciemniejsza strona dumnie brzmiącej etykietki "oficjalny".

A na dobrą sprawę to ja do tej pory nie wiem, o co chodzi w tym całym sporze.
Zbigniew napisał(a):Nie przesadzacie przypadkiem? Forum jest Petrvsa, jeśli się nie podoba to "out". I tyle.
Tak jest, forum jest Jego, przez niego i tylko dla niego - po co w ogóle tam jacyś inni użytkownicy sie rejestrowali - no po prostu chamstwo z ich strony, a jeszcze do tego śmiali coś pisać - Boże, to nieprawdopobny brak kultury, a do tego krytykowali, jak oni śmiali, toż to jest JEGO forum :rotfl:

[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 20:06 ]
Ps. Karol (post wyżej) po prostu oddała na poważnie to co ja ironią (chciałem napisać) napisałem Smile
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Zbigniew napisał(a):Forum jest Petrvsa, jeśli się nie podoba to "out". I tyle.
A mi się wydawało i tak twierdził Petrvs, że to oficjalna strona Gintrowskiego, a forum jest jej częścią. No i to my tworzymy forum, a nie Petrvs i moderatorzy...
Nam jest trochę szkoda Peta, bo to dobry chłopak był i mało pił. Szkoda by strona i forum Gintrowskiego traciły przez jego ambicyjki i władzkę miłośników twórczości jej patrona Sad Zawsze wydawało mi się, że to wszystko tworzy dla nas, a tu się okazuje że nie mieliśmy racji... Petrvsek zaczyna miec jakieś dalekosiężne i wzniosłe plany, a do tych planów czytelnicy strony i użytkownicy forum nie są mu potrzebni... No szkoda...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości