Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Sprostowanie:
Uprzejmie informuje, ze moj post wylecial, ale zostal wysluchany przez admina, wiec nie mam zalu.
Agatka napisał(a):No moje wpierw wylatywały, a potem jak wchodziłam to bylo ostrzeżenie. tylko bez sensu, bo wtedy nie wiadomo za co dostałam ostrzezenie. ZNacyz wiadomo. Za spamerstwo Ty stara spamero
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Simon napisał(a):Przychodzi do lekarza Petrvs z kulą w głowie.
- Co panu jest?
- Władza mi do głowy uderzyła! Nie wiem czy pamiętasz Simonie,ale mówiłem,że tak być może a ja pamiętam co Ty mówiłeś - o pewnych powrotach - miałeś rację. Nic nie dzieje się bez przyczyny ponoć...
Liczba postów: 593
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Sprostowanie:
Uprzejmie informuje, ze moj post wylecial, ale zostal wysluchany przez admina, wiec nie mam zalu. Moja też czujmy się zaszczyceni, bo potem to lecialy chyba wszytskie po kolei
Reputacja:
0
Wam tez trzeba przyznac (przynajmniej czesci), ze dobrej woli nie macie zbyt wiele, a i zlosliwosci nie brakuje
PZDR
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Wam tez trzeba przyznac (przynajmniej czesci), ze dobrej woli nie macie zbyt wiele, a i zlosliwosci nie brakuje To sie tyczy mnie, więc ja się stamtąd już wycofuję
Pozdrawiam
Agatka
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=397">http://www.gintrowski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=397</a><!-- m -->
Przyklad linkow by Petrvs Agatka napisał(a):ja się stamtąd już wycofuję To z kim ja sie powiesze
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Przyklad linkow by Petrvs Brak słów...
Powstrzymam się od uzycia pewnych rzeczowników i przymiotników, by nie być posądzonym o brak kultury wobec zarejestrowanego wszak u nas usera...
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
:rotfl: :rotfl: :rotfl: jutro jak tylko trochę wypocznę to zarejstruje sie tam
Reputacja:
0
Tomek_Ciesla napisał(a):jutro jak tylko trochę wypocznę to zarejstruje sie tam Też chcesz miec ostrzeżenia?
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Zobaczcie sobie co Naczelny Cenzor napsiał w poście zamykającym wątek Ma plany, może chce przejąc <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl??">www.kaczmarski.art.pl??</a><!-- w -->? Szkoda że zamknał wątek, bo chciałem napisac, że współczuję panu Gintrowskiemu takiego administratora...
[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 09:49 ]
A jaki się zarozumiały zrobił, wcześniej narzekał, że nikt nie pisze, że mało ludzi, a teraz już mu nie zależy...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
... no i takiego forum. Myślę, że Gintrowski trochę inaczej to sobie wyobrażał:/
Ponieważ temat, jak słusznie Przemku zauważyłeś, został zablokowany, chciałem tutaj dodać, że zgadzam się z tym co napisał Konop w wiadomym temacie i podpisuję się pod jego słowami obiema rękami.
Jednak, co do założenia kolejnego forum to jakoś nie mam przekonania. Nie wiem czy jhest sens tworzyć kolejne fora, bo tak można w nieskończoność. Według mnie, lepiej by było gdyby tutaj stosunki się poprawiły, a myślę że wbrew pozorom są na to nadzieje.
Może dzięki absurdom z "pomarańczowego", niektórzy przekonują się, że tu wcale nie jest tak źle...
Ale jeśli chodzi o bojkot "pomarańczowego", to jestem ZA.
Liczba postów: 1,409
Liczba wątków: 35
Reputacja:
0
A jakie konsekwencje - wg netykiety - spotykają moderatora/administratora, który sprzeniewierza się podstawowej zasadzie wolności wypowiedzi w Internecie?
Reputacja:
1
Nasz kolega zwrócił mi uwagę na podpis Petrvsa, to może tłumaczyc jego zachowanie:
Petrvs napisał(a):"Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę,
po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić.
Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił." Może chłopak w depresji jest??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemku - co było w tym ostatnim poście, bo chyba nie mogę znaleźć śladu wątku ?
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Może dzięki absurdom z "pomarańczowego", niektórzy przekonują się, że tu wcale nie jest tak źle...
Ale jeśli chodzi o bojkot "pomarańczowego", to jestem ZA. Zgadzam się w stu procentach
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Popieram
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Reputacja:
1
Karol napisał(a):Przemku - co było w tym ostatnim poście, bo chyba nie mogę znaleźć śladu wątku ? <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=485&postdays=0&postorder=asc&start=30&sid=d6c77782303951cadb1bc1609d53ab91">http://www.gintrowski.art.pl/forum/view ... 609d53ab91</a><!-- m -->
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
jeszcze wczoraj chcialem go bronic (troszke), ale przegina. Co to za admin co odnosi sie z pogarda do forumowiczow i blokuje rozmowy, gdzie go krytykuja.
Ponadto wydaje mi sie, ze jak jeszcze bardziej rozbuduje forum, to nie bedzie mialo juz nic wspolnego z PG
Liczba postów: 180
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Właśnie przeczytałam "Pyskówkę".. Co Petrvsowi odbiło?
Przy całej swej złudności, znoju i rozwianych marzeniach jest to piękny świat,
jest to piękny świat.
Reputacja:
0
Google nie wiedzą:
Podana fraza - "co odbiło petrvsowi" - nie została odnaleziona.
za Tobą ja,
Reputacja:
0
to się robi coraz bardziej podejrzane.. może Petrvs współpracuje z chińską mafią?
jest to piękny świat.
Reputacja:
0
Bezczelnie zauważam, że na Tym Drugim Forum istnieje ranga "kaczmarolog"... :
Reputacja:
0
Może chcą przejąć monopol nad całą Twórczością Tria? W końcu Radziu jako mod JK może mieć zapędy
za Tobą ja,
Reputacja:
0
No, ale skoro PG-forum chce być takie praworządne, to uprzejmie zaznaczam, że to podpada pod Ustawę o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji :rotfl: .
[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 12:38 ]
A pytanko do Stamtąd-Zbanowanych: czy dostaje się bana za herezje wypisywane na Niebieskim :rotfl: ?
Reputacja:
0
Karol napisał(a):A pytanko do Stamtąd-Zbanowanych: czy dostaje się bana za herezje wypisywane na Niebieskim ? NIe zdziwiłabym się, gdybym do jutra miała już 6 ostrzeżeń
Reputacja:
0
Ale jeszcze chyba nikt nie dostał za teksty z Niebieskiego
za Tobą ja,
Reputacja:
0
To niemożliwe, ponieważ Forum PG jest niezależne.
jest to piękny świat.
Reputacja:
0
laura napisał(a):To niemożliwe, ponieważ Forum PG jest niezależne. Czy to wazne? Zaraz sie pojawią nowe pkt regulaminu
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
laura napisał(a):Co Petrvsowi odbiło? Naprawdę się nie domyślacie? naprawdę myślicie,że to Petrvs sam za wszystko odpowiada?
Reputacja:
0
robi się tajemniczo jak w szpiegowskim filmie
jest to piękny świat.
|