Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cenzor z dziewiątego rzędu...
Widzieliście jakie szopki odwala nasz kochany Petrvs na swoim forum ?? Takich jaj to jeszcze nigdzie nie widziałem Smile))

<!-- m --><a class="postlink" href="http://gintrowski.mariuszn3.com/forum/viewtopic.php?p=4609#4609">http://gintrowski.mariuszn3.com/forum/v ... =4609#4609</a><!-- m -->

U niego za taki link dostałbym ostrzeżenie, bo jego forum jest całkowicie niezależne Smile)))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Ale Filip zasłużył na dobre piwo. Smile
Napisał celnego posta, który... też usunieto!
A czy autorzy ocenzurowanych postów mogliby odtworzyć te swoje posty i je zamieścić w tej rubryce (najlepiej z odnośnikami do postów, pod którymi powinny być na owym forum niezależnym)? Wówczas ten wątek będzie bardziej zrozumiały.

Pozdrawiam
Dauri
Dauri - nie nadążą :rotfl:
Petrvs kasuje post za postem!
Mój post:
forumPG napisał(a):
Petrvs napisał(a):9. Kategorycznie nie tolerujemy spamu, zabrania się także ucinania dyskusji poprzez podawanie linków do innych for dyskusyjnych, na których były poruszane już wcześniej podobne tematy. To forum jest niezależne i nie ma żadnych koneksji ani powiązań z innymi forami. Takie praktyki będą karane ostrzeżeniami.

link usunąłem. na przyszłość zabraniam tego typu praktyk. prosze o powrót do dyskusji na temat i o odpowiadanie na postawione pytania, jeśli nikt nie ma nic do powiedzenia to lepiej nie pisać nic niż podawać linki. Można podawać linki do stron internetowych ale nie do for dyskusyjnych.
Niepoważny się robisz...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
dauri napisał(a):A czy autorzy ocenzurowanych postów mogliby odtworzyć te swoje posty i je zamieścić w tej rubryce (najlepiej z odnośnikami do postów, pod którymi powinny być na owym forum niezależnym)? Wówczas ten wątek będzie bardziej zrozumiały.
Mój pierwszy post jest widoczny ten o cenzurowaniu, następnie w odpowiedzi na post Petrvsa napisałem:

"A czy ja komuś coś każe robić, zmieniać decyzję?
Ja wyrażam swoje zdanie, to chyba można robić?"

Gdy ten post został skasowany napisałem ten, który widnieje:

"Jednak nie można."

Ostrzeżenie dostałem za "spam".

W całej tej sytuacji nasuwa mi się jeszcze jeden podział:

Między obozem dla nieprawomyślnych
A honorami i łaską dworu.

Pozdrawiam
Hura. ja też dostałam ostrzeżenie. Spytałam się za co ma je Filip-usunęli, więc potwierdziłam jego słowa, ze nie można nic na tamtym forum. Potem napisałam,z e z podawaniem linków to chyba chodzi o niektóre strony i proszę uzasadnione jest:

Spamerstwo, złamanie punktów 9 i 10 regulaminu forum, brak reakcji na wyrzucenie wcześniejszego spamerskiego posta i uzasadnienie mailowe, polemika z decyzjami administracji - złamanie 18 punktu regualminu forum.

No cóż... Ciekawe...

Pozdrawiam
wpuśćmy mu tam muhomora lol
Przemku i Filipie, dzięki :rotfl: :rotfl: :rotfl:

A gdzie jest ten ichniejszy regulamin, bo ja go jakoś na ich stronie nie widzę?

Pozdrawiam
Dauri
Już mam dwa-do jutra będe miała z 6 Tongue
dauri napisał(a):A gdzie jest ten ichniejszy regulamin, bo ja go jakoś na ich stronie nie widzę?
Pewnie przy rejestracji i w umyśle administratora, o czym świadczy ciągła jego zmiennośći niesamowita elastyczność
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Mam wrażenie, ze chodzi o to, by nie podawac linków do NIEKTÓRYCH stron :/ i dlatego na szybko tworzone sa nowe pkt. regulaminu itp. :/

To mi też usuneli, ale nie wiem, za które posty dostałam ostrzeżenia Tongue
Forum chwilowo nieczynne

:o :o :o
za Tobą ja,
no, a wlasnie napisalem posta....
w takim razie wklejam tu ciekawe czy sie zgodzicie?
"Petrusie nie mam zamiaru wszczynac awantury, chce ci po prostu przypomniec ze forumowicze od Kaczmara udzielili ci ogromnego wsparcia przy budowie i rozruchu Twojej strony a i teraz sa motorem napedowym forum. Ja osobiscie uwazam, podobnie jak Kuba, ze Gintrowski, zreszta Lapinski takze, nie dostarczaja swymi postaciami materialu na prowadzenie osobnego, duzego serwisu z forum, kilkunastoma dzialami, gronem moderatorow itd. Gintrowski i Lapinski to wybitni muzycy, ale ich dziela pozostana zawsze w cieniu wielkiego Poety i Piesniarza. Musisz sobie z tego Petrusie zdac sprawe i nie podcinac galezi na ktorej siedzisz. To fani Jacka sa przede wszystkim osobami kojarzacymi i interesujacymi sie osoba pana Przemka.
Zreszta co by nie pisac, to przeciez cala sprawa ma podtekst personalny, czyz nie?
Moim zdaniem najlepszym wyjsciem byloby wycofanie sie z bzdurnego zapisu regulaminu i zapomnienie o calej sprawie."
pozdrawiam
tomek
tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Pewnie zastaniemy na nowo wyczyszczone z nieodpowiednich postów, a niektórzy może i z banami
za Tobą ja,
Zamknęli tamto forum, więc dobrze, zę ten post tu wkleiłeś. Chociaż Petr i tak wcześniej by go pewnie usunął...
Wyślij to Petrowi niech sobie przemyśli
za Tobą ja,
Tomasz Susmęd napisał(a):"Petrusie nie mam zamiaru wszczynac awantury, chce ci po prostu przypomniec ze forumowicze od Kaczmara udzielili ci ogromnego wsparcia przy budowie i rozruchu Twojej strony a i teraz sa motorem napedowym forum. Ja osobiscie uwazam, podobnie jak Kuba, ze Gintrowski, zreszta Lapinski takze, nie dostarczaja swymi postaciami materialu na prowadzenie osobnego, duzego serwisu z forum, kilkunastoma dzialami, gronem moderatorow itd. Gintrowski i Lapinski to wybitni muzycy, ale ich dziela pozostana zawsze w cieniu wielkiego Poety i Piesniarza. Musisz sobie z tego Petrusie zdac sprawe i nie podcinac galezi na ktorej siedzisz. To fani Jacka sa przede wszystkim osobami kojarzacymi i interesujacymi sie osoba pana Przemka.
Zreszta co by nie pisac, to przeciez cala sprawa ma podtekst personalny, czyz nie?
Moim zdaniem najlepszym wyjsciem byloby wycofanie sie z bzdurnego zapisu regulaminu i zapomnienie o calej sprawie."
To bardzo mądry post Tomku.
Koniecznie go wyslij, jak dzieciakowi przejdzie i otworzy swoje forum.
Poprzedni post Tomka też był bardzo celny-co prawda w wiekszości to nie jego słowa były, ale i tak, wiadomo o co chodzi
Przychodzi do lekarza Petrvs z kulą w głowie.
- Co panu jest?
- Władza mi do głowy uderzyła!
:rotfl:
Simon napisał(a):Przychodzi do lekarza Petrvs z kulą w głowie.
- Co panu jest?
- Władza mi do głowy uderzyła!
Dobre! :rotfl:

A ja mam już 3 ostrzeżenia i nie mogę pisać Tongue zawsze zostaje jeszcze opcja, jako gość Tongue
W końcu znalazłem ten ich regulamin. Wybrane zapisy:
Cytat:15. Administratorzy forum bez podania przyczyny mają prawo do blokowania danemu Użytkownikowi wybranego tematycznie działu.
19. Powyższe reguły obowiązują wszystkich i służą utrzymaniu odpowiedniego poziomu kultury, szacunku oraz przyjaznej atmosfery.
Pozdrawiam
Dauri
I jak to się ma do:
-poziomu kultury
-szacunku
-przyjaznej atmosfery?

W tym momencie sam administrator łamie regulamin, który ustanowił!
Albo sam go nie rozumie, albo go swiadomie nie przestrzega.
Tiaaaa, wlasnie w ramach utrzymania poziomu kultury, szacunku i przyjaznej atmosfery usunieto kilka moich ostatnich postow.
A powiadaja ze internet to liberalne medium...
Nie wiem jak was, ale mnie straszliwie irytuje kiedy ktos zamiast dyskutowac zamyka morde adwersarzom. Zupelnie jak sp. Stalin. Nie przymierzajac, rzecz jasna...
tow. Susmęd
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Dajcie spokój..., to jest jakiś absurd!! Wylatuje post za postem Smile Nagle z trzech, zrobiły się dwie strony :rotfl:

[ Komentarz dodany przez: ann: 3 Czerwiec 2006, 17:38 ]
poprawiłam Ci emotka Wink
dauri napisał(a):15. Administratorzy forum bez podania przyczyny mają prawo do blokowania danemu Użytkownikowi wybranego tematycznie działu
to się nie dowiem za co mam te ostrzeżenia tak właściwie Tongue chyba jakos przeżyję Wink
Agatka napisał(a):A ja mam już 3 ostrzeżenia i nie mogę pisać zawsze zostaje jeszcze opcja, jako gość
A ja nie mam ani jednego Sad ....

....Ale kto wie, bo wylecial moj post
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
A najśmieszniejsze jest to że zwracanie uwagi adminowi to PYSKÓWKA.

żenua
za Tobą ja,
Słuchajcie, rewelacja! To forum o PG wcale nie jest niezależne (patrz załącznik) :rotfl:

Może niech ktoś tam zarejestrowany zgłosi mu ten post i zażąda ukarania autora ostrzeżeniem ;(

Pozdrawiam
Dauri
Torrentius napisał(a):A ja nie mam ani jednego ....
NIe martw się-ja w ciągu godzin zarobiłam trzy to i Tobie się uda.
Torrentius napisał(a):....Ale kto wie, bo wylecial moj post
No moje wpierw wylatywały, a potem jak wchodziłam to bylo ostrzeżenie. tylko bez sensu, bo wtedy nie wiadomo za co dostałam ostrzezenie. ZNacyz wiadomo. Za spamerstwo :evil:
fizol napisał(a):A najśmieszniejsze jest to że zwracanie uwagi adminowi to PYSKÓWKA
Dziwię się, że nie nazwał tego buntem podwadnych, rewolucja,a lbo Bóg wie czym

Pozdrawiam
Agatka

[ Dodano: 3 Czerwiec 2006, 00:17 ]
dauri napisał(a):Słuchajcie, rewelacja! To forum o PG wcale nie jest niezależne (patrz załącznik)

Może niech ktoś tam zarejestrowany zgłosi mu ten post i zażąda ukarania autora ostrzeżeniem
Ostrzeżenie dla admina! :wredny:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości