Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno...
Liczba postów: 563
Liczba wątków: 41
Reputacja:
0
Ten sam naukowiec dowiódł, że Administratorzy forów internetowych o gitarzystach z okularami i zarostem żyją o 5-7 miesięcy (niekiedy nawet 2 lata) krócej niz reszta ludzi. Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc...
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on
Like a bird that flew
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach )
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 459
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Południowoamerykański naukowiec z Argentyny, po długotrwałych studiach, odkrył, że ludzie z niskim poziomem inteligencji czytają posty na forum trzymając rękę na myszce. Nie sil się na jej zdejmowanie, już za późno... Miło się dowiedzieć czegoś nowego o sobie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie zdejmuję
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Liczba postów: 1,706
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Po długotrwałych studiach na forum, chciałbym zauważyć, że raczej z ręką na myszce się czyta krótkie i mało inteligentne posty.
:rotfl:
Zresztą, to posty takie jak ten .
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
A ja nie mam myszki, tylko konsolę dotykową, taki nieprzezroczysty niewielki ekranik, wbudowaną w komputer - na nim się nawet nie da trzymać ręki, bo niby jak go objąć ? W ogóle jakiś dziwny ten wątek... o co chodzi ?
Pozdrawiam serdecznie !
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Szymon, oczywiście, wybrnął z sytuacji.
Reputacja:
0
michalf napisał(a):Całe szczęście mowa o administratorach, nie moderatorach
Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej!
Like a bird that flew
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Zaraz, zaraz, zapomniałbym o moderatorach. Ci żyją 10 lat krócej! Dlaczego tylko 10? ja bym od razu 25 dawal
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Multan napisał(a):ja bym od razu 25 dawal A to nie zależy od wytrzymałości wątroby?
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Reputacja:
0
Też...
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Reputacja:
0
Oraqz od wytrzymałości układu nerwowego. Nie wspominając o u. krwionośnym i wydalniczym
Like a bird that flew
Liczba postów: 2,517
Reputacja:
0
No to aż miło pomyśleć, że jestem tylko szarym użytkownikiem...
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Reputacja:
0
Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów.
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Życie ww. Adminow skraca jeszcze: nakładanie banów dla uzytkowników, kłótnie z użytkownikami (przewaznie zbanowanymi) oraz hektolitry kawy wchłaniane dzień i noc... Nie pijemy kawy :rotfl:
Multan napisał(a):Szary użytkownik ma -30 lat - ze względu na kawę, alkohol i nerwy zszargane decyzjami administratorów i moderatorów. Nie zapominaj o nerwach biednych adminów
Liczba postów: 2,517
Reputacja:
0
Stąd już prosty wniosek, że korzystanie z forum jest po prostu szkodliwe dla zdrowia...
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Reputacja:
0
A świadomie czynienie szkody własnemu zdrowiu - to grzech wg. KK. Czytanie forum to grzech, jak i tworzenie jego i administrowanie również ( kusimy innych, poza tym admini również żyją krócej jak już wiemy ) Temat 666 pojawił się nie bez powodu. To oczywiste, że forum jest narzędziem szatana, przez co i internet staje się narzędziem szatana!
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Kurde wiedziałem, że coś jest nie tak z tym, że trzymam rękę na myszcze podczas czytania
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
ann napisał(a):Nie pijemy kawy
To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ... Już nie wspominajac o alkoholach wszelakich czy jak im tam...
Like a bird that flew
Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Oj ja nie mogę trzymać myszki bo nie posiadam takowej w laptopie ;( a jak trzymam na touchpadzie to sie liczy??
Chociaż w sumie i tak muszę klikać na strzałkę w bok bo mi sie na ekranie nei mieści forum na szerokość
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
reuter napisał(a):To co pijecie? Herbatkę? Jesli z cukrem - to mniej więcej daje takie same skutki co kawa ... Też nie
Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka )
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka To musicie być Wielcy
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Artur napisał(a):Na admina dziennie przypada ok 1,5 litra mleka Pij mleko - bedziesz Wielkim Adminem Coś to mleko wydaje mi sie podejrzane... Krowę w domu trzymacie czy jak? Jesli tak, to pewnie śpiewacie sobie, dojąc krasulę: Gdzieś na wiosnę front już przeszedł, chłopcy poszli w trop - mnie w lesie...
Like a bird that flew
Reputacja:
0
E to nie jest takie trudne
Ja mimo że jestem tylko userem żywie się prawie wyłącznie mlekiem
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Istnieje wiele rodzaje napojów: woda mineralna, kawa, herbata, Coca-cola, Pepsi, Fanta, Cherry Coke, Absolut, Finlandia... przesadzam A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM? Z czym jest to związane? (Aha - picie mleka może i przyspiesza wzrost, ale i skraca życie o 10 miesięcy )
Like a bird that flew
Reputacja:
0
reuter napisał(a):Finlandia... przesadzam Przesadzasz - za drogie
za Tobą ja,
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
reuter napisał(a):A Adminii userzy żywią się wyłącznie MLEKIEM? O nie. Mlekiem to żyje Art. Ja wolę soczki rozmaite
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
25 lat krócej... Zawsze lepiej od zwykłego usera. Ja to przynajmniej mogę sobie temacik zamknąć, posty przesunąć, wlepić ostrzeżenie. Nieźle koi nerwy.
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Liczba postów: 1,572
Liczba wątków: 54
Reputacja:
0
:rotfl: a ja trzymam lapę na myszce zawsze Chyab ze posty są wyjatkowo długie i ciekawe to wtedy podieram się prawą ręką a co do mleka to polecam z malibu :rotfl:
Reputacja:
0
Mleko, mleko, a o wódce ktoś słyszał? Podobno nie dość, że poprawia samopoczucie ( tj to nie tak podobno,bo to jest sprawdzone empirycznie), to jeszcze zapobiega zawałom itp. itd. Tylko pić i żyć !
[ Dodano: 8 Maj 2006, 19:49 ]
btw. mleko dobre na kaca. Tylko przed! A po, to polecam kefir.
|