05-05-2006, 12:52 PM
Szanowni Forumowicze!
Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy przysłali do mnie wstępne zgłoszenia co do noclegów. Teraz mogę podać więcej szczegółów:
1) Miejsce noclegu: Internat Zespołu Szkół im. Henryka Sienkiewicza w Kołobrzegu, ul. 1 Maja 47
2) Odpłatność: 20 zł. od osoby ( można wykupić sobie także śniadania, obiady czy kolacje - 5 zł za każde z nich)
3) Sale : 8 osobowe, ( łóżko, pościel itd)
4) Płatność w dniu zakwaterowania w recepcji Internatu
5) Zarezerwowaliśmy 40 miejsc noclegowych -w terminie od 27 do 30 lipca ( jak ktoś chce z Was przedłużyć sobie pobyt, nie będzie z tym problemu)
6) Proszę, aby każda osoba chętna do skorzystania z powyższego noclegu przesłała do mnie swoje OFICJALNE już zgłoszenie z imiennym wykazem osób, i adresem zamieszkania oraz numerem tel. kontaktowego i podaniem dnia przyjazdu. Zgłoszenia proszę przesłać w terminie do 20 czerwca br. na priv bądź email: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e -->
7) Gdyby pojawiły się jakieś dodatkowe zapytania itd. służę pomocą.
Ponieważ to tylko jedna z propozycji dotycząca noclegów w Kołobrzegu podaję także inne możliwości znalezienia sobie zakwaterowania na czas Festiwalu.
1) Jeżeli ktoś przyjeżdża "pod namiot" podaję miejsce pola namiotowego:
Camping Baltic nr 78- ul. IV Dywizji Wojska Polskiego 1, tel: 094-35-245-69
2) Podaję też kilka adresów pensjonatów - na wszelki wypadek:
a) Motelik Koloseum, ul. Kamienna 36, tel: 094-35-428-68
b) Pensjonat Beata , ul. Wylotowa 37, tel. 094-35-169-07
c) Pensjonat Kama, ul. Wylotowa 22, tel. 094-35-165-52
d) Willa Milenium, ul. Wierzbowa 7, tel. 094-35-166-07
e) Pensjonat Olivia, ul. Szymanowskiego 5, tel. 094-35-172-07
W sezonie letnim najwięcej jednak ofert prywatnych można znaleźć u tzw. "łapaczy" na dworcu głównym PKP. Ceny wahają się od 25 do 40 złotych, a nawet drożej - to kwestia już wzajemnych negocjacji.
Podaję jednak adres internetowy:
http://www.kolobrzeg.turystyka.pl/pl/kwatery.htm
Tutaj możecie znaleźć kwatery.
Pozdrawiam
Jacek
Bardzo dziękuję tym wszystkim, którzy przysłali do mnie wstępne zgłoszenia co do noclegów. Teraz mogę podać więcej szczegółów:
1) Miejsce noclegu: Internat Zespołu Szkół im. Henryka Sienkiewicza w Kołobrzegu, ul. 1 Maja 47
2) Odpłatność: 20 zł. od osoby ( można wykupić sobie także śniadania, obiady czy kolacje - 5 zł za każde z nich)
3) Sale : 8 osobowe, ( łóżko, pościel itd)
4) Płatność w dniu zakwaterowania w recepcji Internatu
5) Zarezerwowaliśmy 40 miejsc noclegowych -w terminie od 27 do 30 lipca ( jak ktoś chce z Was przedłużyć sobie pobyt, nie będzie z tym problemu)
6) Proszę, aby każda osoba chętna do skorzystania z powyższego noclegu przesłała do mnie swoje OFICJALNE już zgłoszenie z imiennym wykazem osób, i adresem zamieszkania oraz numerem tel. kontaktowego i podaniem dnia przyjazdu. Zgłoszenia proszę przesłać w terminie do 20 czerwca br. na priv bądź email: <!-- e --><a href="mailto:fundacja.jk@interia.pl">fundacja.jk@interia.pl</a><!-- e -->
7) Gdyby pojawiły się jakieś dodatkowe zapytania itd. służę pomocą.
Ponieważ to tylko jedna z propozycji dotycząca noclegów w Kołobrzegu podaję także inne możliwości znalezienia sobie zakwaterowania na czas Festiwalu.
1) Jeżeli ktoś przyjeżdża "pod namiot" podaję miejsce pola namiotowego:
Camping Baltic nr 78- ul. IV Dywizji Wojska Polskiego 1, tel: 094-35-245-69
2) Podaję też kilka adresów pensjonatów - na wszelki wypadek:
a) Motelik Koloseum, ul. Kamienna 36, tel: 094-35-428-68
b) Pensjonat Beata , ul. Wylotowa 37, tel. 094-35-169-07
c) Pensjonat Kama, ul. Wylotowa 22, tel. 094-35-165-52
d) Willa Milenium, ul. Wierzbowa 7, tel. 094-35-166-07
e) Pensjonat Olivia, ul. Szymanowskiego 5, tel. 094-35-172-07
W sezonie letnim najwięcej jednak ofert prywatnych można znaleźć u tzw. "łapaczy" na dworcu głównym PKP. Ceny wahają się od 25 do 40 złotych, a nawet drożej - to kwestia już wzajemnych negocjacji.
Podaję jednak adres internetowy:
http://www.kolobrzeg.turystyka.pl/pl/kwatery.htm
Tutaj możecie znaleźć kwatery.
Pozdrawiam
Jacek