Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ktoś natknął się w sieci na zapis audio...
...audycji "Jacek Kaczmarski - inaczej"? To był zapis balangi, na której grał kilka utworów swoich, Staszewskiego i Wysockiego. Było to antenie chyba około 1988-ego lub 1989-ego roku. Nie jestem pewien... Może ktoś z Was wypatrzył w internecie mp3 z zapisem tegoż?
Pozdr.
(...) tutaj, z perspektywy szklanki wina, chleba
można bać się otchłani i tęsknić do nieba,
tutaj wszystko, co piękne, wszystko, co straszliwe,
bo żyje - przeżywane przez wszystko, co - żywe...
Odpowiedz
Zapewne chodzi Ci o to:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/programy/nieoficjalne/pijany_poeta.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... _poeta.php</a><!-- m -->
Odpowiedz
To jest to :_ mogę przesłać parę MP3 z tej kasety Smile
Odpowiedz
Tomek, Simon - dzięki!
Tomku - byłbym baaaardzo wdzięczny!

Pozdr!
Odpowiedz
Jeżeli cię interesują mogę Ci wysłać na maila linki edk2 pełnego zapisu. ( Lub wrzucić tutaj tylko co na to admini Wink )

ew. mogę wysłać Ci mp3 ale nie wiem kiedy znowu będę miał okazję włączyć muła ( to jakieś 50 Mb )
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Odpowiedz
Cytat:3. 4 - Udostępnianie oraz nakłanianie do udostępnienia plików dźwiękowych pochodzących z oficjalnych nagrań będzie karane ostrzeżeniami. Jeżeli udostępniasz jakieś nagranie unikatowe zaznacz to.
Tak więc nieoficjalne możesz dawać komu chcesz.
Odpowiedz
Więc z czystym sumieniem daję :
Kod:
ed2k://|file|Kaczmarski%20-%20Kaczmarski%20Inaczej.rar|55884309|6ABFAFB94E45A0A17E5F8983C299E345|/
Jak nie Rajdowiec to może ktoś inny skorzysta.
(Mało jest dostępnych części tego pliku, ale da się ściągnąć przy odrobinie cierpliwości, najlepiej na polskich serwerach)
Podróżną sakwę zarzuć na ramię
Wyjdź na gościniec do bramy nieba [...]
Odpowiedz
Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania. Owszem Pijany Poeta jest zapisem "prywatnego" koncertu w Monachium z 1988r. ale są znaczne różnice między poetą, a inaczej.
Posiadam oba nagrania więc wiem Wink
Rajdowiec wiesz jak mnie złapać, więc zamiast tracić nerwy na osiołku wpadnij jak będziesz miał chwilę Smile
Ci, co przeżyli - żyją wśród nas
Tak obrażonych na życie
Odpowiedz
Witamy Pana Byka wśród zarejestrowanych!!! Smile Pozdrufka i duże dzięki!! Na pewno skorzystam. Płatne, rozumiem, przelewem? Wink
Odpowiedz
Minhiriath napisał(a):Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania. Owszem Pijany Poeta jest zapisem "prywatnego" koncertu w Monachium z 1988r. ale są znaczne różnice między poetą, a inaczej.
Posiadam oba nagrania więc wiem
Są różnice w doborez utworów na obu wydaniach, ale to jest ten sam koncert. Porównaj sobie nie zawartośc kaset, ale to co na nich jest wspólne i chyba okaże się, że to są dokładnie identyczne nagrania.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Minhiriath napisał(a):Nie chodzi o pijanego poetę... Pijany Poeta i Inaczej to dwa odrębne nagrania.
No, jednak niezupełnie. Są to dwie różne mutacje materiału z tego samego prywatnego koncertu.

KN.

PS Dopiero teraz zauważyłem, że Przemek powyżej napisał to samo.
Odpowiedz
Czy ma ktoś tą kasete (lub w formie mp3?)?

Pozdrawiam!
Odpowiedz
ja mam w formie mp3 część tego Smile
Odpowiedz
Mógł by ktoś podesłać mi pm'a z linkiem do tych mp3 ?

Dziękuje i pozdrawiam Gorigon!
Odpowiedz
Podpisze się drugą ręką i uaktualnie proźbę!
Odpowiedz
Oj, od biedy mogę gdzieś wrzucić jeśli bardzo zależy Wink

rozumiem że zależy, tak?

jakoś do północy przygotuje więc...

22:03 : Powolutku wysyła się tu.
(ale na prawdę powolutku żeby mi łącza nie zapychało Wink .
Odpowiedz
ACH! Chwała ci! I oczywiście zawsze błąd musze zrobić. Jak umieścisz to masz u mnie piwo jak w banku.
Odpowiedz