Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Organizacja koncertu w Krakowie
UWAGA!!!! Poszukuję chętnych do organizacji koncertu piosenek Jacka w Krakowie. Chodzi o osoby chcące śpiewać jak również osoby które mogłyby się przyczynić technicznie (!!!) do organizacji koncertu (pomoc przy załatwieniu sali, zrobieniu jakiegoś przyzwoitego afisza, oraz plakatowaniu).
Organizowałem już podobny koncert w maju 2004 w klubie PiecArt na Ul. Szewskiej - kto był to wie (koncert skądinąd udany chociaż nie obyło się bez paru niedociągnięć), więc mam już pewne doświadczenie w tej sprawie, ale w związku z moimi licznymi obowiązkami nie jestem w tym momencie w stanie zająć się tym sam i potrzebuję pomocy.

Wszyscy chętni piszcie na mój mail: <!-- e --><a href="mailto:antekjk@interia.pl">antekjk@interia.pl</a><!-- e -->
Możecie też dzwonić na do mnie na 695 593 454 (tylko błagam!!! o przyzwoitej porze, a nie w środku nocy)

UCZULAM OSOBY CHCĄCE ŚPIEWAĆ!!! Celem koncertu nie jest promowanie siebie, ale twórczości Jacka, więc wolelibyśmy żeby odbyło się bez gwiazdorzenia oraz wymyślania awangardowych adaptacji piosenek kaczmara.

Pozdrawiam wszystkich i czekam na odzew.
Siejmy, a nuż coś wyrośnie.

AnteKKopydłowski
Odpowiedz
AnteKopydłowski napisał(a):Celem koncertu nie jest promowanie siebie, ale twórczości Jacka, więc wolelibyśmy żeby odbyło się bez gwiazdorzenia oraz wymyślania awangardowych adaptacji piosenek kaczmara.
Tylko czekac, aż Konopacki napisze, że w związku z tym zabrania mi wystąpic! Smile
A potem co zrobi? Napisze zaszyfrowanego maila do organizatorów, zgłosi chęc występu i ogłosi, że został zaproszony Tongue
M.
Odpowiedz
Cześć, tu Ela Czyż - bardzo chętnie pomogę w organizowaniu koncertu w Krakowie (wreszcie Ktoś się za to zabrał!!!) no i nie ukrywam, że pośpiewam równie chętnie Wink A to mój adres <!-- e --><a href="mailto:elizeus@interia.pl">elizeus@interia.pl</a><!-- e -->
Odpowiedz
Na pytania dotyczące tego czego dotyczył i dlaczego wycofałem mój ostatni post odpowiadam wprost (no proszę, nawet wyszło do rymu): post dotyczył mojego stażu na forum - chodzi o to, że nie logowałem się tutaj od bardzo dawna (bo trochę mnie wkurzyły niektóre rzeczy) i w związku z tym zapomniałem jaki był mój nick - i dlatego właśnie musiałem się zarejestrować ponownie - stąd znowu stałem się przedszkolakiem (ale bardzo mi z tym dobrze bo w przedszkolu można nauczyć się fajnych rzeczy). A mój poprzedni post został wycofany ponieważ w związku z innym moim stwierdzeniem, w którym odpierałem zarzuty pewnych osób dotyczące koncepcji artystycznej koncertu, pewna inna osoba poinformowała mnie, że mój post jest nieco rozpaczliwy (a wydźwięk rozpaczliwy był zgoła sprzeczny z moim zamierzeniem).

Dobra, więcej nie motam, bo i tak już wystarczająco tutaj nagmatwałem.

Natomiast dziwi mnie, że w związku z koncertem pewne osoby jeszcze się nie odezwały (osoby zainteresowane, a zwłaszcza jedna będzie wiedzieć o co chodzi).

Pozdrawiam wszystkich,

[ Dodano: 4 Maj 2006, 14:39 ]
Uwaga.
Informacja dla osob zainteresowanych organizacja koncertu: spotkanie dzisiaj o 21.00, Ul.Mazowiecka 125/20.

Pozdrawiam,
Celui qui a eu le bonheur de rencontrer sa Marguerite Gautier
mais qui est devenu Emma Bovary
D'Artagnan sans courage de se laisser guider par ses passions
regrettant une décision jamais prise...
Odpowiedz