Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Do czego nam braknie muzyki
"Wodospad" piękny wiersz. Mógłby być też piękna piosenką.
Odpowiedz
Niewątpliwie, ale kto to zrobi ?
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
fizol napisał(a):Niewątpliwie, ale kto to zrobi ?
Tak, jak zrobiłby to Jacek? Nikt.
Odpowiedz
Istnieje Ktoś (w porywach jest Ich trzech), który mógłby się tego trudnego zadania z powodzeniem podjąć :Smile Chociaż jeśli już można by było zamawiać, to ja bym chciał usłyszeć Księcia jako piosenkę. Może to jest pomysł na kolejną Złotą Dziesiątkę ? Wybranie dziesięsciu wierszy JK. do których nie powstała muzyka... i... Wink
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Owszem, taka złota dziesiatka miałaby większy sens.
Odpowiedz
Tylko, że na ułożenie muzyki do dziesięciu w ten sposób wybranych tekstów Trio potrzebowało by nieco więcej czasu niż do doszlifowania Obławy, Murów i tym podobnych Wink Może zaczniemy głosowanie od pojutrza ? :Smile
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Odpowiedz
Szymon napisał(a):Tylko, że na ułożenie muzyki do dziesięciu w ten sposób wybranych tekstów Trio potrzebowało by nieco więcej czasu niż do doszlifowania Obławy, Murów i tym podobnych Może zaczniemy głosowanie od pojutrza ?
A może niekoniecznie Trio Smile Można zrobić konkurs na najlepsze wykonanie piosenki nie śpiewanej przez JK Wink
za Tobą ja,
Odpowiedz
Już dawno to postulowałem. Dla mnie to byłoby o wiele ciekawsze niż kopiowanie.
Odpowiedz
To byloby niewątpliwie niezmiernie ciekawe, tylko czy ruszy?
za Tobą ja,
Odpowiedz
i na jakich zasadach? Przecież każdy będzie wykonywał inną piosenkę więc jakie byłyby kryteria oceny?
Odpowiedz
No przeciez na konkursach np Kołobrzeskim też każdy gra co innego...

A zasady standardowe Smile Możemy np zrobić serwer na ktory do jakiegos terminu bedzie można wrzucać swoje dzieła a potem forumowa brać zagłosuje Smile
za Tobą ja,
Odpowiedz
tylko może być sytuacja, że na 20 uczestników będzie 20 piosenek. Na każdą piosenkę trzeba spojrzeć inaczej. Ciężko będzie wybrac najlepszą IMO Wink
Odpowiedz
Subiektywnie zawsze da sie wybrać tą która Ci się najbardziej podoba Smile
za Tobą ja,
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości