Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Warszawiacy łączcie się III
Ogłoszenie to kieruje do forumowiczów mieszkających w mieście Warszawa,aglomeracji warszawskiej oraz wszystkich forumowiczów którzy będą 30 marca w stolicy.Otóż okazało się,że w terminie wyżej wymienionej daty,tj. w czwartek ja, Petrvs i koselus będziemy w Warszawie ze względu na jednodniową wycieczkę do teatru.Myślę,że dojedziemy na 12.00 ,później zaplanowane mieć będziemy Sejm no a później czas wolny to będzie jakieś 3-4 godziny.Wiem,że jest to wcześnie jeszcze informować,ale chciałbym żebyście sie zastanowili i dawali znać na priv albo w tym temacie czy byście sie stawili.Zdaje sobie sprawę,że wielu z was będzie miało lekcje,zajęcia dodatkowe bądź prace wiec godzina w graniach 15.30-16.00.Więc dawajcie znać albo mnie,albo Filipowi na priv,który jest wtajemniczony,bądź piszcie tutaj.W samej Warszawie nie będzie problemów z nawiązaniem kontaktu gdyż posiadamy z Filipem nr komórek-co do innych możecie sie umówić z Filipem bądź dać kontaktowy nr do siebie na priv oczywiście.To tyle.Postaram sie ewentualnie odpowiedzieć na wasze pytania.

pozdrawiam
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Przypominam, zgłaszając dwie rzeczy:

a) Nikt chyba na razie nie wyraził chęci spotkania się.

b) W czwartek wieczorem planowane jest spotkanie z Trollem, Szymon i Michał apropos olimpiady mieliby zapewne ochotę na małą odskocznie od poważnych spraw.

Pozdrawiam
Filip P. napisał(a):planowane jest spotkanie z Trollem
Zabawnie to ująłeś :rotfl: Tak czy inaczej ja z Michałem (tym z krową Wink ) rzeczywiście przybędziemy. Do zobaczenia w czwartek wieczorem Smile

Pozdrawiam serdecznie

[ Dodano: 21 Marzec 2006, 20:54 ]
Zapomniałem dodać, że nie chodzi o czwartek 30 - tylko o czwartek najbliższy to jest pojutrze - 23.
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Filip P. napisał(a):Nikt chyba na razie nie wyraził chęci spotkania się.
Narazie otrzymałem jedno zgłoszenie od DayneTane,ale na 100% jeszcze nie wiadomo.Szkoda,że nikt się nie zgłasza Sad A tak cieszyłem się na to spotkanie ;(
Nie martw się tym ^^ Może po prostu nie mają czasu, a nie chęci Smile
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Radziu, widzę że Filip nie przekazał Smile ja się na spotkanie zgłaszam jak najbardziej SmileSmile Z tego co wiem, także Iwa i TJD.
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Zapomniałem Wink Ale rzeczywiście Radziu, nie martw się!
A no to dziękuje za pomyślne informacje Smile Od razu poprawił mi się humor
Szymon napisał(a):Tak czy inaczej ja z Michałem (tym z krową ) rzeczywiście przybędziemy. Do zobaczenia w czwartek wieczorem
Z okazji olimpiady czujcie sie ode mnie kopnięci w siedzenie Big Grin tak na szczęście Smile

Pozdrawiam
Agatka Smile
30 marca?? mam nadzieję, że jakoś się wyrobię Wink do zobaczenia
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
A więc wiadomo-jutro o 15.30 na powązkach-tam gdzie pochowany jest JK.Z tego co informował mnie Filip będzie parę ludzi.Więc pozdrawiam i do zobaczenia jutro!!

[ Dodano: 31 Marzec 2006, 16:51 ]
Spotkanie się odbyło,dziękuje wszystkim za tak liczne przybycie Big Grin :rotfl: :rotfl:
A tak na poważnie stawili się Filip P. i Ola Rosa.Było miło.Szkoda,że innym nie udało się ze względu na pracę,lekcje bądź inne obowiązki.

pozdrawiam