Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Znowu nastrojowo i spokojnie.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://yebood.com/audio/szymon/track_05.mp3">http://yebood.com/audio/szymon/track_05.mp3</a><!-- m -->
d
bardzo przyjemne, mozna sobie zapetlic w playerze i nie drazni nawet za 6 razem jak to slysze  ... Agnieszka to twoja cora  ??
Reputacja:
0
Hehe, nie, to nie moja córa.
Dziękuję za dobre słowo.
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Fantastyczne.
Bo źródło wciąż bije...
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
na samym początku to zwalnianie i przyspieszanie mnie się trochę nie podoba, bo brzmi to tak jakby ktoś zastanawial się co ma dalej grać.. poza tym świetna  )
[ Dodano: 9 Marzec 2006, 16:08 ]
PS. Na jakiej gitarze grasz?
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
mejdejo napisał(a):na samym początku to zwalnianie i przyspieszanie mnie się trochę nie podoba, bo brzmi to tak jakby ktoś zastanawial się co ma dalej grać.. poza tym świetna Zgadzam się,mam podobne odczucia.
mejdejo napisał(a):PS. Na jakiej gitarze grasz? No jak dla mnie to akustyk
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Liczba postów: 892
Reputacja:
0
Jak dla mnie zwyczajny klasyk, tylko z dobrym gitarzystą oraz ładnym echem dodanym technicznie. Tak myślę.
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
mejdejo napisał(a):na samym początku to zwalnianie i przyspieszanie mnie się trochę nie podoba Ja natomiast to nawet lubię.
mejdejo napisał(a):brzmi to tak jakby ktoś zastanawial się co ma dalej grać.. Gdy już się biorę za nagrywanie - to się nie zastanawiam. Zastanawiam się natomiast wcześniej, na etepie "tworzenia".
radziu_88 napisał(a):dla mnie to akustyk Łukasz G. napisał(a):dla mnie zwyczajny klasyk Oczywiście, że klasyk.
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Simon napisał(a):radziu_88 napisał(a):dla mnie to akustyk Łukasz G. napisał(a):dla mnie zwyczajny klasyk Oczywiście, że klasyk. :rotfl: :rotfl: :rotfl: Patrze,że dobrze zrobiłem,nie idąc do szkoły muzycznej-i tak by mnie nie przyjeli z takim słcuhem :
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Reputacja:
0
Aż przesłuchałem sobie sam tej ścieżki. Nie słyszę tam "akustyka".
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Nagranie całkiem miłe dla ucha  ,ale w Twoich "ustach" to mnie zaskoczyło:
Simon napisał(a):Aż przesłuchałem sobie sam tej ścieżki. :o :o :o :
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Hehe, no inaczej nie odezwałbyś się w tym dziale.
Pozdrawiam z Warką Strong na ustach!
Liczba postów: 32
Reputacja:
0
Hmm pierwszy Twój utwór, jaki przesłuchałam i powiem szczerze, bardzo mi się podoba. I żeby nie było, wcale nie chodzi o adrestkę  aczkolwiek, przyznam sie bez bicia, że właśnie tytuł wzbudził moje zainteresowanie. Pięknie grasz
Nie ten umiera co właśnie umiera
Lecz ten co żyjąc w martwej kroczy chwale
Więc ci co polegli - poszli w bohatery
Ci co przeżyli - muszą walczyć dalej
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Simon pewnie odpowie,że ot tak sobie plumka  ale nie słuchaj go - naprawdę świetnie gra
Reputacja:
0
Agnieszek napisał(a):Hmm pierwszy Twój utwór, jaki przesłuchałam i powiem szczerze, bardzo mi się podoba. I żeby nie było, wcale nie chodzi o adrestkę aczkolwiek, przyznam sie bez bicia, że właśnie tytuł wzbudził moje zainteresowanie. Pięknie grasz Pięknie dziękuję.
Alek napisał(a):Simon pewnie odpowie Ot, tak sobie plumkam.
|