02-20-2006, 06:26 PM
Witam Was kochani.Jestem tu nowy ,ale ponieważ twórczością Jacka interesuję się już prawie dwadzieścia lat ,po podłaczeniu do internetu zaraz postanowiłem tu napisać.Może kogoś to zainteresuje.Mam trochę niepublikowanych utworów Jacka przede wszystkim z RWE .Są one w różnym stanie (wiadomo jak to się nagrywało).Krótko , żeby nie przedłużać:Zona,Upadek imperium.Posągi.Pejzaż z trzema krzyżami,Ulotka wyborcza.Bajeczka z perspektywki,Wspomnienie,Pochodnie,AK AL dylemat(śpiewane przez Jacka),Zbiorcza odpowiedź na listy z kraju,Przygodowy film o pisaniu w nocy,Pięć sonetów o umieraniu komunizmu,Lament zomowca,Autoportret Witkacego(śpiewane przez Jacka),Ballada czarnobiała,Kazimierz Wierzyński,Wiatr,Rozterka,Piosenka o gwoździach,Duch czasu,Kardiogram Polski,Ballada o powitaniu,Latarnie,Wczasy na zaproszenie min.Urbana,Samobójstwo Jesienina,Patriotyzm,Ballada o drapieżnej bestii,Wywiad z emerytem,Piosenka o radości życia.Jest tego więcej,ale to te najważniejsze.Nie ukrywam ,że też poszukuję utworów Mistrza,m inn.Ballada o okrzykach,Baran,Joanna D Arc,Młody Bachus,Przepowiednia Jana Chrzciciela,Trolle,Grajek,Kariera N.Dyzmy,Teza Don Kichota,Kredka Kramsztyka,Robinson Crusoe i inne .Jeśli ktoś może mi pomóc i w miarę moich skromnych możliwości ja mogę mu pomóc proszę o kontakt.Acha,mam to nagrane na kasetach magnetofonowych.Pozdrowienia dla wszystkich.