Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana nicków ;)
MacB napisał(a):Oświećcież mnie, droga Admiralicjo, czemu ma służyć ta opcja? Mnie nie starcza konceptu, by jakieś sensowne wytłumaczenie znaleźć do ukrywania swojej tu obecności.
Pytaj Tych, którzy się ukrywają. Mi to nie przeszkadza, boi tak widze wszystkich Wink
MacB napisał(a):Jeśli już AA zmieniają nick, to prosiłbym, aby w profilu usera była o tym mowa - taki to a taki kiedyś nosił taki to a taki nick.
Cytat:To jest trochę skomplikowane technicznie - wymagałoby dodania dodatkowego pola z uwagami w profilu...
Banalnie proste tak naprawdę Wink. Tylko nie wiem czy to ma sens, bo jak to by miało wyglądać? lista nicków obok? Troszkę dziwnie, nigdzie z czymś takim się nie spotkałem.

A przy okazji:

MJ od dziś mianować się bezie jako Jaśko
Artur napisał(a):Troszkę dziwnie, nigdzie z czymś takim się nie spotkałem.
A ja się spotkałem - na ebayu.
Artur napisał(a):MJ od dziś mianować się bezie jako Jaśko
Właśnie zauważyłem Big Grin
Znajdzie się słowo na każde słowo
Bartek.K napisał(a):nie powinno się kryć za swoim nickiem, tylko pokazać imię i twarz
Dokładnie!
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Leszek stał się dziś Adamem_Leszkiem Wink
Wielkie dzięki, Administracjo. Postanowiłem zmienić nicka z powodu nieporozumień, jakie wynikły przy spotkaniach, jako że na imię mi Adam, a poza tym aa wywierał na mnie pewne naciski Wink
Miłość - księga stara. Kto nie czytał, polecam.
Adam_Leszek napisał(a):poza tym aa wywierał na mnie pewne naciski Wink
zebyśmy my na niego nie zaczęli wywierać nacisków Wink