02-17-2006, 05:15 PM
mejdejo napisał(a):"młody jesteś to bądź cicho"to nie było o traktowaniu na forum, a ogólnie o zyciu jako takim, a nałożyło się to tylko na temat forum. Także nigdzie nie doszukiwałem się takiego traktowania
O Jacku słów kilka...
|
02-17-2006, 05:15 PM
mejdejo napisał(a):"młody jesteś to bądź cicho"to nie było o traktowaniu na forum, a ogólnie o zyciu jako takim, a nałożyło się to tylko na temat forum. Także nigdzie nie doszukiwałem się takiego traktowania
02-17-2006, 07:12 PM
Szkoda tylko, że "mieszanie" młodzieży ma rozmaite formy... :]
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
02-17-2006, 07:14 PM
Nowhere Woman napisał(a):Szkoda tylko, że "mieszanie" młodzieży ma rozmaite formy.Czasem nawet przybiera formę mieszania młodzieży z błotem
02-17-2006, 07:19 PM
Pytanie - zasłużenie, czy niezasłużenie?
Nierzadko pomysły młodzieży to debilizm skrajny, wskazujący na brak ochoty do myślenia...
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale! Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny, Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
02-17-2006, 10:50 PM
Znowu bedziecie pili do tego nieszczesnika co to sobie zalozyl forum o JK, podkradajac materialy z tej Witryny ? :rotfl:
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres skonfiskowano Mówię tak to ja jeszcze ja Poznaję Co słychać Ano po staremu" [Jerzy Ficowski]
02-18-2006, 12:06 PM
Bea napisał(a):Ale nikt tutaj Ci nie powiedział "młody jesteś to bądź cicho". Nie wiem skąd taki wniosek. Gdybyśmy Was młodych nie traktowali poważnie to nikt z nas w "słusznym" wieku nie rozmawiałby z Tobą i całą grupą młodych użytkowników tego forum.To prawda. Ja też jestem gówniarz i praktycznie nie spotkałem się tu z żadną dyskryminacją od osób,które z racji "wieku i urzędu" miałyby do tego pewne prawo... A nawet gdyby - nie przejmuj się mejdejo - w Kołobrzegu pokażemy wapniakom (to żart - żeby nie było) jak się kopie piłkę Bea napisał(a):Czyżby nasi politycy przechodzili drugą młodość? :wredny:led napisał(a):Ale jaki mudny byłby świat, gdyby młodzi nie mieszaliZgadzam się, oj nudno by się żyło bez młodzieży
02-18-2006, 03:54 PM
Alek napisał(a):A nawet gdyby - nie przejmuj się mejdejo - w Kołobrzegu pokażemy wapniakom (to żart - żeby nie było) jak się kopie piłkę:rotfl: :rotfl: :rotfl: Oj młody Ci się zbiera . No szkoda, że się nie wybieram do Kołobrzegu (w każdym razie póki co nic na to nie wskazuje) bo byś zobaczył co te wapniaki potrafią :] . No ale może będzie kiedyś okazja, może latem we Wrocku lub Jeleniej Górze (tam czasem "grasuję" :) to Cię dopadnę, hehe A tak na poważnie - ja jako ten "wapniak" nie zauważyłam u Ciebie oznak zarozumiałości czy młodzieńczej pewności siebie No ale zakończmy już bo to temat o Jacku a nie o tym co wapniaki mogą a czego nie... Pozdrawiam
02-19-2006, 04:40 PM
Może zrobi się kolejny off top
02-23-2006, 09:42 AM
No to ja wracam do tematu :
Led ! No i co tam slychac w sprawie tych starych kaset ?
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres skonfiskowano Mówię tak to ja jeszcze ja Poznaję Co słychać Ano po staremu" [Jerzy Ficowski]
03-04-2006, 02:09 PM
Led ma konto deaktywowane nawet nie wiem czemu...
03-05-2006, 02:09 PM
Jestem i żyję
Najpierw padł mi komp - odjechał twardy z zawartością, potem grzebiąc w profilu zmieniłem e-mail, do którego zapomniałem hasła (było na uszkodzonym trawdzielu) i nastąpiła deaktywacja konta. Dzisiaj odnalazłem stary notes i jestem! Jeśli chodzi o kasety to są trzy sztuki. Niestety stan ich jest mizerny, leżały w nieogrzewanym i dość zawilgoconym pokoju. W pudełkach widać przez okienko sporo pyłu. W międzyczasie nawiązałem kontakt z gościem pracującym w lokalnym radiu, który obiecał mi odzyskać co się da i zdygitalizować nagrania. Mam do niego zaufanie bo to brat mojego kumpla z liceum, który już robił podobne sprawy. Jak tylko dostanę nagrania dam znać. Pozdrawiam wszystkich i przepraszam za milczenie - latka niestety robią swoje i pamięć zaczyna zawodzić :wstyd:
03-05-2006, 02:12 PM
led napisał(a):Najpierw padł mi komp - odjechał twardy z zawartością, potem grzebiąc w profilu zmieniłem e-mail, do którego zapomniałem hasła (było na uszkodzonym trawdzielu) i nastąpiła deaktywacja konta. Dzisiaj odnalazłem stary notes i jestem!Nastepnym razem pisz do mnie, szybciej to załatwimy Miejmy nadzieje, że uda się te kasety zgrać, już kilka takich objawień na forum było )
11-02-2006, 09:08 PM
Minęło kilka miesięcy, ciekawe co z tymi kasetami. Udało sie je odzyskać?
Chciałbym tu jeszcze dodać pewien postulat - skoro nagrania z tych kaset nie są oficjalnymi wydawnictwami, to może warto by było utworzyć jakiś dział, gdzie moznaby dodawać ciekawe wykonania (oczywiście Jackowe) utworów z koncertów sprzed lat albo zapowiedzi Jacka, które dałyby jakis szerszy pogląd na Jego twórczość lub nawet całe programy (choć może to zbyt daleko idący postulat). Co na to Wielcy Administratorzy ( )?
Kiedy idę,to idę.Jeśli przyjdzie mi walczyć,jeden dzień nie będzie lepszy od drugiego,by umrzeć.Bo nie żyję ani w przeszłości,ani w przyszłości.Istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej
11-03-2006, 12:31 PM
Eryk napisał(a):albo zapowiedzi Jacka, które dałyby jakis szerszy pogląd na Jego twórczość lub nawet całe programy (choć może to zbyt daleko idący postulat).Przecież zapowiedzi już są na stronie 8o (link w panelu przy sporej części utworów) No chyba, że bardzo Ci zależy na wersjach "audio" :znudzony: Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|