Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doda
No co, Ci Szymon znowu nie pasuje ?? Masz 17 lat, a zachowujesz się jak stojący nad grobem zgred...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Zachwycać to ja się zachwycam Kaczmarskim, a nie Dodą... Zupełnie nie rozumiem tylko tych obiegowych opinii, które są powtarzane z ust do ust, bez najmniejszego zastanowienia.
To właśnie, że takie wylansowane przez "sztab ludzi", bezczelne, obrzydliwe zero, synonim złego gustu może liczyć na jakiekolwiek pozytywne uczucia ze strony tych co się rzekomo zachwycają Twórczością JK.

A ja z grzeczności, Przemku, nie użyję porównania, które mi się w myślach pojawia, kiedy czytam Twoje wypowiedzi w tym wątku...
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
no tak... płytoteka Kaczmarskiego, nie pozwala mi uważać za inteligentną osoby takiej, która w prawie każdej wypowiedzi używa ironii, której nie rozumieją tłumy ludzi.
Szymon napisał(a):To właśnie, że takie wylansowane przez "sztab ludzi", bezczelne, obrzydliwe zero, synonim złego gustu może liczyć na jakiekolwiek pozytywne uczucia ze strony tych co się rzekomo zachwycają Twórczością JK.
A dlaczego by nie ??? Nie jest brzydka, ciałko ma sympatyczne, ubiera się milutko i mówi to co myśli Smile) to dlaczego ma sie nie podobac ?? Czy trzeba zaraz słuchac jej piosneczek ?? I dlaczego synonim złego gustu??? Śpiewała też poezję śpiewaną zwego czasu i ma doskonały słuch, a że lubi rockowe brzmienia i śpiewanie niezbyt ambitnych tekstów to nie grzech. Zresztą sama też nie uważa się za jakąś genialną twórczynię piosenek, ot pisze i śpiewa dla zrobienia tła na imprezach, gdzie nikt się nie wsłuchuje w treści. A żeby się wybic trzeba byc bezczelnym...
Szymon napisał(a):A ja z grzeczności, Przemku, nie użyję porównania, które mi się w myślach pojawia, kiedy czytam Twoje wypowiedzi w tym wątku...
Ależ nie żaluj sobie, chetnie i z ciekawością przeczytam co to za porównanie Smile)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Filip P. napisał(a):która w prawie każdej wypowiedzi używa ironii, której nie rozumieją tłumy ludzi.
Tia...
Cytat:Co sobie ostatnio kupiłaś, bo wiem, że jesteś uzależniona od zakupów?

Doda:Nic, ponieważ kupiłam mieszkanie [śmiech].

No to, jak to nic?

Doda:Chodzi mi o ciuchy, bo jestem uzależniona od kupowania ciuchów. Aż jestem w szoku, bo od jakichś trzech tygodni nawet bielizny nie kupiłam. Nic, kompletnie. Kupiłam sobie mieszkanie i stwierdziłam, że teraz oszczędzam.

A ładne to mieszkanie?

Doda:Jest piękne, opowiedzieć Ci?

Pewnie.

Doda:No więc tak: mieszkanie jest w samym centrum Warszawy. Nigdzie nie muszę chodzić, nigdzie nie muszę dojeżdżać. Wychodzę i już jestem w samym centrum. Jest w bardzo starej przedwojennej kamienicy. Mam całą górę dla siebie, całe poddasze. To jest jakieś 200 m kw. Ma wyjście na dach, na którym mam ogród, i w zwi±zku z tym mogę się tam opalać z gołym tyłkiem na wierzchu, grillować i robić inne rzeczy, o których nikt się nie dowie, gdyż obok nie stoi żaden wieżowiec. Mam cały plener dookoła, mogę wszystko widzieć.

Włożyłam w nie wszystkie pieniądze [śmiech]. Naprawdę. Sypialnię obijam sobie pluszem. Zrobiłam też pokój ekstazy, gdzie będ± się odbywać różne imprezy. Tam jest szklany sufit, więc można oglądać gwiazdy w nocy, a rano załamujące się światło słońca. Jest bardzo fajne. Na pewno zrobię sobie w nim jakąś sesję zdjęciowś albo co najmniej nakręcę jeden teledysk, bo jest bardzo nowoczesne. Acha, mam podświetlaną wannę w podłodze i saunę.
To nie chodzi o to czy jest inteligentna czy nie. To raczej

sprawa smaku
Tak smaku

Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):To nie chodzi o to czy jest inteligentna czy nie. To raczej

sprawa smaku
Tak smaku
No właśnie! Z opisu wynika że miszkanko jest fajne, sam chetnie bym tam jakieś studio foto urządził. Jackuzi i saunę sam bym chetnie widział w moim przyszłym mieszkanku, szklany sufit tez nieźle wygląda. A tobie coś się nie podoba w tej chatce ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
No ja też bym pewnie przyjął zaproszenie na imprezę do takiego mieszkanka... A że nikt mnie nie zaprosi,to może napiszę coś złośliwego z zazdrości Tongue
Osobiście do Dody nic nie mam, wkurza mnie jedynie polski rynek muzyczny, w którym nie liczy się w sumie talent, a liczą się pieniądze i duże plusy.

Co mnie obchodzi Doda? I jej nowe różowiutkie, piękniusie, mieszkanko, przecież jej gołego tyłeczka i tak nie zobaczę, bo obok nie ma wieżowców Big Grin . A, że gdzieś kiedyś, na jakiejś imprezie przejdzie jej pioseneczka, to nic złego, w końcu przy Kaczmarskim tańczyć nie będę nie? Żal mi tylko tych tłumów, którzy właśnie idola szukają wśród gwiazd, które aktualnie zgarniają największą kase za koncerty.
Zbigniew napisał(a):w końcu przy Kaczmarskim tańczyć nie będę nie?
Oj, żebyś się nie zdziwił jak zobaczysz na imprezie ludzi tanczacych przy Kaczmarskim Big Grin
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Otóż to!
Kiedyś byłem na imprezie u znajomego, gdzie bardzo już rezolutni, włączylismy Naszą Klasę i dziewczęta bardzo chętnie podchwytywały próbę zatańczenia "wolnego". Smile

Swoją drogą, w dobie bitowania wszystkiego co mozliwe, możnaby stworzyć jakieś... KACZMARSKI DANCE...TonguePPP

Kuba
Heh, no są kawałki, przy których można tańczyć, ale ja nie mam zwyczaju organizowania imprez, a ci co organizują raczej preferują standardowe techno/dance. Tongue
Kuba Mędrzycki napisał(a):włączylismy Naszą Klasę i dziewczęta bardzo chętnie podchwytywały próbę zatańczenia "wolnego"
To akurat nie jest nowość. Zajrzyj sobie na ftp, w dziale zdjęć z imprez listowych są i takie, które pokazują towrzystwo tańczące przy "Kuglarzach" albo "Epitafium dla S. Jesienina".

[ Dodano: 13 Luty 2006, 11:20 ]
Zbigniew napisał(a):standardowe techno/dance.
standardowe techno/dance, powiadasz? A czym się różni jedno od drugiego? Ja zatrzymałem się na Beatlesach, Elvisie Presleyu oraz Marku i Vacku (Jacku i Placku, jak mawiała moja babcia).
Presleyu??? Hmmm, to ja wolę Dodę, milsza dla oka Smile)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
A mnie od oglądania tejże oczy bolą...już po krótkiej chwili.

Pozdrawiam
[b][i]
[/i][/b]
JK
Mnie jeszcze nigdy nie rozbolały oczy od oglądania skąpo ubranych dziewczyn w króciutkich spódniczkach Smile)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Paweł Konopacki napisał(a):standardowe techno/dance, powiadasz? A czym się różni jedno od drugiego?
W sumie to nie wiem, powinienem dopisać (niepotrzebne skreślić). A co do starszych kawałków - Elvis, The Beatels - to też nieźle dają Smile) .