Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Krasny napisał(a):A już ponad wszelką wątpliwość najgłębsze ujęcie problemu kondycji nie partykularnego człowieka, ale człowieka jako takiego mhmm :'
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
misiek-st napisał(a):Doda BRZYYYDAAALLL Tofik, nie wygłupiaj się! Doda jest ładniutka
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Doda jest ładniutka Jak dla kogo :/ Moim zdaniem jest jednym wielkim kiczowato-dyskotekowym bezguściem...Ogólnie rzecz biorąc ta cała "Doda" to jakieś nieporozumienie.
Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
1
W jakim sensie nieporozumienie ?? I dlaczego bezguściem??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Eufemistycznie rzecz ujmując, nie odpowiada mi jej styl bycia, mówienia, ubierania się, makijażu i wygląd. Aż zęby bolą.
Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Ale ma swoje plusy. Duże.
Reputacja:
0
Mistszu napisał(a):Ale ma swoje plusy Tiaa... ponoć ma wysoki iloraz inteligencji. Tylko co z tego, skoro ją tak spożytkowuje?
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Szymon napisał(a):Eufemistycznie rzecz ujmując Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie? :rotfl:
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Reputacja:
1
misiek-st napisał(a):Szymon napisał(a):Eufemistycznie rzecz ujmując Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
To żeś Szymonie został podsumowany
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Reputacja:
0
misiek st. napisał(a):Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie? Nie. Ale doceniam dowcipność aluzji :rotfl:
Po prostu mi się nie podoba i tyle.
Pozdrawiam
[b][i]
[/i][/b]
JK
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Doda jest fajna i inteligentna, nie wiem co wy od niej chcecie
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Doda jest fajna Co masz przez to na myśli? ) :
Filip P. napisał(a):inteligentna Podobno tak ,wynika z testu na inteligencję.
Filip P. napisał(a):nie wiem co wy od niej chcecie Ja tam w zasadzie takiego mocnego strasznie nic nie mam
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):nie wiem co wy od niej chcecie Szymon by Ci powiedział, że się Doda śmieje za dużo :znudzony:
Reputacja:
1
Gdyby Doda nie była inteligentna, to by nie zaszła tak daleko. A jakby nie patrzec to kasę i popularnośc zdobywa. A że zachowuje się tak jak się zachowuje i ubiera tak samo, to dobrze, robi co lubi i to czego oczekują media i publika z której Doda żyje. Mi tam jej styl ubierania się podoba, choc uważam że nie ma tak krótkiej spódniczki, której nie dałoby się jeszcze skrócic
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Ludzie, tematy Wam się chyba mocno pochrzaniły... Z Dodą to walcie do stringów i biustu! 8o .
Albo załóżcie wątek "Doda" w Hyde Parku. Art, da się to przenieść?
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
1
a po co przenosic i utrudniac rozmowe ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
Przemek, tytuł tego tematu to: Wasze ulubione utwory Mistrza. Czy naprawdę to jest miejsce żeby gadać o walorach Dody?
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
1
Na takie tematy każdy czas i miejsce jest dobre
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
A tak wracajac do tematu Dody
Doda :rotfl:
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
A propo Dody, przypomniał mi się dowcip o Mandarynie.
Śpiewa sobie Mandaryna na jakimś festiwalu, jedna piosenka, publiczność krzyczy "bis! ! !".
Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu krzyczy "bis! ! !".
I Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu "bis, bis! ! !".
Mandaryna śpiewa, ale po którymś bisie ledwo trzyma się na nogach:
-Kochani, chętnie bym jeszcze zaśpiewała, ale już nie mam siły...
Publiczność:
-Bis, bis, śpiewaj, aż się nauczysz! ! !
in montibus veritas
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Doda jest typowym marketingowym produktem. Wymyślonym od początku do końca(!) przez jakiś sztab ludzi związanych bezpośrednio z daną wytwórnia fonograficzną. (zdaje się, że w tym wypadku jest to Universal). Jej "kariera" najprawdopobniej potrwa jakieś 2,3 lata, a potem kiedy naznosi "złotych jaj", zostanie zostwiona samej sobie. I wtedy albo to udźwignie, albo totalnie przepadnie.
traktowanie jej w jakikolwiek sposób -serio- nie ma najmniejszego sensu. Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y...:/
Kuba
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Doda jest typowym marketingowym produktem. Wymyślonym od początku do końca(!) przez jakiś sztab ludzi związanych bezpośrednio z daną wytwórnia fonograficzną. (zdaje się, że w tym wypadku jest to Universal). Jej "kariera" najprawdopobniej potrwa jakieś 2,3 lata, a potem kiedy naznosi "złotych jaj", zostanie zostwiona samej sobie. I wtedy albo to udźwignie, albo totalnie przepadnie.
traktowanie jej w jakikolwiek sposób -serio- nie ma najmniejszego sensu. Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y... Nic DODAć, nic ująć!
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Tomek napisał(a):A propo Dody, przypomniał mi się dowcip o Mandarynie.
Śpiewa sobie Mandaryna na jakimś festiwalu, jedna piosenka, publiczność krzyczy "bis! ! !".
Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu krzyczy "bis! ! !".
I Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu "bis, bis! ! !".
Mandaryna śpiewa, ale po którymś bisie ledwo trzyma się na nogach:
-Kochani, chętnie bym jeszcze zaśpiewała, ale już nie mam siły...
Publiczność:
-Bis, bis, śpiewaj, aż się nauczysz! ! ! śmieszne, ale zarazem bardzo smutne ale z drugiej strony śpiewać każdy może, a nie każdy musi od razu tego słuchać
Reputacja:
1
Co nie zmienia faktu,że Doda ma plusy. Duże
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Zależy co kto lubi...
Kuba
Liczba postów: 1,706
Reputacja:
0
Niestety, taka rzeczywistość polskiej sceny muzycznej. Pieniądze plus ładne plusy(wymienione wyżej ) i już mamy gwiazdę. A tego, czy umie śpiewać czy nie się nie dowiemy z płyt. ( chyba że z czystego nagrania z koncertu, jak to wyszło z Mandaryną). Bo w tym co słyszymy z płyty, jest więcej elektroniki niż może sie wydawać. Jeśli zaśpiewa jakiś fragment nieco niżej, nie trafi w dźwięk czy coś w tym rodzaju, jest od tego urządzenie które to skoryguje. Na koncertach zwykle takie urządzenia są używane. Pozostaje nam słuchaczom, starannie selekcjonować to czego słuchamy i nie kierować się tłumem przy wyborze muzyki.
Ale wy drodzy słuchacze J. Kaczmarskiego, na pewno starannie dobieracie sobie muzykę : )
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y... Dlaczego absurd, mimo wszystko nawet jeżeli jej kariera obecnie rozwija się dzięki łaskawości firmy płytowej, to jednak potrafiła się wybic na tyle, że to o nią dba owa firma, a nie o kogoś innego... A co do proszków, to jednak są lepsze i gorsze...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Myśle ze Doda jest zbyt barwną postacią, zeby dawała się łatwo ustawiać jakimś firmom... Najbardziej podoba mi sie jak w każdej publicznej wypowiedzi drwi z tych, którzy uważaja ją za idiotkę.
Reputacja:
0
Drzewiej się zachwycano powszechnie Urszulą Sipińską... a teraz "Dodą" :/
O tempora ! O mores !
[b][i]
[/i][/b]
JK
|