Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doda
Mistszu napisał(a):Doda pod pewnymi względami jest całkiem zjadliwa,ale to też kwestia smaku
Doda ?? BRZYYYDAAALLL !! Smile Smile Smile
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Krasny napisał(a):A już ponad wszelką wątpliwość najgłębsze ujęcie problemu kondycji nie partykularnego człowieka, ale człowieka jako takiego
mhmm :'
misiek-st napisał(a):Doda BRZYYYDAAALLL
Tofik, nie wygłupiaj się! Doda jest ładniutka Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek napisał(a):Doda jest ładniutka
Jak dla kogo :/ Moim zdaniem jest jednym wielkim kiczowato-dyskotekowym bezguściem...Ogólnie rzecz biorąc ta cała "Doda" to jakieś nieporozumienie.

Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
W jakim sensie nieporozumienie ?? I dlaczego bezguściem??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Eufemistycznie rzecz ujmując, nie odpowiada mi jej styl bycia, mówienia, ubierania się, makijażu i wygląd. Aż zęby bolą.

Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Ale ma swoje plusy. Duże. Smile
Mistszu napisał(a):Ale ma swoje plusy
Tiaa... ponoć ma wysoki iloraz inteligencji. Tylko co z tego, skoro ją tak spożytkowuje?
[b][i]
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):Eufemistycznie rzecz ujmując
Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie? :rotfl:
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
misiek-st napisał(a):
Szymon napisał(a):Eufemistycznie rzecz ujmując
Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie? :rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
To żeś Szymonie został podsumowany
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
misiek st. napisał(a):Nie takie nogą się z łóżka spychało, nie?
Nie. Ale doceniam dowcipność aluzji :rotfl:

Po prostu mi się nie podoba i tyle.

Pozdrawiam
[b][i]
[/i][/b]
JK
Doda jest fajna i inteligentna, nie wiem co wy od niej chcecie Wink
Filip P. napisał(a):Doda jest fajna
Co masz przez to na myśli? Smile) :Smile
Filip P. napisał(a):inteligentna
Podobno tak ,wynika z testu na inteligencję.
Filip P. napisał(a):nie wiem co wy od niej chcecie
Ja tam w zasadzie takiego mocnego strasznie nic nie mam
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Filip P. napisał(a):nie wiem co wy od niej chcecie
Szymon by Ci powiedział, że się Doda śmieje za dużo :znudzony:
Gdyby Doda nie była inteligentna, to by nie zaszła tak daleko. A jakby nie patrzec to kasę i popularnośc zdobywa. A że zachowuje się tak jak się zachowuje i ubiera tak samo, to dobrze, robi co lubi i to czego oczekują media i publika z której Doda żyje. Mi tam jej styl ubierania się podoba, choc uważam że nie ma tak krótkiej spódniczki, której nie dałoby się jeszcze skrócic Big Grin
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Ludzie, tematy Wam się chyba mocno pochrzaniły... Z Dodą to walcie do stringów i biustu! 8o .
Albo załóżcie wątek "Doda" w Hyde Parku. Art, da się to przenieść?
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
a po co przenosic i utrudniac rozmowe ???
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Przemek, tytuł tego tematu to: Wasze ulubione utwory Mistrza. Czy naprawdę to jest miejsce żeby gadać o walorach Dody?
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Na takie tematy każdy czas i miejsce jest dobre Big Grin
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
A tak wracajac do tematu Dody Wink
Doda :rotfl:
A propo Dody, przypomniał mi się dowcip o Mandarynie.

Śpiewa sobie Mandaryna na jakimś festiwalu, jedna piosenka, publiczność krzyczy "bis! ! !".
Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu krzyczy "bis! ! !".
I Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu "bis, bis! ! !".
Mandaryna śpiewa, ale po którymś bisie ledwo trzyma się na nogach:
-Kochani, chętnie bym jeszcze zaśpiewała, ale już nie mam siły...
Publiczność:
-Bis, bis, śpiewaj, aż się nauczysz! ! !
in montibus veritas
Doda jest typowym marketingowym produktem. Wymyślonym od początku do końca(!) przez jakiś sztab ludzi związanych bezpośrednio z daną wytwórnia fonograficzną. (zdaje się, że w tym wypadku jest to Universal). Jej "kariera" najprawdopobniej potrwa jakieś 2,3 lata, a potem kiedy naznosi "złotych jaj", zostanie zostwiona samej sobie. I wtedy albo to udźwignie, albo totalnie przepadnie.
traktowanie jej w jakikolwiek sposób -serio- nie ma najmniejszego sensu. Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y...:/

Kuba
Kuba Mędrzycki napisał(a):Doda jest typowym marketingowym produktem. Wymyślonym od początku do końca(!) przez jakiś sztab ludzi związanych bezpośrednio z daną wytwórnia fonograficzną. (zdaje się, że w tym wypadku jest to Universal). Jej "kariera" najprawdopobniej potrwa jakieś 2,3 lata, a potem kiedy naznosi "złotych jaj", zostanie zostwiona samej sobie. I wtedy albo to udźwignie, albo totalnie przepadnie.
traktowanie jej w jakikolwiek sposób -serio- nie ma najmniejszego sensu. Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y...
Nic DODAć, nic ująć!
Big Grin
Tomek napisał(a):A propo Dody, przypomniał mi się dowcip o Mandarynie.

Śpiewa sobie Mandaryna na jakimś festiwalu, jedna piosenka, publiczność krzyczy "bis! ! !".
Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu krzyczy "bis! ! !".
I Mandaryna bisuje.
Publiczność znowu "bis, bis! ! !".
Mandaryna śpiewa, ale po którymś bisie ledwo trzyma się na nogach:
-Kochani, chętnie bym jeszcze zaśpiewała, ale już nie mam siły...
Publiczność:
-Bis, bis, śpiewaj, aż się nauczysz! ! !
śmieszne, ale zarazem bardzo smutne Sad ale z drugiej strony śpiewać każdy może, a nie każdy musi od razu tego słuchać Smile
Co nie zmienia faktu,że Doda ma plusy. Duże Smile
Zależy co kto lubi...Wink

Kuba
Niestety, taka rzeczywistość polskiej sceny muzycznej. Pieniądze plus ładne plusy(wymienione wyżej Wink ) i już mamy gwiazdę. A tego, czy umie śpiewać czy nie się nie dowiemy z płyt. ( chyba że z czystego nagrania z koncertu, jak to wyszło z Mandaryną). Bo w tym co słyszymy z płyty, jest więcej elektroniki niż może sie wydawać. Jeśli zaśpiewa jakiś fragment nieco niżej, nie trafi w dźwięk czy coś w tym rodzaju, jest od tego urządzenie które to skoryguje. Na koncertach zwykle takie urządzenia są używane. Pozostaje nam słuchaczom, starannie selekcjonować to czego słuchamy i nie kierować się tłumem przy wyborze muzyki. Wink
Ale wy drodzy słuchacze J. Kaczmarskiego, na pewno starannie dobieracie sobie muzykę : )
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zastanwianie się czy dobrze śpiewa, czy jest inteliogentna to po prostu absurd. To tak jakby sie zastanwiać czy proszek X jest lepszy od proszku Y...
Dlaczego absurd, mimo wszystko nawet jeżeli jej kariera obecnie rozwija się dzięki łaskawości firmy płytowej, to jednak potrafiła się wybic na tyle, że to o nią dba owa firma, a nie o kogoś innego... A co do proszków, to jednak są lepsze i gorsze...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Myśle ze Doda jest zbyt barwną postacią, zeby dawała się łatwo ustawiać jakimś firmom... Najbardziej podoba mi sie jak w każdej publicznej wypowiedzi drwi z tych, którzy uważaja ją za idiotkę.
Drzewiej się zachwycano powszechnie Urszulą Sipińską... a teraz "Dodą" :/

O tempora ! O mores !
[b][i]
[/i][/b]
JK