Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Gacek napisał(a):Witam wszystkich! Muszę powiedzieć ze i ja pokusiłem się o rzecz niełatwą... zorganizowanie koncertu Pana Jazka i Zbyszka pt. "Szukamy stajenki" za organizację wziąłem się już w sierpniu i wcale nie było dużo czasu!!!!! jak to powiedział już ktoś na tym forum "Kaczmarski jest trudny" i bez wątpienia "nie jest to Krzysiu Krawczyk"
Na Krzysia Krawczyka musielibyście się nieźle zapozyczyć, on za godzinny koncert bierze 45 tys.PLN )
Kuba
Gacek napisał(a):Witam wszystkich! Muszę powiedzieć ze i ja pokusiłem się o rzecz niełatwą... zorganizowanie koncertu Pana Jazka i Zbyszka pt. "Szukamy stajenki" To Jacek jednak koncertuje???
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na Krzysia Krawczyka musielibyście się nieźle zapozyczyć, on za godzinny koncert bierze 45 tys.PLN ) Że ktoś tego słucha...
Gacek napisał(a):Znaleźli się! co prawda nie miałem orkiestry, dysponowałem tylko pianinem, skdzypcami, fletem, i gitarą... ale postaraliśmy sie i robiliśmy supermuzykę! Robiliście nagrania z tego koncertu ??
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Eh..Panowie, chwytacie mnie za słowa... Pan Jacek już /niestety/nie koncertuje! Nagrań nie ma, nie pomyślałem o tym.. ale to w sumie możnaby załatwić, ale to po feriach. Pozdrwiam tych co płacą 45 tysięcy za Krzysia Krawczyka! Synowie marnotrawni!
Reputacja:
1
A co? Potrafisz tyle zarobić, że się wyśmiewasz?
Kuba
[ Dodano: 2006-01-05, 19:52 ]
Wracając jeszcze do samego koncertu...To kto w końcu występował w tym Bieruniu?
Kuba
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Reputacja:
1
Kuba Mędrzycki napisał(a):A co? Potrafisz tyle zarobić, że się wyśmiewasz? Wyśmiewa tych frajerów co płacą 45 tyś. za koncert Krawczyka. Ja bym za darmo nie miał ochoty go słuchac...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
ann napisał(a):Gacek? Też tak sądzę :wink:
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Gacek napisał(a):Pan Jacek już /niestety/nie koncertuje! Very HappyVery Happy Może jestem przewrażliwiony, ale chyba nie ma powodów do bycia "Very Happy".
Kiepski żart
Reputacja:
0
Gredler jeśli zrozumiałeś to jak żart to masz trochę dziwne poczucie humoru!
Nikogo nie wyśmiewam! Twierdzę tylko ze 45 tys. za Krawczyka to przesada! I to duża! Ale to nie jest stona <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.krawczyk.org.pl">www.krawczyk.org.pl</a><!-- w --> więc nie mam zamiaru tu o nim dyskutować, powiem wiecej, nawet nie wypada! pozdrawiam!
Liczba postów: 2,651
Liczba wątków: 67
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Może jestem przewrażliwiony, ale chyba nie ma powodów do bycia
Kiepski żart Aż mi sie nieprzyjemnie zrobiło. No, ale cóż różne mają ludzie poczucie humoru.
gacek napisał(a):Gredler jeśli zrozumiałeś to jak żart to masz trochę dziwne poczucie humoru!
Nikogo nie wyśmiewam! Twierdzę tylko ze 45 tys. za Krawczyka to przesada! Z Krawczykiem się zgadzam, ale chodziło o to, że opatrzyłeś uwagę o tym, że J.K. nie koncertuje uśmieszkami co było raczej niedwuznaczne i sugerowało, że to Cię śmieszy, bawi i tak dalej.
I tylko o to chodziło - tylko o to.
Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Smiałem się w tym momencie z siebie, bo z mojej wcześniejszej wypowiedzi wynikała jakoby rzeczywiście w Bieruniu grał i śpiewał Pan Jacek. Chyba się nie zrozumieliśmy, ale wydale mi się ze logicznym jest, iż nie smiałem się ze śmierci Pana Jacka... No cóż, kolejny dowód na to że słowa mają moc... niemałą...
Reputacja:
0
Szymonie i Gacku, zaszło pewne nieporozumienie.
1. Nie pisałem nic o Krawczyku.
2. Chodziło mi o to, że parę postów wyżej przy informacji, że "Pan Jacek już /niestety/ nie koncertuje" są uśmieszki (buźki, emotikony - nazwijcie to jak chcecie). I właśnie to mnie wcale nie śmieszy i nie robię z tego żartów. Wręcz przeciwnie.
Nie wiem, skąd takie nieporozumienie.
[ Dodano: 2006-01-06, 15:21 ]
Po to właśnie cytat, do którego się odnosiłem - żeby była jasność.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Gredlerze, ja wiem, że Ty się nie śmiałeś (i nie mam pojęcia skąd wnioskować możesz coś wręcz przeciwnego) Wydawało mi się, podobnie jak Tobie, że śmiał się z tego Gacek. Teraz już się, na szczęście, wszystko wyjaśniło.
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Przeczytałem drugą część Twojego postu, Szymonie, i już zrozumiałem. Dobrze, że zostało to wyjaśnione.
Pozdrawiam.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
1
Naprawdę nie macie większych zmartwień jak tylko dyskutowac nad tym czy ktoś się śmiał czy śmiał? No dajcie spokój - śmiał się?Szydził? To jego sprawa :/ Proponuję najlepiej dac bana temu kto śmie szydzić z JK!!! A choćby i niecelowo...
Troszkę więcej dystansu... (to odnosi się także do wątku o pływaczce/mistrzyni kierownicy)
Kuba
Reputacja:
0
Kiedy się śmieje z tego publicznie, to już nie jest jego sprawa. Napisałem o swoich odczuciach, tak jak przed chwilą Ty o swoich, Kubo. Nie chcę nikomu dawać bana, jeśli to był przytyk.
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Nie chcę nikomu dawać bana Niektórzy sami się banują
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Niektórzy sami się banują Czyżby?
[b][i]
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
Tak mi się przynajmniej wydaje.
Reputacja:
0
Ja wiem, Maćku, że Ty uwielbiasz być enigmatyczny, ale mógłbyś mimo wszystko nieco naświetlić sytuację, o której piszesz.
[b][i]
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
:x Chyba zaraz poszukacie stajenki w Hyde Parku (a jak tak dalej pójdzie to pewnie i w Karczmie :evil: )
Zeratul
Reputacja:
0
Wiecie co wydaje mi się ze trochę przesadzacie! robicie z igły widły! a tu nawet igły nie było! umieściłem dwie emotki bo ktoś pytał mnie /i to było raczej nie na miejscu/ "A to Pan Jacek jeszcze koncertuje?" Wytłumaczyłem i dałem uśmiech aby nie poczytano tego jako jakąś chamską ironię! Rozumiem ze to poważne forum, ale na miłość boską, nie czepiajcie sie takich płytkich rzeczy bo mam wrażenie ze zanim tu coś poślę to muszę to 10 rzy przeczytać i sprwdzić czy aby ktoś "przewrażliwiony" nie odnajdzie we tym szyderstwa z pana Jacka!!!!
Reputacja:
0
Muszę się zgodzić z Gackiem - co prawda użył on niewłaściwego emotikonka, ale jego intencje były dla mnie od początku jasne. Emotikonek miał oznaczać coś w stylu "OK palnąłem głupstwo" - czy to tak trudno zrozumieć?
Proponuję zakończyć tą bezsensowną krucjatę, zanim Gacek postanowi opuścić nasze forum :wink:
Pozdrawiam
Zeratul
P.S. :wink:
Reputacja:
0
Po pierwsze - i ja "trzymam stronę" Gacka. Straszenie Karczmą jest nie na miejscu.
Po drugie zaś - kilka słów do Szymona.
Sam tego nie zauważyłem (w końcu nikt nie jest sędzią we własnej sprawie i belki czasem we własnym oku nie dostrzegamy), ale skoro piszesz, że
Szymon napisał(a):wiem, Maćku, że Ty uwielbiasz być enigmatyczny to pewnie opierasz to na jakiś przesłankach.
Prosiłeś o wyjaśnienie sprawy banowania. OK. Wydawało mi się to naturalne, ale skoro nalegasz...
Miałem na myśli to, że niektórzy sami się wypisują z forum, na którym nie znajdują zrozumienia, nie wypisują się, ale i nie wracają tu więcej i wreszcie - by uzupełnić rodzaje autobanów (nie mylić z autostradami ) - piszą rzeczy, które tak zrażają innych, że niejako pozostają poza rozmową, bo inni ich zaczynają ignorować.
Takie to tajemnice miałem na myśli, Szymonie
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Straszenie Karczmą jest nie na miejscu. Zgadzam się.
MacB napisał(a):Prosiłeś o wyjaśnienie sprawy banowania. OK. Wydawało mi się to naturalne, ale skoro nalegasz...
Miałem na myśli to, że niektórzy sami się wypisują z forum, na którym nie znajdują zrozumienia, nie wypisują się, ale i nie wracają tu więcej i wreszcie - by uzupełnić rodzaje autobanów (nie mylić z autostradami ) - piszą rzeczy, które tak zrażają innych, że niejako pozostają poza rozmową, bo inni ich zaczynają ignorować.
Takie to tajemnice miałem na myśli, Szymonie Dziękuję Ci za wyjaśnienia, Maćku - odniosłem wrażenie, że miałeś na myśli kogoś konkretnego :wink:
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
[/i][/b]
JK
Reputacja:
0
albo ja źle rozumiem, albo ktoś chce mnie ignorować...ale za co? proszę o wytłumaczenie.
Reputacja:
0
Gacek napisał(a):albo ja źle rozumiem Oj, to! to! Najwyraźniej źle zrozumiałeś (o ile kierujesz swe słowa do mojego wpisu). Ja - spieszę Cię uspokoić - swoje dywagacje oparłem na historycznych postach i postaciach z tego forum. Doskonale się tu wpisują np. Panowie Geppard i Smakosz, którzy nie dostawszy formalnego bana sami opuścili nasze gościnne forum.
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Straszenie Karczmą jest nie na miejscu. Ja uważam, że jest jak najbardziej na miejscu.
Zastanawiałem sie poważnie czy nie zamknąć tej dyskusji, bo nawet tematy przenoszone do Hyde Parku powinny mieć jakiś sens. Ten wątek natomiast sensu absolutnie nie miał - z powodu nieprecyzyjnego sformułowania (bo tak można nazwać te nieszczęsne emotikonki)
wybuchła bezsensowna i niepotrzebna kłótnia.
Od początku oczywiste było, że zaszło pewne nieporozumienie :|
Pozdrawiam
Zeratul
Reputacja:
1
Zeratul napisał(a):MacB napisał(a):Straszenie Karczmą jest nie na miejscu. Ja uważam, że jest jak najbardziej na miejscu.
Zastanawiałem sie poważnie czy nie zamknąć tej dyskusji, bo nawet tematy przenoszone do Hyde Parku powinny mieć jakiś sens. Daj sobie Zeratul na wstrzymanie, idź wypij herbatki, albo co innego i nie przeszkadzaj w dyskusji. A grożenie że przeniesiesz do karczmy, albo zamkniesz wątek to już pod szantaż podchodzi, a to chyba karalne
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):A grożenie że przeniesiesz do karczmy, albo zamkniesz wątek to już pod szantaż podchodzi, a to chyba karalne Spokojnie, Przemku. Zeratul bardzo, bardzo, bardzo poważnie traktuję swoją funkcję i uwielbia zabarwiać dyskusje tego typu groźbami i prośbami, ale to jest nawet zabawne :wink:
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
[/i][/b]
JK
|