01-15-2006, 08:04 PM
A nie mówiłem – nie działa :lol:
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Kraków - po nowym roku?
|
01-15-2006, 08:04 PM
A nie mówiłem – nie działa :lol:
01-16-2006, 01:13 PM
U mnie działało Tak czy inaczej pozostały linki są chyba aktualne i naprawdę działąją (nawet u Ciebie :wink: ?).
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
01-16-2006, 05:05 PM
Wierze na słowo :wink:
01-17-2006, 02:26 PM
Panie i panowie (ci ostatni zwłaszcza) pragnę powrócić do meritum - czy 21.01.2006r jest dniem odpowiednim na male :beer: :?:
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled teď čekají nová převtělení amulet v kruhu tváře mění
01-17-2006, 02:35 PM
Multan - ja zawsze chętnie tylko antybiotyk biorę ale jak myślisz jeden dzień przerwy - to się chyba nic nie stanie?
01-17-2006, 02:48 PM
Jasne, że nie zaszkodzi, w ogóle odstaw to w cholerę, antybiotyki to jedno, wielkie gówno. Raz w życiu tylko brałem, po operacji gardła - a widziałeś, że wyglądam raczej zdrowo...
Apokalypsy horký dech
01-17-2006, 02:51 PM
A ja wiele razy piłem zażywając antybiotyk (a ostatnio niestety ciągle jakiś muszę brać ;/ ) i też żyję Zdarzało mi się nawet popijać tabletkę alkoholem i nic mi się nie stało. To jest jakiś przesąd z tym, że jak się bierze antybiotyk to nie można pić. Naprawdę.
Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK
01-17-2006, 03:02 PM
Szymon, żebyś się kiedyś nie zdziwił - już miałem do czynienia z takimi, co to regularnie zapijali antybiotyki wiadomymi trunkami... W charakterze nieboszczyków (bardzo szybko rozkładających się k woli ścisłości). Raz czy dwa nie powinno zaszkodzić. A szkoda by było takiego cynicznego sukinkota, jak Ty Lepiej wygospodaruj jakąś wolną chwilę w najbliższą sobotę wieczorkiem
Apokalypsy horký dech
01-17-2006, 04:28 PM
Mutan napisał(a):Raz czy dwa nie powinno zaszkodzić.Nie szkodzi, że po wódzie ciężka głowa Nie szkodzi, że od dymu w płucach rzęch Nie szkodzi, że przed ludźmi się nie schowasz Życiem się ciesz - dopóki jeszcze jest Multan napisał(a):Lepiej wygospodaruj jakąś wolną chwilę w najbliższą sobotę wieczorkiemJeszcze zobaczę czy będę mógł. Miło by było wiedzieć gdzie i o której. Pozdrawiam
[b][i]
01-17-2006, 04:35 PM
Szymon napisał(a):A ja wiele razy piłem zażywając antybiotykPotwierdzam. Akurat przebywam na L4, zażywając antybiotyk i... :]
01-17-2006, 04:51 PM
Ok, bo widzę, ze demokratyczne podejście do sprawy jak zawsze jest o kant dupy rozbić. 21.01.2006 godz. 19.00 "Pod Strzechą", Pędzichów 4 - oto moja propozycja.
Jak się rozkręcimy i będzie wesoło, weźmiemy odpowiednią dawkę wspomagacza i idziemy do mnie na wycie (śpiewanie) przy gitarze/gitarach Simon napisał(a):Potwierdzam. Akurat przebywam na L4, zażywając antybiotyk i...A ja potwierdzam swoje empiryczne doświadczenia z trupami z tej kategorii :evil:
Apokalypsy horký dech
01-17-2006, 04:55 PM
Multan napisał(a):A ja potwierdzam swoje empiryczne doświadczenia z trupami z tej kategoriiAleż ja go wcale nie kwestionuję! Ale cóż - zostanę już pewnie takim kaskaderem...
01-17-2006, 06:15 PM
Simon napisał(a):Ależ ja go wcale nie kwestionuję! Ale cóż - zostanę już pewnie takim kaskaderem...Hmmmm Wroclaw? doooobrze... nie na mnie to padnie, jakby co
Apokalypsy horký dech
01-17-2006, 07:36 PM
Multan napisał(a):21.01.2006 godz. 19.00 "Pod Strzechą", Pędzichów 4Nareszcie jakaś konkretna propozycja , jestem za. Czas ucieka, więc niech zainteresowani się deklarują, bo powoli zaczynam wątpić czy jest sens się prosić, przecież to ma być przyjemność, a nie przymus. Multan tak czy inaczej damy sobie radę, myślę że Łukasz też nie będzie miał nic przeciwko temu. Pozdrawiam
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
01-17-2006, 07:46 PM
Ok więc namówiliście mnie będę troszkę pił Czapon zgadałeś mnie bardzo pasuje - właściwie każda propozycja
Więc proszę - deklarujmy się
01-17-2006, 07:50 PM
A ja sobie zaktualizowałem profil, co być może coś-niecoś Wam wyjaśniło :wink:
W ogóle ta sobota jak już wcześniej mówiłem, średnio mi odpowiada, niemniej jednak może wpadnę na chwilę. Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
01-17-2006, 09:37 PM
Szymon napisał(a):To jest jakiś przesąd z tym, że jak się bierze antybiotyk to nie można pić. Naprawdę.To chyba chodzi raczej oto, że jak się chla podczas przyjmowania antybiotyków to zakłóca się ich działanie i cala kuracja o kant dupy potłuc .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
01-17-2006, 09:40 PM
lodbrok napisał(a):To chyba chodzi raczej oto, że jak się chla podczas przyjmowania antybiotyków to zakłóca się ich działanie i cala kuracja o kant dupy potłuc .Lodbroku - tak jak wcześniej z Szymonem - tak musze zgodzic się z Tobą... My - alkoholicy - mamy swoje słabości... :]
01-17-2006, 09:46 PM
A nie pijacy czasem :wink: ? Znasz to: Pijak żyje po to aby pić a alkoholik pije po to aby żyć .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
01-17-2006, 09:51 PM
No, coś w tym jest... Nie będę ściemniał. :]
01-17-2006, 09:54 PM
lodbrok napisał(a):To chyba chodzi raczej oto, że jak się chla podczas przyjmowania antybiotyków to zakłóca się ich działanie i cala kuracja o kant dupy potłucNiewykluczone. To pewnie (między innymi) dlatego miałem ostatnio trzy zapalenia oskrzeli w ciągu trzech miesięcy. Powiedziałbym, Imienniku, że my - Szymony - mamy swoje słabości, nieprawdaż? :wink: Pozdrawiam
[b][i]
01-17-2006, 10:06 PM
Szymon napisał(a):Powiedziałbym, Imienniku, że my - Szymony - mamy swoje słabości, nieprawdaż?Prawdaż. Ale w Krakowie - ku mojej zgrozie - jeszczem nie okazywał tej słabości...
01-17-2006, 10:08 PM
Tuszę, że okazja ku temu nadarzy się niezabawem.
Pozdrawiam
[b][i]
01-17-2006, 10:14 PM
Szymon napisał(a):Tuszę, że okazja ku temu nadarzy się niezabawemNo, nie wiem... Załóż temat o Krakowie - chętnie napisze pean na cześć stolicy Polski.
01-18-2006, 07:47 AM
lodbrok napisał(a):A nie pijacy czasem :wink: ?Lepiej być znanym pijakiem, niż Anonimowym Alkoholikiem, nie?
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
01-19-2006, 10:51 PM
Wracając do tematu - ja pewnikiem się zjawię i to nawet w postaci duetu
Z góry przepraszam, że jedynie na dwie godziny - ale zawsze lepsze to niż nic, prawda? Pozdrawiam serdecznie
[b][i]
01-19-2006, 10:57 PM
To do zobaczenia , może ktoś jeszcze ??
01-19-2006, 11:01 PM
Wcześniej się Eliszeba deklarowała...ale zdaje się, że zniknęła :wink:
A swoją drogą - 19 to jest ostateczny termin? Nie dałoby się wcześniej?
[b][i]
01-19-2006, 11:12 PM
Nie mam pojęcia jak inni, mnie też by pasowało wcześniej, ale dostosuje się
(o ile nie bedzie nalotu, albo innej plagi)
01-19-2006, 11:19 PM
Żeby sprecyzować - wcześniej, czyli o 18 albo 18.30, nie chcę przekładać spotkania na wczesne popołudnie :wink: A Ty o jakiej porze myślałeś, Czaponie? No i jeszcze jedna sprawa - jak Was rozpoznać? :roll:
Pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować. [/i][/b] JK |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|