Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niespodzianka
Z okazji świąt i nowego roku mały prezencik od AA i moderatorów. Cofamy wszelkie bany i ostrzeżenia.

Miłego i owocnego pisania Smile
O! To rzeczywiście....niespodzianka.
Brawo!
Znajdzie się słowo na każde słowo
A niech Was...
Gdybym wiedzial ze tak bedzie to dopieeeero bym sie warcholil...
:twisted:
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Na pewno za rok też będzie amnestia. Che che, Admini ułaskawiają niczym Kwaśniewski w ostatnich dniach swojej prezydentury Tongue
Coś się na pewno wydarzy - to jasne.
Czyżby się zmiana władzy szykowała? 8)
Artur napisał(a):Cofamy wszelkie bany i ostrzeżenia.
"Gdzie mój ongiś raj
Chcę wrócić tam
Jak najprościej"
Paweł Konopacki (cytując JK) napisał(a):"Gdzie mój ongiś raj
Chcę wrócić tam
Jak najprościej"
To może by tak zsumować Pawłowi wszystkie Jego żywoty na forum przy tej okazji? Skoro porzucił dla nazwiska wszelkie nicki....
Przepraszam Pawle, że się wtrącam, ale osobiście łatwiej byłoby mi prześledzić jakieś dawniejsze wątki z Twoim udziałem, gdyby to wszystko trafiło teraz do Twojego profilu.
MacB napisał(a):To może by tak zsumować Pawłowi wszystkie Jego żywoty na forum przy tej okazji? Skoro porzucił dla nazwiska wszelkie nicki....
Pracuje nad tym...
Ta nasza Administracja to potrafi zaskakiwać. A co do "zjednoczenia" Olaffa22 z Pawłem to niechybnie byłoby to zasadne. A Ty, Pawle, "Powrót" cytujesz, nieprawdaż? To jest piosenka, której słucham ostatnimi czasy niemal tak często jak "Łazienek zimą". Przedziwna koincydencja...

Serdecznie pozdrawiam
[b][i]
Z wiekiem człowiek myślący widzi, że wszystko jest śmieszne i przestaje się rzeczami przejmować.
[/i][/b]
JK
Szymon napisał(a):A co do "zjednoczenia" Olaffa22 z Pawłem to niechybnie byłoby to zasadne.
Co było osobno zostało połaczone jednym numerem Id w bazie danych... Idź i nie warchol w ten sposób dalej Wink
Artur napisał(a):Co było osobno zostało połaczone...
A Cziomi ? :lol:
Ubóstwo (przy całym bogactwie z drugiej strony) emotikonów każe mi na wszelki wypadek dodać komentarz, że - choć nieco uszczypliwa - uwaga moja miała być tylko żartem pozbawionym pierwiastka złośliwości.
MacB napisał(a):To może by tak zsumować Pawłowi wszystkie Jego żywoty na forum przy tej okazji?
Prosiłem o to niedawno AA (w Kielcach mniej więcej). Mieli się rozejrzeć w technicznych nowinkach, technologiach, niedawno opatentowanych chirurgicznie precyzyjnych instrumentach, co by zaradzić jakoś i profile moje połączyć. Czy im się ta pierwsza na forum operacja połączenia tożsamości uda? Zobaczymy. Rokowania są obiecujące.
MacB napisał(a):A Cziomi ?
Maćku. Nie przesadzajmy też i w druga stronę. Mam na forum dwa profile. Ninijeszy oraz Olafa, którego nie używam od ponad pół roku. Ciomi był pisany bez logowania, tak samo, jak KN pisał swojego Ducha Świętego bez logowania. Nie ma sensu tego zmieniać. Niech sobie Cziomi dlej stary garnek studzi. Zostawmy go w spokoju.

zdrowych.....

P

PS: O, właśnie się zorientowałem, że chyba doszyli mi Olafa ;-)
Ano doszyłem, jeszcze tylko nie działa "pokaż wszystkie posty" tak jakbym chciał, ale myślę, że to kwestia pokombinowania. Przeglądając stare tematy już jednak posty są podpisane tak jak trzeba.

[ Dodano: 2005-12-24, 11:58 ]
Dobra, już chodzi. Przy okazji odnowiłem całą wyszukiwarkę.
Artur napisał(a):Przy okazji odnowiłem całą wyszukiwarkę
Przy okazji - próbowałem kiedyś wyszukiwania wg autora wpisu i chciałem to zrobić uwzględniając nicki tymczasowe....jakoś się nie dało.
bo nicki tymczasowe mają wspólny Id w bazie danych - nie są więc indeksowane w taki sposób jak użytkownicy. Między innymi dlatego od samego poczatku prosiliśmy was o rejestrację.
Artur napisał(a):Między innymi dlatego od samego poczatku prosiliśmy was o rejestrację
I bardzo, moim zdaniem, słusznie.
Ciekawa niespodzianka, nawet chciałem to samo zaproponowac, choc nie z okazji świat. Myslę że ostrzeżenia powinny miec jakieś sensowne ograniczenie czasowe działania. Powiedzmy po roku od ostatniego ostrzeżenia ulegałyby zatarciu, zapobiegłoby to potencjalnym sytuacjom w których ktoś zdobywszy w ciagu 5 lat (bo forum mam nadzieję będzie "wieczne") komplet ostrzeżeń - 1, zostałby zabanowany po 20 latach, gdyż zdobyłby brakujące ostrzeżenie...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
od dziś ostrzeżenia kasują się po 500 dniach.
Brawo Art Smile . To dobry pomysł.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Artur napisał(a):od dziś ostrzeżenia kasują się po 500 dniach.
A czemu nie po 100?
A...rozumiem! Będą okazje do świątecznych amnestii :lol:

Ale mówiąc zupełnie poważnie, to chyba ostrzeżenia mają sens. Z tym, że naprawdę - jeśli można - doradzałbym krótszy czas ich "działania".
MacB napisał(a):Ale mówiąc zupełnie poważnie, to chyba ostrzeżenia mają sens. Z tym, że naprawdę - jeśli można - doradzałbym krótszy czas ich "działania".
Popieram. No bez przesady, 500 dni to prawie półtora roku. Chyba troszke za długo...
Bo źródło wciąż bije...
Ja bym proponował rok Smile Maksymalnie oczywiście.Chyba,że można robić tak od święta-typu urodziny i wtedy solenizant,kótry ma tego typu ostrzeżenia zostanie mu darowane :]
Ale to decyzja adminów 8)
zostaje 500. Za często nikt tu nie dostaje. Pamiętajcie, że dajemy to na zasadzie głosowania grupy trzymającej władzę.
No z tego co zauważyłem,to ostrzeżenia służą tu tylko do blokowania jakichś spamerów czy innych różnych. Nie licząc olaffa,któremu wręcz poprawiają kolor avatara Tongue (nie to,żebym ja chciał dostać Smile )
Co do systemu ostrzeżeń i trybu ich likwidacji, to nawet całkiem sensownie jest to rozwiązane tutaj . Zastrzegam od razu, że nikomu nie robię żadnej reklamy, zeby nie było, po prostu podaję przykład Big Grin Jeśli grupa trzymająca władzę będzie miała ochotę się zapoznać z tym, to ok, nie - to i tak nic się nie stanie.
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Za rzadko dajemy ostrzeżenia Big Grin
A poza tym to zupełnie inny skrypt Wink
Ale ogólna idea ostrzeżeń i ich likwidacji nie jest taka zła, przynajmniej wg mnie.
Apokalypsy horký dech
nevidíš slunce naposled
teď čekají nová převtělení
amulet v kruhu tváře mění
Multan napisał(a):Ale ogólna idea ostrzeżeń i ich likwidacji nie jest taka zła, przynajmniej wg mnie.
Ogólna idea ostrzeżeń = ostrzeżenia istnieją √
ich likwidacja = ostrzeżenia wygasają po pewnym czasie √

I czego tu się czepiać :?: :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości