Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dwie Sarmacje w "Christianitas"
Przemek napisał(a):O Poczte Polską trzeba sie bac, we wrześniu dosdtalismy kartkę pocztowa życzeniami wysłaną z Warszawy przed Wielkanocą...
Miło, że w ogóle doszła :wink:
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Odpowiedz
Dziękuję wszystkim za troskę i podpowiedzi Smile . Napisałem do nich i zobaczymy jaka będzie reakcja. Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Przemek napisał(a):O Poczte Polską trzeba sie bac, we wrześniu dostalismy kartkę pocztowa życzeniami wysłaną z Warszawy przed Wielkanocą...
To jeszcze nie tak źle Smile Ja słyszałem o przypadku,że dziewczynka wysyłała pocztówke z wakacji dla swoich dziadków.Wysyłała z Gdańska do Bydgoszczy do swoich dziadków.Pocztówka doszła 15 lat później :wink: Niestety dziadkowie już nie żyli ;/
Odpowiedz
Melduję, że dotarło Smile . Napisałem do nich i okazało się, że nie zauważyli mojej wpłaty no i dlatego nie wysłali. Przeprosili i obiecali wysyłkę, której rezultat dzisiaj otrzymałem. W sumie solidna "firma" Smile . Kto nie otrzymał zamówionego pisma, temu polecam kontakt mailowy z wydawnictwem, w celu przypomnienia się.
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Ha! A nie mowilem?
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):okazało się, że nie zauważyli mojej wpłaty
Żenua, jak powiedziałby Spalding... :/
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):W sumie solidna "firma"
Wiadomo - chrześcijańska, a nawet katolicka Wink
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz