Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spis dla TJD
Artur | 142 posty, admin forum, najwiekszy statsiarz, ponurak i nikt go nie lubi z racji tego, ze moze sobie do woli banowac i wywalac userow. Jest bezwzgledny, boj sie go

Ann | 104 posty, dziewczyna admina forum. Tak samo wypaczona przez terror, ktorym na codzien zajmuje sie jej ukochany, i tak samo bezwzgledna. Do tego - to kobieta, wiec boj sie jej jeszcze bardziej niz Artura

Armagedda | 82 posty, przez skromnosc pomine zachwyty nad soba Big Grin

Lordbrok | 74 posty, jest agentem ruskiej mafii, i mieszka oficjalnie na Jamajce, zeby dziewczyna nie meczyla go o alimenty, ale tak naprawde nikt nie wie, ze kryje sie w lublinie, pracuje w KUL'u, a jego pseudonim wzial sie od alkoholizmu w jaki popadl z powodu milosci do piwa marki Brok. Nie boj sie, jest raczej nieszkodliwy i nic ci nie zrobi, bo sie ukrywa.

Przemek | 59 postów, moderator w dziale, o ktorego istnieniu nikt nie ma pojecia. W ogole nikt nie ma pojecia ze ten czlowiek istnieje, ale w tym kryje sie jego sila, bo jest tajnym agentem wywiadu Artura, i kasuje wszystkie posty, ktore tylko mu sie nie spodobaja. Nie te glupie - bo gosc robi to gdy tylko ma zly humor. A ma go czesto... Zdecydowanie - boj sie.

Kazahd | 55 postów, nikt go nie interesuje. Jest mizantropem mieszkajacym w chatce
gleboko w lesie, chodzi co niedziele do kosciola, bo inaczej dresy z jego wioski zagrozili mu ze go pobija. Co tydzen spotkac mozna go tez w pobliskim supermarkecie, wynoszacego oknem worki z piwem. Nikt nie zwraca na niego uwagi, bo wedlug plotek jest opetany przez demony. Do kosciola chodzi pod pretekstem (nikt nie wie o grozbie) desekreacji cmentarza, ale zawsze wraca bo zapomina wziac lopate. Nie musisz sie bac, raczej nieszkodliwy.

Petrys \ Igor \ Slawomir | 53, 40, 19 postów. Trio charyzmatycznych przywódców partyzantki rosyjskiej na forum Jacka Kaczmarskiego. Przybyli tu z gor, okrytych przez lod i zamieszkali na dobre, bo poznali gorolskie kobiety, ktore daly im... duzo ciepla i milosci. Teraz odechcialo im sie zamachow, wiec siedza w gorolskich chotach i chleja piwo harnaś do upadlego! Hejo hola! Jesli nie przeszkodzisz im, w czasie rytualu konsumpcji - nie masz sie czego obawiac.

Zbych | nikt nie wie ile postow, nikt nic o nim nie wie. Najbardziej tajemnicza postac calego forum, czlowiek niezwykle domyslny, przemyslny, wymyslny i zmyslny. Nikt go nie lubi, bo wszyscy mysla ze jest z ZUS'u albo SANEPID'u, ewentualnie planuje porwanie Ann, oraz Artura, aby przejac wladze nad swiatem. Ma tutaj swojego podwladnego, ktory zwie sie Tomekzemleduch - "co dzis bedziemy robic Zbychu?", "to co zwykle, Tomkuzemdluchu.. opanowywac swiat!"

Duchx | jest niewidzialny jak dobry duszek kacper, wiec nikt w zasadzie nie wie jak wyglada. Od kacpra jednak wyroznia go to, ze jest groznym terrorysta na uslugach al-quaidy. Niektorzy mowia, ze jest wrecz reinkarnacja samego Osamy, ktora zginal nabity na korkociak 142 metry pod ziemia, przez swoja niewierna kochanke, ktora uciekla z Antoniem, rumunskim wegrem, o albinoskiej urodzie ubranym w hinduskie szaty. (nie wiadomo gdzie uciekla, i jak , ale te informacje ma NASA i NATO, i reszta tych organizacji, mnie nie wtajemniczyli)

-----

no i tak po krotce przestawiaja sie uzytkownicy forum Big Grin
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Zo...
Zo...
ZOSTALEM POMINIETY!! TO SKANDAL, JESTEM ZBULWERSOWANY!!!! ZA KARE BEDE CIE, ARMAGEDDA STRASZYL PO NOCACH, BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted:

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
duchx napisał(a):Zo...
Zo...
ZOSTALEM POMINIETY!! TO SKANDAL, JESTEM ZBULWERSOWANY!!!! ZA KARE BEDE CIE, ARMAGEDDA STRASZYL PO NOCACH, BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :twisted:

Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

jak sie zmocze w nocy ze strachu to mi posciel wymienisz! Big Grin
dobrze, dopisze cie.
Armagadda:-). Ot gad, ot gada...Szowinistyczny wielbiciel traumatycznych riffów gitarowych i włosów o wyglądzie lnu co w błoto wpadł,maskujących wystające czoło gwałtownie przesuwające się w stronę pleców. Wtajemniczeni twierdzą, że dzieje się tak dlatego iż w dzieciństwie mama dawała mu jeść w korytku no i włoski na czole się wytarły. Jeśli jesteś cyklistą , dziennikarzem, pochodzisz z Pernambuco lub nosisz jarmułkę to uważaj, bo jego piącha z pierścieniem w kształcie trupiej czachy na palcu wskazującym, może cię znienacka palnąć z monitora. Typ złośliwy, paskudny conajmniej jak Quasimodo i zdecydowanie niebezpieczny :wink:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Armagedda, wyliczyłeś mnie w gronie zarejestrowanych, choć mi się prawnie nie należy – i to Twój jedyny plus. A teraz koniec czułości. Nieszczęsny Starcze bliski jak widzę setki (lat, bo poza tym po setce), przedstawię Ci się, żebyś wiedział, z kim zadzierasz. Moim ojcem był czerwonoskóry Winnetou, a matką Złota Karta Kredytowa. Mam za sobą 15 lat wolności ustrojowej i dwie żony, które zamurowałem w sześciopoziomowej willi z ABSem i zraszaczem szyb. Każda z nich była ode mnie młodsza o 7 lat, więc masz dane cztery liczby, możesz ułożyć dwa równania i wyliczyć mój wiek metodą prostego różniczkowania, Nieszczęsny 94-letni Szczawiu Wobec Mnie! Mieszkam w kanałach, drugi kolektor za Batmanem, pukać trzy razy, potem dzwonić do skutku. Ale i tak nie wpuszczę. Czekam już tylko na Armegeddon. Świat opanowałem w trzech czwartych, więc nie muszę się szarpać z nim codziennie. Zostały drobiazgi, z którymi Tomekzemleduch sam sobie poradzi. Ann mogę porwać z wielką chęcią, ale po co mi Artur? Celowo podsuwasz mi zboczone plany, żeby mnie zgubić! ZUS i SANEPID naślę na Ciebie telepatycznie, nie masz szans! Poddaj się, jesteś otoczony! (Tu gęba zombie z wyszczerzonymi zębami WE KRWI !)
(tu brechtajaca się buźka)
Najpierw nasienie
kiełkuje, rośnie, pnie się do góry
----------
A gdy wychyli pierwsze listki z cienia - radość
Armagedda napisał(a):Artur | 142 posty, admin forum, najwiekszy statsiarz, ponurak i nikt go nie lubi z racji tego, ze moze sobie do woli banowac i wywalac userow. Jest bezwzgledny, boj sie go

Ann | 104 posty, dziewczyna admina forum. Tak samo wypaczona przez terror, ktorym na codzien zajmuje sie jej ukochany, i tak samo bezwzgledna. Do tego - to kobieta, wiec boj sie jej jeszcze bardziej niz Artura

No i się wydało ;(

Armagedda napisał(a):Lordbrok

Czy może raczej - Lodbrok Wink
Ja ponury :o Ann bezwzględna :-o

Jak chcesz mozemy tacy być.... :twisted:
A MNIE JAK ZWYKLE POMINIĘTO!!! :!: SKANDAL Cry
"Nie cierpię poczucia bezradności
Z jakim zaszczute zwierzę patrzy w lufy strzelb
Nie cierpię zbiegów złych okoliczności
Co pojawiają się gdy ktoś osiąga cel
Nie cierpię więc nie wyjaśnionych przyczyn
Nie cierpię niepowetowanych strat
Nie cierpię liczyć nie spełnionych życzeń
Nim mi ostatnie uprzejmy spełni kat

Ja nienawidzę gdy przerwie mi rozmowę
W słuchawce suchy metaliczny szczęk
Ja nienawidzę strzałów w tył głowy
Do salw w powietrze czuję tylko wstręt
Ja nienawidzę siebie kiedy tchórzę
Gdy wytłumaczeń dla łajdactw szukam swych
Kiedy uśmiecham się do tych którym służę
Choć z całej duszy nienawidzę ich!"

Ja w partyzancte rosyjskiej? Tak nisko upadłem? Ale pamiętacie - parę lat temu, no, ładnych parę, na tyle ładnych, że możecie nie pamiętać; mianowicie, ładnych parę lat temu byłem przywódcą ZSRR... Taaa...
Godoja, ze mocie nowego harnosia??? Prowda to? To bedo sie loły harnosie!!!
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Armagedda napisał(a):jak sie zmocze w nocy ze strachu to mi posciel wymienisz! Big Grin
dobrze, dopisze cie.

Tym sposobem o malo co nie uratowales sobie zycia. Niestety, zanim poprawiles swoj karygodny blad, zdazylem wyslac swoich ludzi... a w zasadzie duchow....

Nie martw sie, niedlugo do nas dolaczysz...

Wink Wink Wink

A z tym porownaniem do Osamy nie przesadzaj - az tak lagodny nie jestem
A Kacper byl widzialny Wink

WinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
To ja też się sama przedstawie( Igor przepraszam, że cytatem z tej samej piosenki, ale bardzo mi się ona podoba).

Warchoł

(...)Jakbym ja był człowiek z wosku
W rękach wodzów, niewiast, klechów -
Mógłbym ich zostawić troskom
Cały ciężar moich grzechów.

Ale znam tych stróżów mienia,
Sędziów sumień, prawdy zakon,
Spekulantów odkupienia -
Bo znam siebie - jako tako.

Ulepiony i pokłuty
Niepotrzebny będę więcej;
Rzucą w ogień dla pokuty
I umyją po mnie ręce.

Sprawa ze mną - jak kraj ten stara
I jak zwykle on - byle jaka:
Nie zrobili ze mnie janczara,
Nie uczynią też i dworaka.
Zły? - być może. Dobry? - a czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie.
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu,
A i świętym żyć będzie przyjemniej! Tongue

No i oczywiście jestem wzorową uczennicą :aniolek2: (Ale to TYLKO w szkole).
lodbrok napisał(a):Armagadda:-). Ot gad, ot gada...Szowinistyczny wielbiciel traumatycznych riffów gitarowych i włosów o wyglądzie lnu co w błoto wpadł,maskujących wystające czoło gwałtownie przesuwające się w stronę pleców. Wtajemniczeni twierdzą, że dzieje się tak dlatego iż w dzieciństwie mama dawała mu jeść w korytku no i włoski na czole się wytarły. Jeśli jesteś cyklistą , dziennikarzem, pochodzisz z Pernambuco lub nosisz jarmułkę to uważaj, bo jego piącha z pierścieniem w kształcie trupiej czachy na palcu wskazującym, może cię znienacka palnąć z monitora. Typ złośliwy, paskudny conajmniej jak Quasimodo i zdecydowanie niebezpieczny :wink:

no nieee, perfekcyjnie ujales istote mojego "ja". gratuluje, niewielu osobom jak do tej pory sie udalo, haha Confusedpoko: Confusedpoko: :rotfl: :rotfl: Confusedpoko: Confusedpoko:

:drunk:
A ja zdałem sobie sprawe, że KUL jednoznacznie wielu osobom kojarzy się z Lublinem Smile Ale spudłowałeś, bo na KUL chodziłem jedynie na koncerty Kaczmara 8)
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
"A ja na złość im - nie należę.
I tak beze mnie - o mnie - gra.
Jednego nikt mi nie odbierze:
Ja jestem ja, ja, ja."

Tak pozatym to jak mi się zdaje Armagedda opisał czołówke pod względem ilości postów czyli osoby w miarę mu znane, wiec proszę nie mieć pretensji...
Najpierw nasienie
----------
Armagedda! Dzięki Ci! Napracowałes się przy tym spisie ...to, że zrobiłeś go dla mnie cieszy podwójnie Smile
Kiedyś byłem [size=134][color=red][b]TJD[/b][/color][/size]
Protetuje, nie kasuję żadnych postów nawet jakby mi sie nie podobały. I Nie mam zbyt często złego humoru... chyba :]
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
chyba? :twisted:
Najpierw nasienie
----------
Chyba trzeba komuś bańki spuścić.
Odstawiamy to piwo partyzanci :wink:
wrocilem do domciu po dlugiej nieobecnosci, przebrnąłem przez 750 maili listy dyskusyjnej i ok 450 nieprzeczytanych postow na forum i jaka mnie spotyka nagroda dowiaduje sie ze jestem pomocnikiem (czyt. chlopcem na posylki) zlego zbycha ktory chce opanowac swiat prawdopodobnie pokonawszy wszystkich dlugimi wywodami potepiajacymi ich zachowanie i przekonywujacymi ich do stanięcia po jego stronie (armagedda to pierwszy pokonany)
REWELA!!
za zbychem w ogien
tomekzemleduch napisał(a):(armagedda to pierwszy pokonany)

to sie tak tylko wydaje, tak naprawee jestem agientem ZSRR, PGR, PSL, PZU, ZUS (........), i mam na celu rozsadzenie agencji towarzyskiej zbycha od srodka. Prowadzi on ja, w celu zawladniecia swiatem, i codziennie knuje jak to zrobic. Elmirka zneca sie nad myszkami, a jakis niegrzeczny tomekzemdluch mu zawsze przeszkadza... i dobrze... "co dzis bedziemy robic zbychu?"; "to co zawse, tomku, opanowywac swiat..."

:drunk:
Zgadzam się z każdym Twoim słowem, Tomkuzemleduchu (nawet z tym o złym Zbychu, niestety, ach, niestety!), z jednym wyjątkiem – że pomyliłeś słowo „pokonany” ze słowem „zwycięski”. A w ogień pójdę przed Tobą z całą przyjemnością, choć mam nadzieję, że nie zaistnieje konieczność. Jeśli zaistnieje, przedyskutujmy to jeszcze raz, proponuję.
Armagedda napisał(a):to sie tak tylko wydaje, tak naprawee jestem agientem ZSRR, PGR, PSL, PZU, ZUS (........),

PZU? ZUS? Może walnąłbyś mi na priv jakąś delikatną informację, w jaki sposób można Cię nakłonić do pewnych działań związanych z tym ZUSem i PZU. Mam na myśli podwyższenie emerytury mojej babci, wypłatę odszkodowania za ukradzione radio z samochodu, które nie było ubezpieczone i w którym była płyta Jacka... Na pewno masz jakąś specjalną ofertę dla ludzi z Forum??
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Igor napisał(a):PZU? ZUS? Może walnąłbyś mi na priv jakąś delikatną informację, w jaki sposób można Cię nakłonić do pewnych działań związanych z tym ZUSem i PZU. Mam na myśli podwyższenie emerytury mojej babci, wypłatę odszkodowania za ukradzione radio z samochodu, które nie było ubezpieczone i w którym była płyta Jacka... Na pewno masz jakąś specjalną ofertę dla ludzi z Forum??

to wszystko zalezy od tego, jak wielka bedziesz miec sile przekonywania, <tutaj pociera lekko kciuk o palec srodkowy i wskazujacy.machajac serdecznym, srodkowym i malym>..........
Zaproponuję... zaproponuję może coś złotego i brzęczącego, coś ciężkiego i świecącego się. Zaproponuję w sztabkach złota, głęboko pod ziemią, w bezpiecznym szwajcarskim sejfie, nikt się nie dowie, tutaj to prawie jak na priv, nikt, zupełnie nikt...
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Za odpowiednią opłatą udamy, że o niczym nie wiemy :cwaniak:
Jeśli chodzi o administrację (państwową), to zawsze się znajdzie jakiś haczyk, który zmusi ją (tę administrację) do milczenia :|.
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Nieźle, nieźle - szkoda że tak późno trafiłem na ten temat. Big Grin Ciekawie to ujęłaś, partyzantka rosyjska... Tylko weź poprawkę na to, że ja jestem całkowitym abstynentem - ten harnaś to nierealny. Tongue Igor , partyzancie, a co to za haczyk? Big Grin
Jako były przywódca ZSRR (patrz moje poprzednie posty w tym temacie) mam pewne wpływy... "Kto nie chce chcieć, ten musi". A jakie, to mogę Ci na ucho zdradzić... Trzeźwy haraś - mocny haraś. Nawalony* haraś - przewalony* haraś! :drunk:
Dzięki serdeczne za pozdrowienia, jeśli nie dotarłeś do podziękowania w innym moim poście. Ja również serdecznie pozdrawiam Confusedpoko:.

(* - eufemizm)
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Igor, daj sobie spokój z tymi pozdrowieniami. On nas wrabia. Każdemu pokazuja się:
"Twójnick pozdrawiam Cię". :rotfl:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości