Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tapeta na pulpit z Kaczmarskim
Cóż to zależy co kto woli... Jeśli chodzi o zdjęcie to jest ono i tak już pod rasowe do granic możliwości(3h w Photoshopie). Jeśli ktoś dysponuje zdjęciem/ami w dobrej rozdzielczości to będzie fajnie jak się nimi pochwali Smile Mam kilka świetnych pomysłów na tą tapetkę...
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
ALe inny niż czerń chyba by śmiesznie wygladał Wink
Oczywiście jest w tym sporo racji, ale Smile Można też zrobić coś w kolorze - kolejny przykład Smile
P.S. piszcie co myślicie i jak macie jakieś zdjęcie to się chwalcie :wink:
No wiecie! Ja mam zawsze czerń na tapecie! Mnie się propozycja Łukasza podoba najbardziej!

ps. znaczy ta poprzednia...a zresztą obie Big Grin
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
adme napisał(a):o wiecie! Ja mam zawsze czerń na tapecie!
Biedna smutna Adme Wink
Artur napisał(a):
Biedna smutna Adme Wink
A wiesz, ta tapeta poza czarnym tłem to aktualnie całkiem niebrzydka jest...i nie jest smutna Smile
Co do tapet Łukasza, bardziej podoba mi się ta druga. Pierwsza za czarna i taka za pusta się wydaje. Za dużo wolnej przestrzeni.
Pozdrawiam!
Bo źródło wciąż bije...
A mnie najbardziej podoba się ta pierwsza tapeta Łukasza Smile
Artur napisał(a):
Biedna smutna Adme
Też mam zawsze ciemne tapety Tongue
ann, może to imienne :>
Mnie się też całkiem podoba ta druga.
A propos zdjecia - Łukaszu! Obejrzyj sobie moje zdjecia na stronie ( Promocja "Autoportretu z kanalią") Na stronie z powodów wiadomych jest mała rozdzielczość. Jeśli masz zdolnosci Photoshopowe :wink: i zmysł artystyczny to mozemy pogadać. To foty z negatywy, więc mozna zrobić duze powiekszenia i skany w dowolnej niemal rozdzielczości. Moznaby wrócić do tematu plakatu z Jackiem. Temat padł niegdyś nie z mojej winy. Choć pewnie niektórzy są innego zdania. Sad
A ja bym się jakoś z taką tapetką źle czuł. Ale jak już wspominano to kwestia gustu a o guście się nie dyskutuje.
[img=http://img365.imageshack.us/img365/7645/szara9nx.th.jpg]
"Oj nie można rzeczy wielu, kiedy celem jest brak celu."
Mogę takowy plakat przygotować... Posiadam kontakty z wykładowcami z Krakowskiej ASP, więc na ich pomoc mogę liczyć... tylko Piotru musisz mi podać dokładniejszy temat tego plakatu...
Toć ja o tym piszę. Ja mam glinę, ale nie mam formy i pieca. Człowiek, z którym współpracowałem zrobił fajny projekt, ale z nieznanego powodu zerwał kontakt. Plakat miał być "ponadczasowy" niezwiazany z konkretnym przypadkiem, datą etc. Po prostu ludzie chcieli kiedyś mieć plakat z portretem Jacka circa A3 na scianę. W moich myślach nie jest to chamskie powielenie zwykłego zdjęcia z dorzuconym napisem "Jacek Kaczmarski". Myśleliśmy o jakimś przetworzeniu graficznym, które niosłoby jakąś ideę.
To powinniśmy zacząć współpracę Smile jeśli masz ten projekt to podeślij... Heh już mi się coś w głowie zalęgło Smile Myślę, że powinniśmy oprócz Jacka umieścić na tym plakacie także Przemka i Zbyszka zresztą w ogóle całą serię plakatów... Chyba ludzie by chcieli mieć coś takiego w domu... a i drukarnia nie jest taka droga... Więc czekam na odpowiedź
Odpowiem Ci Łukaszu na priva, bo nie chcę tu powracać do drażliwego tematu plakatu. Niektórzy w tym temacie tak sie zagalopowali kiedyś na starym forum w dysponowaniu cudzym, że wytknęli mi małostkowość, bezduszność etc.