Liczba postów: 81
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Witam
Od około 3 lat gram na gotarze klasycznej - zajmuję sie graniem utworów Jacka Kaczmarskiego (z różnym skutkiem). NIe mam na swoim koncie jeszcze żadnych poważniejszych występów (dom kultury etc.), jednak chciałbym to wreszcie zmienić!!!
Cały sęk w tym,że nie mam nikogo kto mógłby mi w tym pomóc.
Poszukuję pianisty byśmy mogli wspólnie grać dla przyjemności propagując zarazem twórczość Jacka,Przemka i Zbyszka.
Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim
oto moje namiary:
0508-592-314
Ogłoszenie podobnej treści zamieściłem również w innych miejscach dlatego może się zdarzyć,że nie będzie aktualne (wtedy oczywiście usunę je jak najszybciej)
Tomek
P.S. Mam 19 lat
Liczba postów: 119
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
To wal od razu do Zbyszka. Po co sie rozdrabniać. :wink:
Reputacja:
0
Ok tylko jak do niego dotzreć?
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Żebyśmy my to wiedzieli...
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
E tam, to nie jest trudne.
KN.
Reputacja:
0
Panie Krzysztofie wie Pan jak można skontaktować się z Panem Łapińskim?
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Piekarz napisał(a):Panie Krzysztofie wie Pan jak można skontaktować się z Panem Łapińskim? Spróbuj sobie przez forum. :lol:
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Petrvs napisał(a):Piekarz napisał(a):Panie Krzysztofie wie Pan jak można skontaktować się z Panem Łapińskim? Spróbuj sobie przez forum. :lol: Myślę, że smiało możesz do Zbycha walić.
Wiesz, on od jakiegoś czasu nie ma za bardzo z kim grać i chtnie na emeryturze pomoże mało doświadczonym muzykom.
Gdybym na czymś grał, od razu bym do niego uderzył. Ale że bozia poskąpiła słuchu...
Kuba
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
To forum, o ile się orientuję, nie jest po to, żeby się nabijać z osób które wiedzą mniej niż Wy.
Piekarzu, proponuję wejście do działu forum poświęconemu panu Łapińskiemu zanim zaczniesz zadawać tego typu pytania.
pozdrawiam wszystkich serdecznie
adme
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Reputacja:
0
Myślę, że najprościej to zrobić tak: napisać prywatną wiadomość do użytkownika o nicku Bywacz, z prośbą o kontakt z Panem Zbyszkiem. I już. Gdyby ten sposób zawiódł - mam jeszcze kilka innych pomysłów.
KN.
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
A z ciekawości - co ten pan Bywacz ma do Zbyszka? tzn zna Go lub coś w tym rodzaju?
Bo źródło wciąż bije...
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
KN. napisał(a):Myślę, że najprościej to zrobić tak: napisać prywatną wiadomość do użytkownika o nicku Bywacz Tak myślisz?
A mnie bardziej pasuje pewien gość, który przedstawiał się jako " Życzliwy"
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
Nie pamiętam Życzliwego, natomiast Bywacz ma stały kontakt z Panem Zbigniewem, więc najprościej zwrócić się właśnie do niego. Osobiście też mam kontakt do ZŁ, ale do podawania nr tel. nie jestem upoważniony, a dzwonić w tej sprawie (właściwie nie wiem w jakiej) nie chcę.
KN.
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Panie Krzysztofie - dziękuję za poradę.
Jest jednak problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Myślę, że smiało możesz do Zbycha walić.
Wiesz, on od jakiegoś czasu nie ma za bardzo z kim grać i chtnie na emeryturze pomoże mało doświadczonym muzykom.
Gdybym na czymś grał, od razu bym do niego uderzył. Ale że bozia poskąpiła słuchu... Kuba, ja nie mówiłem o naszym zbychu z forum, on raczej ma niewiele wspólnego z ZŁ. Ja myslałem o kimś innym, dlatego tak jak mówił KN najlepiej napisać bo Bywacza. :]
pozdrawiam
Liczba postów: 64
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Witam,
Kontakt na privie się powiódł
A tak przy okazji, Bywacz i Życzliwy to ta sama osoba.
Pozdrawiam,
B. vel. Ż
Reputacja:
0
Bywacz napisał(a):A tak przy okazji, Bywacz i Życzliwy to ta sama osoba. No proszę!
Reputacja:
0
Dobry wieczór
Panie Bywaczu - czy mógłbym się jakoś skontaktować z Panem Łapińskim?
pozdrawiam
Reputacja:
0
Panie Piekarzu.
A może zajrzałbyś tu?
Chyba, że w środy masz czas - to wtedy co tydzień jest taka okazja. Ostrów Wlkp chyba nie leży zbyt daleko od stolicy pyrlandii?
Szczerze polecam. Poznałbyś innych forumowiczów (a w zasadzie listowiczów), posłuchał tych grających. Może ich pianista zechce Ci zaakompaniować na próbę? Rzeczywiście uważasz, iż od razu trzeba uderzać do samego Pana Zbigniewa?
Liczba postów: 892
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Tak czytam i czytam tę dyskusję... początkowo brzmiało to trochę ironicznie, ale już coraz bardziej poważnie się robi, więc pozwolę się wtrącić - czy Wy serio uważacie, że Pan Zbigniew byłby gotowy zgodzić się na współpracę z każdym gitarzystą? Wydaje mi się, że jest pianistą na tyle szanowanym że "ma co robić"... chyba że się mylę, to wyprowadźcie mnie z błędu.
Pozdrawiam!
Bo źródło wciąż bije...
Reputacja:
0
VanThunderbolt napisał(a):chyba że się mylę, to wyprowadźcie mnie z błędu. I dlatego pozwoliłem sobie delikatnie urealnić porady dla kolegi Piekarza
Reputacja:
0
Bywacz napisał(a):Witam,
Kontakt na privie się powiódł Piekarz napisał(a):Panie Bywaczu - czy mógłbym się jakoś skontaktować z Panem Łapińskim? No przecież skoro się powódł to po co drugi raz pytasz. :wink:
|