Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PILNE Krzyk, 12 XI, Warszawa
Witam,

z ogromnym zalem musze zrezygnowac z mozliwosci przybycia "Krzyk" 12 XI w Warszawie o godz. 19.W zwiazku z tym musze cos zrobic z dwoma biletami, ktore posiadam.Koszt biletu 25zl (nic dla mnie) Rzad 14 miejsca 20 i 21.

Chetnych prosze o kontakt pod nr 888 26 77 26, odbior biletow w Warszawie
[i]"...lecz las jest nasz i łąki też są nasze!"[/i]
Całe moderatorstwo i administratorstwo na długim weekendzie. To nie mój dział więc nie skasuję. Na usprawiedliwienie Szaszłyka można zapewne powiedzieć, że pilność sprawy trochę go "zagrzała" :wink: .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Witam,

przepraszam za 'dubla', ale oba dzialy pasowaly do tematu i nie wiedzialem, gdzie umiescic. A sprawa naprawde jest powazna, moze sa jacys chetni???

50 zl, ktore pojdzie w bloto to dla studenta niemalo... W teatrze zwrot rozpatrza dopiero jak im odniose bilety a oni je komus sprzedadza... W przeciwnym razie pieniazki mowia 'bye bye' Sad
Szaszłyk napisał(a):przepraszam za 'dubla', ale oba dzialy pasowaly do tematu i nie wiedzialem, gdzie umiescic.
Z racji terminu dzisiaj jeszcze zostawię kopię z "Koncertów"
Jutro zostanie skasowana :|

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
lodbrok napisał(a):Całe moderatorstwo i administratorstwo na długim weekendzie. To nie mój dział więc nie skasuję. Na usprawiedliwienie Szaszłyka można zapewne powiedzieć, że pilność sprawy trochę go "zagrzała" .
Nie skasuję bo bardziej pasuje tu niż do Koncertów, IMO, także Zeratul z koncertów wyrzuci a ja tu zaraz zamknę i będzie po sprawie Wink
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Witam,

sprawa zakonczona pomyslnie - temat do wywalenia!