01-10-2005, 08:07 PM
Ja słucham akurat symfonii Gustava Mahlera nr 1 D-dur "Tytan". Nie ma to jak klasycy
.

Łot Ar Ju Lisning Tu Rajt Nał...?
|
01-10-2005, 08:07 PM
Ja słucham akurat symfonii Gustava Mahlera nr 1 D-dur "Tytan". Nie ma to jak klasycy
![]()
01-10-2005, 10:30 PM
Raz Dwa Trzy - Trudno nie wierzyć w nic. ;/
Pozdrawiam, Rugnar.
No words ? No, no words this time...
01-11-2005, 10:33 PM
brzeczenie wiatraczka i cisza po muszce w szklance lemosoku
a tak na marginesie, zabiłem dziś pierwszego komara w tym roku przynajmniej tak cholera wygladał
01-11-2005, 11:50 PM
:]. Może jakiś mutant ?
Eric Clapton & Mark Knopfler - Same old blues (Live). Pozdrawiam, Rugnar.
01-12-2005, 09:08 AM
zdewociały dewiat-ekspert od wielkiego prania-brania.
czyli do bani lub kanistra. Pozdrawiam, Ucho
01-14-2005, 02:34 PM
"Epitafium dla Jesienina" - genialne
![]()
01-14-2005, 02:43 PM
Dissection - Heaven's Damnation \ A Land Forlorn
dwa utwory lecace u mnie non stop od wczoraj... melodia, agresja i ogolne piekno ![]()
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
01-15-2005, 11:21 AM
Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat.
Pozdrawiam z Krakowa, Rugnar.
01-15-2005, 04:41 PM
Northland - Czernoboh
"w naszym lesie spia poganie, nasi dzielni praslowianie" ![]() ![]() ![]() ![]()
01-15-2005, 08:16 PM
niczego
![]()
01-16-2005, 01:59 PM
Anaal Nathrakh: "Submission Is For The Weak"
bardzo prawdziwy tytul ;]
01-16-2005, 02:14 PM
Ja sobie słucham Metallici - "holier than thou", a za chwilę "The Unforgiven"
![]() ![]() ![]()
"za oknem nic nie ma,
więc trzymam się ciebie rękami obiema, by wiedzieć że chociaż ty jesteś"
01-16-2005, 03:54 PM
"Requiem polskie" Pendereckiego - niesamowite
![]()
02-03-2005, 08:45 PM
Michal892 napisał(a):Ja sobie słucham Metallici - "holier than thou", a za chwilę "The Unforgiven"The Unforgiven (I i II) rządzi. Poza tym oczywiście Nothing..., Turn the page i wiele innych. A pomyśleć, że kiedyś nie lubiłem metalu, aż kumpel wziął na biwak S&M ![]() A co do "aktualnego słuchania" to Requiem rozbiorowe (dopiero dorwałem - dzięki Szamanowi) - wymiata. Pozdrawiam Zeratul P.S. A co do zbychowego 2+2=7 to mój wykładowca algebry (jak i większość matematyków) odpowiedziałby: "To zależy jak zdefiniujemy działanie '+'" ![]() Algebra jest wspaniała ![]()
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-03-2005, 08:50 PM
skończysz z tą matematyką? :ban:
02-03-2005, 09:16 PM
Wojny wybuchały już z różnych powodów - może teraz będziemy bić się pod hasłem: "Matematyko! Masz być, czy też nie być?". Bo Ann już chyba za niedługo będzie strzelać do każdego, kto przy niej wspomni o całkach, równaniach itp.
![]() ![]()
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
02-04-2005, 12:42 PM
ann napisał(a):skończysz z tą matematyką? :ban:Po pierwsze: Bardzo lubię matematykę (dopóki nie muszę jej zdawać ![]() Po drugie: to Zbych zaczął z 2+2=7 (chociaż on nie może dostać bana - zaczynam rozumieć dlaczego się nie zarejestrował :twisted ![]() Po trzecie: w przesławnym Regulaminie forum nie ma punktu: Zabronione są jakiekolwiek dyskusje o matematyce, więc nie ma podstawy prawnej do bana (kolega Szaman jako prawnik może mnie tu chyba poprzeć :] ) Pozdrawiam Zeratul P.S. Nie wściekaj się tak Ann, wiem że wzyscy mamy obniżoną tolerancję na skutek sesji, ale żeby zaraz :ban: ?
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
02-04-2005, 05:07 PM
Zeratul, Szaman.... ale skoro matematyczne dyskusje nie są zrozumiałe dla części forumowoczów, to skąd mamy wiedzieć, że nas nie obrażacie? :wink:
02-05-2005, 12:09 AM
Ann... uwierz mi... Ja też nie rozumiem
![]()
[i]"To, co wiesz chłopaczku, to drobiazg. To, co musisz jeszcze pojąć, to bezmiar."[/i]
02-05-2005, 01:57 AM
Zeratul napisał(a):A pomyśleć, że kiedyś nie lubiłem metalu, aż kumpel wziął na biwak S&Ma to od kiedy nowa metallica ma cos wspolnego z metalem? Secrets Of The Moon - Carved In Stigmata Wounds
02-05-2005, 09:44 AM
Zeratul, na calym niezmierzonym obszarze matematyki wiedzialem tylko jedno, ze dwa plus dwa równa sie cztery. I jeszcze to Ci za duzo, jeszcze to chcesz mi odebrac???!!!!!! Naprawde wstyd!
02-05-2005, 05:04 PM
zbych napisał(a):Zeratul, na calym niezmierzonym obszarze matematyki wiedzialem tylko jedno, ze dwa plus dwa równa sie cztery. I jeszcze to Ci za duzo, jeszcze to chcesz mi odebrac???!!!!!! Naprawde wstyd!Przykro mi zbychu, ale taki już jestem wredny. Mnie spotkało to samo więc muszę się na kimś wyżyć :wink: Nie martw się, nie będę się już znęcał nad biednymi humanistami - lepiej nie testować cierpliwości Ann :niepewny: Armagedda napisał(a):a to od kiedy nowa metallica ma cos wspolnego z metalem?A od kiedy liczysz "nową" metallicę, dla mnie S&M to jeszcze stara. Na pewno jest lepszy od Saint Anger i tej całej "reaktywacji". Pozdrawiam Zeratul
02-05-2005, 10:15 PM
Zeratul napisał(a):A od kiedy liczysz "nową" metallicę, dla mnie S&M to jeszcze stara.nowa metallica zaczela sie na plycie "Metallica", stara trwala do "And justice for all". Ja nic nie mam do ich nowych dokonan, takie reload jest swietne, ale nie odpowiada mi nazywanie tego metalem ;] u mnie: Rota; Maszeruja Strzelcy; Marsz, Marsz Polonia
02-06-2005, 05:01 PM
Armagedda napisał(a):nowa metallica zaczela sie na plycie "Metallica", stara trwala do "And justice for all". Ja nic nie mam do ich nowych dokonan, takie reload jest swietne, ale nie odpowiada mi nazywanie tego metalem ;]Ja tam uważam, że nawet "nowa" Metallica (nie licząc "reaktywacji") to lepszy metal niż taki np. SoaD czy Korn, którymi katuje mnie moja kochana siostrzyczka ™. Ale nie będę się kłócił - może po prostu mam wypaczony gust 8) Pozdrawiam Zeratul
02-06-2005, 06:41 PM
Zeratul napisał(a):Wiesz, problem lezy w tym, ze Korn i Soad tez z metalem maja niewiele wspolnego. Metal to rozglegly gatunek i rozciaga sie od wczesnych plyt Iron Maiden i Metallica, przez Venom, Bathory, Sodom, Kreator, Destruction, po Gorgoroth, Barathrum, Motorhead, Watain i Armagedda... Ale ni wszystko co ma gitare i dracego gebe wokaliste to od razu metal, czesciej hardrock, bo np. Limp Bizkit w zadnym wypadku metalowe nie jest.Armagedda napisał(a):nowa metallica zaczela sie na plycie "Metallica", stara trwala do "And justice for all". Ja nic nie mam do ich nowych dokonan, takie reload jest swietne, ale nie odpowiada mi nazywanie tego metalem ;]Ja tam uważam, że nawet "nowa" Metallica (nie licząc "reaktywacji") to lepszy metal niż taki np. SoaD czy Korn, którymi katuje mnie moja kochana siostrzyczka ™. Zreszta, nie interesuje mnie to, ja sie na muzyce nie znam leci - Papa Roach: "Getting Away With Murder"
03-13-2005, 05:32 PM
Myśle że ten temat jest strasznie fajny i potrzebny. Mimo tego ze jest tu oczywiste nabijanie postów, to można się podzielić tym co w duszy gra.
I tak u mnie od dwóch dni nieprzerwanie :wink: leci Led Zeppelin - Stairway to heaven Przepiękna ballada rockowa... :wink: Pozdrawiam
03-28-2005, 06:05 PM
A w moim napędzie obraca się płytka "Queen Greatest Hits I", za chwilę (no może taką trochę dłuższą
![]() ![]() PS. Patrzmy na posty i ludzi na tym forum nie przez pryzmat ilości postów, lecz ich jakości ![]() Pozdrawiam ![]()
03-29-2005, 09:05 AM
mike_di napisał(a):A w moim napędzie obraca się płytka "Queen Greatest Hits IUwielbiam Freddiego. Sama słucham w tym momencie "10 Łatwych Utworów Na Fortepian" Preisnera.
Kim jest ten człowiek, który ciągle za mną idzie?
03-29-2005, 01:02 PM
A u mnie leci składanka przebojów Rock'n'Rollowych
![]() Bill Haley& His Comets, Neil Sedaka, Little Richard...mmm... :roll: :rotfl:
"Pod Zawratem sobie tuptam, patrzę: trup tu, patrzę: trup tam"
03-31-2005, 02:37 PM
A ja sobie słucham "The Clash - London Calling" i dobrze mi z tym...
"Bestia przecież drapieżna aż strach!
Ach ach! ach ach! Drapieżna aż strach." |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|