Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potrzebuję nuty do "Kary Barabasza" ktos ma?
Jeżeli ktoś ma nuty to prosze o nie na adres <!-- e --><a href="mailto:baran2t@poczta.onet.pl">baran2t@poczta.onet.pl</a><!-- e --> albo gdziekolwiek indziej, bylebym je dostał w miare szybko.... dzięki z góry
Choćby piwo było z gówna nic mu smaku nie dorówna.
Odpowiedz
myślę że jedyne jakie mogą być są na stronie, jeśli są (w dziale nuty)
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
No. Tyle wiem. Ale tam nic nie ma. Jest tam wskazówka żeby szukać tutaj. Ale jak na razie nic... Są chwyty na <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.chords.pl/tct/kaczmarski_jacek.html">http://www.chords.pl/tct/kaczmarski_jacek.html</a><!-- m --> ale TYLKO chwyty to ja mam. Nuty są niezbędne...
Odpowiedz
Jutro się tym zajmę.
Pozdrawiam
Tomek
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Odpowiedz
Bardzo łade imie Tomek. Naprawde mi sie podoba.... :]
Odpowiedz
Kolego bardzo nieładnie poganiać kogoś, kto ci wyświadcza przysługę.
A jak ci tak się bardzo śpieszy z nutami, to mogę polecić przyzwoity edytor.
Tomek

Nuty - w załączniku
"Ale po co męczyć gamę
Gdy się gra akompaniament..."
Odpowiedz
Nie wiem do kogo to aluzja.....?

[ Dodano: 2005-11-03, 20:34 ]
A jest może dostępna jakaś wersja którą grał Łapiński na Live Riviera?
Odpowiedz
Jest!
Wystarczy wyszukać w prasie codziennej ogłoszenie "nuty piszę", dać to nagranie i - zapewne w miarę szybko - je dostać.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
Agnus, jesteś tu nowy ale wyczucie sytuacji to cecha wrodzona. Podziękowałbyś ładnie koledze który ci pomógł i kliknął "pomógł" przy jego poście. Byłoby miło...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Agnus napisał(a):Nie wiem do kogo to aluzja.....?
Człecze - jaja sobie robisz? Tomek, choć wcale nie musi, spełnia Twój kaprys, a Ty zachowujesz się jak nie napiszę kto.
Mamusia nie nauczyła słówka "dziękuję"? :|
Odpowiedz
Czy ja tam napisałem "dawać mi tu szybko nuty?" Nie! Napisałem:
"Jeżeli ktoś ma nuty to prosze o nie na adres <!-- e --><a href="mailto:baran2t@poczta.onet.pl">baran2t@poczta.onet.pl</a><!-- e --> albo gdziekolwiek indziej, bylebym je dostał w miare szybko.... dzięki z góry"

Pozwolę sobie podkreślić: "to prosze o nie na adres <!-- e --><a href="mailto:baran2t@poczta.onet.pl">baran2t@poczta.onet.pl</a><!-- e --> albo gdziekolwiek indziej, bylebym je dostał w miare szybko.... "

Czy nie uważacie że chodzi mi o szybki bezproblemowy sposób uzyskania nut, a nie o poganianie kogoś? Sam stwierdziłeś że jestm nowy więc mało wiem. Tak więc muszę ując tu pewien fakt że nie znałem wcześniej Tomasza Susmęda i nigdy wcześniej nie widziałem jego postów. Więc trudno jest "popędzać" czy "ponaglać" kogoś o kim istnienia nie ma sie pojęcia.

Zwracam równierz uwagę tutaj: "dzięki z góry"

I żeby nie robić z tego jeszcze większej sprawy podziękuję mu osobiście.
A całą sprawę uważam za nieciekawe nieporozumienie
Odpowiedz
Agnus napisał(a):A całą sprawę uważam za nieciekawe nieporozumienie
Nieciekawe ponad wszelką wątpliwość.
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):kliknął "pomógł" przy jego poście
To coś takiego można robić??? A ja myślałem, że to administratorzy się tym zajmują... :oops:
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Możesz to robić pod warunkiem, że Ty jesteś autorem tematu i uznasz, że ktoś kto odpowiedział w założonym przez Ciebe wątku, w czymś Ci ułatwił życie, był miły etc...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
Wielkie dzięki za wyjaśnienie. A już się bałem, że jestem kompletnym ciemniakiem.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz