Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
W.Wysocki - "Konie narowiste"
Pośmiałem się z samego siebie oglądając ten teledysk, to i Wy się pośmiejcie Smile
Nie jestem ani śpiewakiem, ani gitarzystą, tak więc podejdźcie do tego mojego wykonania z lekkim przymrużeniem oka :wink:

<!-- m --><a class="postlink" href="http://rapidshare.de/files/6841238/wysocki.mpg.html">http://rapidshare.de/files/6841238/wysocki.mpg.html</a><!-- m -->
Odpowiedz
Może wyjdę na idiotę ale... Jak to odpalić? Smile
Edit: Ok, nieaktualne - taki ze mnie bystrzak, że nie poczekałem iluśtam sekund... Smile Ściąga się, obejrzę to ocenię.
Edit2: No do Wysockiego to nieco Ci brakuje... Wink Niemniej nie jest najgorzej - gdybyś mnie usłyszał... Tongue
Bo źródło wciąż bije...
Odpowiedz
Witam Big Grin

Jedno co mogę powiedzieć to to że udało ci się uzyskać "Wysockie" brzmienie gitary :wink:

Pozdrawiam.

PP
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Odpowiedz
To ja też powiem, że nie mam bladego pojęcia jak to odpalić. Olśnij mnie Smile
Odpowiedz
Klikasz, zjeżdżasz na dół, wybierasz serwer Free, potem czekasz chyba 30 sekund i zaczyna ściągać. Również jak widać kilka postów wyżej miałem z tym problem Wink
Bo źródło wciąż bije...
Odpowiedz
Uprzedziłeś mnie, właśnie miałam wysłać wskazówki.
Lucio, tę kartkę z tekstem powinieneś trzymać w wygodniejszym do spoglądania miejscu. :wink:
A Wysockiego śpiewa się bardzo trudno, brawo za podejmowanie próby.
Odpowiedz
Bravo za odwagę :brawo: :brawo: Umieścić cos takiego w necie, no no.
"...Ja wolę skok
Przez blask i mrok
Na tyczce drwin, bez zbędnych zwłok
Nad każdym błotem śmignąć i nad każdym gnojem..."
Odpowiedz
Sowizdrzał napisał(a):Umieścić cos takiego w necie, no no.
Gdyby każdy podchodził do tego w ten sposób, to ten dział forum jak mniemam świeciłby pustkami :wink:
Odpowiedz
No pewnie że świeciłby pustkami, dlatego oczywiście trzeba dawać tu jak najwięcej rzeczy tego typu. Mój poprzedni post nie był złośliwością, ale szczerym wyrazem uznania.
"...Ja wolę skok
Przez blask i mrok
Na tyczce drwin, bez zbędnych zwłok
Nad każdym błotem śmignąć i nad każdym gnojem..."
Odpowiedz
Chłopie, zawaliste nagranie! Naprawdę masz talent - tylko że do kabaretu! I mówię to niezłośliwie - przemyśl to - bo na tym też możesz kasę robić - np ja dawno się tak nie uśmiałem jak przy oglądaniu tego filmiku - i zapewniam cię że publikę być ubawił do łez... Mało że gitara brzmi strasznie to jeszcze rosyjski kaleczysz ale to ma swój klimat - a jeszcze te przyciemniane okularki i tekścik z boku - to jak James Bond ujeżdzający w ZOO wielbłąda, którego gdy ciągnie z jednej strony za uszy a z drugiej za ogon to wydaje dzwięki podobne do tej piosenki - takie pierwsze skojarzenie. Ale brawa i dzięki za to - humor mi poprawiłeś dzisiaj :beer::beer: :beer:
Odpowiedz
Hmm a Wołodzia wczoraj miałby urodziny...ucieszyłby się słysząc to nagranie, twierdził, że nie należy starać się śpiewać jak Wysocki,ale śpiewać Wysockiego jak pozwala na to serce i "wosmożnosci" wokalne... Szczerze to igra to na krawędzi śmieszności,ale kabaret to rzeczywiście byłby niezły. Pozdrawiam B.
"...ten podział dziwaczny na "artystów" i resztę ludzkości(...)
I czyż nie byłoby zdrowiej, gdybyście(...) mówili po prostu:Ja może nieco więcej niż inni zajmuję się sztuką?"
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości