Liczba postów: 93
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Uuu o takim modzie nie słyszałem ale biorać pod uwagę prostotę takiego skrytpu i zhackowanie tego forum to faktycznie było do przewidzenia
Najpierw nasienie
kiełkuje, rośnie, pnie się do góry
----------
A gdy wychyli pierwsze listki z cienia - radość
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
tu jest ponad 200 modów, musieli coś w to przecież wsadzić . Nie tylko kary
Reputacja:
0
wow! :o
A skad pobraliscie ten skrypt? Z phpbb.pl czy z jakichs innych źródeł bo bym z chęcią go przeanalizował... Tak pozatym to gratulacje, świtne logo. Bardzo mi sie podoba
Najpierw nasienie
----------
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Skrypt był brany stąd (chyba ).
Reputacja:
0
Wielkie Dzięki!
Wrzucę go teraz na kompa odpale Krasnala i się pobawię
Najpierw nasienie
----------
Reputacja:
2
Krasnalek najlepszy . Na ich forum też jest sporo dodatków jako pliki w postach.
Liczba postów: 101
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
a myśmy z bratem podczas składania jednego www ... spalili apache'a LOL eeheheh
nieusuwajcie mnie! bo dawno mnie nie było i mam mało postów a poza tym jak mnie wywalicie to zejdę do podziemia LOL
Reputacja:
0
Jakbyś uwaznie przeczytał to byś wiedział że Cię nie wywalimy
Reputacja:
2
Chciałem powiedzieć,że coś jest do dupy.Mimo,że jestem zawsze zalogowany wywakliło mnie i nie reagowało na hasło.Skorzystałem z opcji "zapomiałeś hasła" i dalej mnie menda nie chce zalogować.
I co sz.Państwo na to?
Zarejestrowany jestem jako slawomir
Reputacja:
2
Nie wiem czemu wywaliło, może ciasteczko się u ciebie na kompie skasowało, trudno powiedzieć.
Natomiast konto istnieje. Hasło powinno być wysłane na e-mail, jeżeli brałeś przypomnienie. Ewentualnie mogę Ci zmienić i podać na e-mial.
jabadabadu
Niezarejestrowany
Hasło było wysłane na emial i to ze cztery razy próbowałem.Niestety za każdym razem mówi złe hasło i won .Możęsz mi zmienić jak chcesz i daj na email.
Liczba postów: 751
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
No to czas na "pierwszy post! Coby mnie Administracja blokowiska nie wywaliła. To usuwanie pachnie najgorszą komuną. W starym forum byłem całkiem aktywny, w 2 miesiące nabiłem ponad 50 postów i to nie wysyłając li tylko emotikony! Zagladając do starych tematów przychodziły mi pewne przemyślenia - stąd inspiracje. W czasie wakacji rewolucja - nowe forum, stare inspiracje zginęły, trzeba było trochę poczekać. Długo nie mogłem się zarejestrować - nikt nie wiedział, czemu, włącznie z naszymi Guru. Więc pisałem ciut jako gość (piotruba). I co? Wywalić mnie? A jak pojade sobie na miesięczny urlop?
W nawiazaniu do poprzednich postów - coś faktycznie jest nie tak z rejestracją. Kiedy wreszcei się przebiłem - system odmłodził mnie o dobre 7 lat! jak milutko...Wywalać się powinno za duże naruszenie netykiety, a nie za nieobecność, to nie szkółka. Wolę nic nie pisać na forum, niż pisać jakieś głupoty i wyznawać emotikonami swoje uczucia do forumowiczek, jak to w starym Forum Bywało. Niektórzy nieźle sobie wtedy nabijali konta, oj! nabijali.
Reputacja:
2
Za komuny Twojego posta już byśmy skasowali, więc kiepskie porównanie.
Nikt nie wywala, tych co chcą pisać.
Problemy z rejestracją zgłąszały 4 osoby. Tylko 4! Cała reszta nie miała problemów, co oznacza tylko jedo - robiłeś coś źle. Wystarczyło że hasło nie spełniające regół lub niezaznaczenie wymaganej opcji.
Pierwszy raz słysze by forum phpbb zmienilo wiek, napewno dobrze wpisałeś?
Nie wywalamy za nieobecność, mozesz napisac 1 post i się więcej niepojawić. Wymagamy przynajmniej chwilowego zainteresowania. Po co się rejestrować jak się nie pisze? Niezarejestrowani mogą wszedzie wejść i wszystko czytać.
O ile mnie pamieć nie myli tematy z samych buziek były w tematach do tego przeznaczonych i mógł to robić każdy. Tam nie było regulaminów. Tu jest i same buźki się skończyły. Nie widze powodu by do tego wracać, bo jedno nie ma związku z drugim, a już napewno nie w tematach technicznych.
Reputacja:
0
To sie nazywa walnij w stół, a nożyce... O buźkach już nie wspmne, dobra, bo sie Administratorstwo denerwuje :rotfl: O kłopotach z rejestracją pisałem w lipcu na priv, ale zostałem...hm.. nieco zbyty. Może inteligencją nie grzeszę, ale druczek potrafię wypełnić. Kłopoty były. Teraz przy rejestrowaniu kliknąłem właściwy rok (1965), a po rejestracji pokazało mi w danych 1973. fajnie, fajnie. dobrze, że płci mi nie zmieniło.
A co do usuwania za komuny, to za komyny nie mogłbyś, kochanieńki zrobić strony o Jacku, chyba że szkalującą. Ale faktycznie już można darować sobie dyskusje o usuwaniu. :beer: Mnie na razie problem nie dotyczy.
Reputacja:
0
Ciebie problem usuwania użytkowników dotyczyć nie będzie A ja nie widzę powodu, dla którego mielibyśmy mieć listę użytkowników równie długą, jak inne fora, a przy tym mniej więcej 3/4 tychże nie raczyło się ani razu zalogować... Potem okaże się, że skrypt forum nie wytrzymuje zbyt dużej liczby użytkowników, znowu będziemy musieli zacząć od nowa i znowu będziemy wysłuchiwać... Wolimy juz usuwać użytkowników - nb. jak do tej pory nikt nie płakać z powodu usunięcia kogokolwiek...
Reputacja:
0
A nie mówiłem kiedyś, że kobiety łagodzą obyczaje? Jestem uspokojony. :jupi:
Liczba postów: 109
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
"wpisz cokolwiek, gdziekolwiek, żeby cię nie wywaliło..."
Ze mną jak z dzieckiem....
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
A ładnie to tak Grabi?! Co za minimalizm!
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Też jestem minimalistą ("nie wyznaczaj sobie zadań, kto się nie wspiął - ten nie spada").
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
slawomirek
Niezarejestrowany
Odblokujcie mi konto/ slawomir/.Znowu coś popieprzyłem a teraz się nie mogę zalogować.
Reputacja:
2
Konto blokuje się tylko na 15 minut
Liczba postów: 80
Reputacja:
0
e tam u mnie ze cztery dni nie było ale mam.
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
ann napisał(a):a swoją drogą - dyskutującym tu osobom przecież nic nie grozi nasz porządki dotkną i tak tylko ludzi właściwie nieznanych Dzięki!
Wprawdzie nie pod przymusem usunięcia mnie z forum piszę te słowa, ale chyba "załapałem" się na kategorię nie-dyskutantów.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
2
Ale przecież Tobie usuniecie nie groziło
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
A jak to się stało, że Petrvs przestał być nagle artystą?? Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć, że wyrzucił instrument, przestał śpiewać piosenki Mistrza i poprosił o zmianę miana...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
:lol: Ten sam przypadek co z twoim moderowaniem Przemku. :lol: Ale teraz to mi w sumie wisi czy jest napisane artysta czy kalif czy co tam jeszcze - chyba zresztą podobnie jak tobie. :wink: A muzyki logiczne że nie rzucę - sam wiesz, że to jak nałóg - raz się wciągniesz i nie ma odwrotu.
Pozdrawiam
Liczba postów: 677
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
Ta, a już się zastanawiałem,czy taką mam sklerozę, że zapomniałem nazwy użytkownika... A tak fajnie by wygladało: "dołączył- grudzień 2004"...
Ale już nie będę żył w niepewności i obawie...
in montibus veritas
|