Liczba postów: 2,154
Liczba wątków: 43
Reputacja:
0
Petrvs napisał(a):OOOOO!!! Fizol??? Ty żyjesz? Chłopie i nawet masz siłę pisać posty na forum? No i to nawet całkiem dobrze żyję, choć podróż była okropna, naprawdę...
Petrvs napisał(a):Podziwiam, podziwiam... dzieki dzieki
Petrvs napisał(a):A tak przy okazji - to czy ten nowy twój avatarek nie jest przypadkiem mojego autorstwa?
jak najbardziej Twojego
PS: To z tym, że masz nielegalną literke w nicku to ja powiedziałem chyba
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
fizol napisał(a):Petrvs napisał(a):A tak przy okazji - to czy ten nowy twój avatarek nie jest przypadkiem mojego autorstwa? PS: To z tym, że masz nielegalną literke w nicku to ja powiedziałem chyba No wiem że ty i nawet miałem za to dostać bana zdaje się załatwiałeś to z adme. :] Ale ja mówiłem o nowym zdjęciu co to je masz
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
fizol napisał(a):może i mi się uda wpaść, ale już grzeczniej nie wpadaj trzeba zachodzić świadomie (choć czasem Ci trudno być świadomym )
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):(choć czasem Ci trudno być świadomym ) obiecuję, że przez jakiś czas na imprezie (jeśli będe) to zachowam trzeźwość.
pozdrawiam
PS: chciałem podziękować wszytsim, którzy mi pomogli Ze szczególnym uwzględnieni każdego z osobna (przypomnijcie się )
piotrek (fizol)
za Tobą ja,
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
fizol napisał(a):PS: chciałem podziękować wszytsim, którzy mi pomogli Ze szczególnym uwzględnieni każdego z osobna (przypomnijcie się ) To ja! To ja! spałeś na mojej karimacie ale jakoś nie mam Ci tego za złe... :roll:
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
A ja Cie wnosiłem na góre.Pamiętasz? :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
adme napisał(a):To ja! To ja! spałeś na mojej karimacie ale jakoś nie mam Ci tego za złe... jakoś Ci się nie dziwię
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):Pamiętasz? nie.
:lol:
ale bez przekrętów.
PS: dziękuję też "zwierzątku ze ściany" i przepychaczce do kanalizacji (ocokolwiek chodziło ;p ))
za Tobą ja,
Reputacja:
0
radziu_88 napisał(a):Spoko Petrvs my na przyszły rok też będziemy mieli całkiem pokaźną armię z naszych stron Razz Taaa Uważajcie na Radzia - bo on jeden jest jak innych dziesięciu - a pije za dwudziestu fizolów :lol: :lol: :lol: :]
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Hehe bo ja wiem,jak 20 fizolów to nie pije z tego co słyszałem, to chyba nie jestem w stanie mu dorównać na razie
Liczba postów: 2,726
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
fizol napisał(a):PS: chciałem podziękować wszytsim, którzy mi pomogli Smile Ze szczególnym uwzględnieni każdego z osobna (przypomnijcie się ) To najbardziej podziękuj Oli Rosie . Ja bym jej wysłał bukiet róż na twoim miejscu :lol: .
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Reputacja:
0
lodbrok napisał(a):To najbardziej podziękuj Oli Rosie tak, tak, jestem dozgonnie wdzięczny a z tym bukietem to już nawet bez tego <lol> ;P ale to nie wyślę tylko na przyszły Przemyśl jakiś prezencik przywiozę
Dziękuję Olu, dziękuję dziękuję, dziękuję, dziękuję :*:*
i jeszcze Phete'owi i Przemek (was pamiętam, bo mnie Phete "pobił" a Przemek doprowadziłna miejsce spokojnego spoczynku )
Dzięki wam!
:piwko:
za Tobą ja,
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
fizolku drogi, ale wyślij, bo do przyszłego roku to zapomnisz :]
Reputacja:
0
ann napisał(a):fizolku drogi, ale wyślij, bo do przyszłego roku to zapomnisz jeżeli tak twierdzisz...dobrze
za Tobą ja,
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Petrvs napisał(a):ostatecznie wygodnie spocząłeś w dolnej toalecie. i jakoś tam zbyt aktywnie nie przeszkadzałem :lol:
Petrvs napisał(a):Oo Phete i to mocno cię prał po twarzy baardzo możliwe
Petrvs napisał(a):twoje śpiwory jeden miałem
Petrvs napisał(a):bo gdyby nie ona... to nie wiem czy ktoś by się toba zajął... do końca życia będę wdzięczny i wbrew temu co powiedziała ann nie zapomne do następnego Przemyśla :lol:
za Tobą ja,
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
fizol napisał(a):i jakoś tam zbyt aktywnie nie przeszkadzałem Nawet dałeś się oskubać z fajek
Kamil napisał(a):Adme za tą taryfę to Cię chyba na rękach będziemy musieli nosić. I poniesiemy jak będzie trzeba To koniecznie zajrzyjcie z całą tą procesją do mnie na Kresy
---
ann napisał(a):jakoś Ci się nie dziwię MacB napisał(a):Nie dziwię się wcale :lol: :lol: :lol:
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Liczba postów: 430
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
marta... jesteś wśród nas? wspaniale tylko to niech nie będzie Twój jedyny post...
MacB napisał(a):Nie dziwię się wcale a to dlaczego...?
fizol, a pamiętach, że odstąpiłam Ci kanapę w niedziele z rańca, ale to raczej nie był najlepszy problem, nie szło Cię w ogóle obudzić, już myślałam, że nie żyjesz..., tzn. wyglądałeś jak ludzkie zwłoki...
także jak najbardziej podziękowania w strone Marka i Lucyny :prosze:
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
Liczba postów: 1,686
Liczba wątków: 160
Reputacja:
0
Ech, że też mnie nie było. I podejrzewam, ze za rok też nei dam rady :/
Natka, Czapa, jak chcecie mog Markowi i Lucynie przekazać podziękowania
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.
"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Reputacja:
0
miesiek-st napisał(a):Nawet dałeś się oskubać z fajek no chyba zbyt oporu nie stawiałem, ale następnym razem zostawcie mi przynajmniej kilka na trudny poranek :lol:
natkozord napisał(a):fizol, a pamiętach, że odstąpiłam Ci kanapę w niedziele z rańca, ja spałem na kanapie?? :o
natkozord napisał(a):już myślałam, że nie żyjesz..., tzn. wyglądałeś jak ludzkie zwłoki... gorzej bo ja nie tylko tak wyglądałem ale i tak się czułem
pozdrawiam i dziekuję wszytskim
za Tobą ja,
Liczba postów: 881
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
fizol napisał(a):następnym razem zostawcie mi przynajmniej kilka na trudny poranek No przecież parę fajek do rana ocalało, a jakbym zostawił je przy tobie to byś je połamał na amen...
[color=maroon][size=84][b]Krokiem adekwatnym do rozwoju zdarzeń
Idę przed siebie i marzę:)[/b][/color][/size]
Reputacja:
0
miesiek st napisał(a):No przecież parę fajek do rana ocalało ale ile ja się naszukałem kto ma moje fajki
za Tobą ja,
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
fizol napisał(a):miesiek st napisał(a):No przecież parę fajek do rana ocalało ale ile ja się naszukałem kto ma moje fajki A tam , nie było tak trudno
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Reputacja:
0
phete napisał(a):fizol napisał(a):misiek st napisał(a):No przecież parę fajek do rana ocalało ale ile ja się naszukałem kto ma moje fajki A tam , nie było tak trudno kończąc już to gg to tylko powiem że obudziłem się bez fajek a zasypiałem z dwoma paczkami
ale gdyby nie ja, jako instytucja rozdająca fajki to co byście zrobili
za Tobą ja,
Liczba postów: 228
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Fakt fizolu , gdyby nie ty , to było by krucho
Pozdr.
PP
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Reputacja:
0
michalf napisał(a):jak chcecie mog Markowi i Lucynie przekazać podziękowania jeśli mozna, pewnie się z nimi spotkasz prędzej niż ja...
fizol napisał(a):ja spałem na kanapie?? :O no, to było w niedzielę, tak po 6 rano, oj, dziwnie wtedy wyglądałeś...
fizol napisał(a):natkozord napisał(a):już myślałam, że nie żyjesz..., tzn. wyglądałeś jak ludzkie zwłoki... gorzej bo ja nie tylko tak wyglądałem ale i tak się czułem nic dziwnego, ale za to mamy co powspominać a raczej pofizować :twisted:
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
Reputacja:
0
A ja tam miałem dobrze - nie musiałem się troszczyć o fajki ani o stan mojej głowy bo nie piję ani nie palę. :] (Mój przydział piwa w restauracji wytrąbił fizol, zresztą w Hołubli też :lol: ) ale prawda dość już gg
pozdro
Reputacja:
0
a tak z ciekawości, to był ktoś jeszcze, kto nie pił i nie palił?
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
Reputacja:
0
nie wiem, może ja?? :lol:
a może przenieść część do hyde parku, albo założyć nowy temat, żeby tu nie śmiecić?? co wy na to?
za Tobą ja,
Reputacja:
0
może być, ale zapomniałam wam się pożalić: w ostatnim samochodzie, w którym jechałyśmy na stopa, zostawiłam moją cenną kartkę z napoisem "Przemyśl"... ubolewam strasznie nad tą stratą... ah, życie bywa okrutne, a wszystko wina Ajchajmera...
n
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
|