Liczba postów: 5
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
KN. napisał(a):Artur napisał(a):Ale jeżeli to jest wznowienie, to raczej skończy się na dodruku tylko. Nie, nie. Wznowienie - gdyby do niego doszło - zawierałoby Tunel, libretto Kuglarzy i wisielców i kilkanaście tak zwanych utworów rozproszonych. KN. Jest raczej pewne, że nie wyda tego to wydawnictwo co wydało "Ale źródło wciąż bije...". A czy w nowej antologii znajdzie się "Tunel" to pytanie do wydawnictwa Towerpress, które jeszcze przez kilka lat będzie dysponowało prawami do tegoż "Tunelu"
To, co ważne- odbywa się w głębi...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
olaff22 napisał(a):Jeśli jest tak, jak mówisz - a z mojej wiedzy wynika, że jest - to największą szkodę poniosą miłośnicy twórczości JK. Czyli...będzie tak, jak zawsze  Tak jest!
Wiki napisał(a):Jest raczej pewne, że nie wyda tego to wydawnictwo co wydało "Ale źródło wciąż bije...". A czy w nowej antologii znajdzie się "Tunel" to pytanie do wydawnictwa Towerpress, które jeszcze przez kilka lat będzie dysponowało prawami do tegoż "Tunelu" Pod warunkiem, że w ciągu tych kilku lat antologia wyjdzie.
Zresztą (moim zdaniem) wydawanie antologii bez Tunelu byłoby czynem idiotycznym.
Wiki napisał(a):Jest raczej pewne, że nie wyda tego to wydawnictwo co wydało "Ale źródło wciąż bije...". Jeśli wolno spytać: Kto Panią upoważnił do ujawniania tych informacji?
KN.
[ Dodano: 2005-10-11, 23:25 ]
A dodam jeszcze myśl, że wypadałoby się przedstawić, szczególnie jeśli działalność na Forum zaczyna się od popisywania swoją znajomością "kulisów". A jeśli chce się pozostać incognito, to treść postów trzeba do tego celu dostosować. Bo tak to ni pies, ni wydra. Ja na przykład po przeczytaniu pierwszego Pani posta zorientowałem się, kim Pani jest, więc jeśli konspiracja była jednym z Pani celów, to zdecydowanie się nie udało.
KN.
Liczba postów: 1,705
Liczba wątków: 67
Reputacja:
1
OK !
A co maja sadzic rozni inni "szaraczkowie" o tej dyskusyji miedzy roznymi Wtajemniczonymi ?
Znowu wracamy do poziomu "Pan masz zdjecie z NIM z 199# ale ja mam JEGO autograf z 198#" czy cos w tym stylu ?
Czy jesli jest to forum publiczne (od biedy) to moze mozna pisac troche wyrazniej, z mysla o "calej tej reszcie holoty"...
Uwaga wpisana ot tak,mimochodem-mimochodem...
Ludzie, ludzie, ludzie...
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
thomas.neverny napisał(a):Czy jesli jest to forum publiczne (od biedy) to moze mozna pisac troche wyrazniej, z mysla o "calej tej reszcie holoty".. Wybacz, ale na prawdę nie trzeba jaśniej.
Dla kogoś, kto zdobył się na "wysiłek" lektury materiałów prasowych o JK zgromadzonych na stronie Artura, czyli, inaczej mówiąc, dla kogoś, kto interesuje się życiem i twórczością JK, informacja podana przez Wiki jest aż nazbyt czytelna. Tu nie ma żadnej wielkiej tajemnicy.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,705
Liczba wątków: 67
Reputacja:
1
Moj Drogi... :-)
Juz dawno zauwazylem ze Ty wszystko juz bardzo dawno zrozumiales i tlumaczyc Ci sensu nie ma.
Co do watku wznowienia Antologii, to zapewniam Cie ze ja takze wyczulem skora o czym mowa. Nie musisz sie wiec o mnie martwic. Choc przyznaje ze sprawiles mi tym przyjemnosc.
Gratuluje Ci tez zdobycia sie na wysilek lektury materialow zamieszczonych na stronie Artura, zainteresowania osoba JK itd itp
Po prostu nie o to chodzilo :-)
Zachnalem sie bo mam wrazenie ze znowu, jeszcze raz, od nowa, z powrotem zaczyna sie na tym Forum kolejne popisywanie sie, mruganie dookola ze "te, ludziska, zobaczta, ja mam jakas tajemnice i moze sie podziele jak ladnie poprosicie..."
Uzyskalem wynik : "uderz w stol, nozyce sie odezwa"...
Ot, takie wycie do ksiezyca :-)
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
I co i co i co? Będzie to wznowienie czy nie? Ktoś już jakieś wieści ma? Ech, nie chcę się już kłócić z resztą rodziny u kogo w pokoju ma stać "A śpiewak..."
śni inny byt jurajski gad
|