Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
witam na forum, pozdrawiam wszystkich którzy zmieszają mnie z błotem

. Może byśmy pospekulowali? Na kogo głosował by Jacek (czy wogóle by głosował) w najbliższych wyborach prezydenckich???
kocham mame kocham tate a najbardziej ich wypłate
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
Dużego spekulowania nie będzie raczej...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/media/wywiady/ja_to.php">http://www.kaczmarski.art.pl/media/wywiady/ja_to.php</a><!-- m -->
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Znając sympatie, JK udzieliłby poparcia, może wziął udział w konwencji wyborczej, albo - kto wie - może nawet zagłosowałby na Partię Emerytów i Rencistów...ekhmmm tzn przepraszam, na Demokratów.pl
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
2DH napisał(a):Ja myślę, że na Polską Partię Przyjaciół Piwa - gdyby jeszcze istniała
Ale ja o Demokratach zupełnie poważnie. JK zawsze symatyzował z UniąDemokratyczną/ Unią Wolności/Siłą Spoookoju/Unią Powolności/Demokratami (niepotrzebne skreślić

)
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Z tego co wywnioskowałem z wywiadów z Jackiem, to jest on "politycznym liberałem", ale liberałem rozsądnym. Sądzę, że głosowałby na PO. PD - jest właściwie martwa, poza tym nijaka, PiS - rzecz jasna zbyt konserwatywny (nie mówiąc już o LPR), o sympatię do komunistów bym Jacka raczej nie posądzał, PSL - bez żartów, podobno miał przyjaciół w UP, ale SDPL to całkiem inna bajka, i na tym przegląd się kończy.
"...We wszystkim w pełni zaprzecz sobie,
Poczuj się jak parszywy szczur.
Wtedy, bez lęku o swe zdrowie,
Bij z całej siły głową w mur."