Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak zamieszczać ogłoszenia
1. powtórzę się z Regulaminem, ale - zanim napiszesz, że czegoś szukasz, sprawdź, czy aktualnie nikt tego nie zbywa;

2. w polu "Temat" wpisz tytuł albumu/książki/wywiadu etc. którego poszukujesz/chcesz się pozbyć

3.w polu "opis tematu" sprecyzuj, czy chcesz wspomniany utwór/album........ sprzedać, zamienić, kupić, znaleźć.....

4.po dokonaniu zbycia/nabycia/wymiany poinformuj o tym proszę, ja zamknę wątek i nie będzie bałaganu.

Oczywiście niestosowanie się do powyższych nie będzie karane ostrzeżeniami Wink, ale znacznie ułatwi wszystkim korzystanie z tego forum. Radzę jednak zapoznać się z regulaminem , zwłaszcza w kwestii dotyczącej nagrań w formacie mp3.

Pozdrawiam
adme
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Odpowiedz
adme napisał(a):4.po dokonaniu zbycia/nabycia/wymiany poinformuj o tym proszę, ja zamknę wątek i nie będzie bałaganu
Witam
Regulamin mi się nie otwiera więc nie wiem, czy to właściwa droga kontaktu, chciałem prosić o zamknięcie wątku Różności » Ogłoszenia » Filmu Beaty Postnikoff "KOSMOPOLAK" poszukuję !

pozdrawiam
Odpowiedz
friderico napisał(a):Regulamin mi się nie otwiera więc nie wiem, czy to właściwa droga kontaktu, chciałem prosić o zamknięcie wątku Różności » Ogłoszenia » Filmu Beaty Postnikoff "KOSMOPOLAK" poszukuję !
A widzisz, z którego roku jest pierwszy wpis w tym wątku? Jakiś czas temu miała miejsce... restrukturyzacja kadrowa Wink
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Witam. Różne są tłumaczenia: ustne, pisemne. Tłumacz to fajny, ale odpowiedzialny zawód.

Myśmy w rodzince skorzystali z usługi tłumacza sądowego
http://www.wwojtowicz.pl
Odpowiedz
Dopowiem jeszcze. Znajomość jeżyków obcych- to konieczność obecnych czasów.

Uczcie się języków obcych- warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.wwojtowicz.pl
Odpowiedz
Tłumaczył Kaczmara?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości