Liczba postów: 84
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Potrzebuje piosenki pt. "Sen Katarzyny II" najlepiej w formacie mp3. Wiem, że można kupić płyte ale zbieram kase na wydanie "Syn marnotrawny (box)". Moge sie odwdzięczyć wysyłając dowolną piosenke z albumów "Mury w muzeum raju" i "Wojna postu z karnawałem"
"...Ja wolę skok
Przez blask i mrok
Na tyczce drwin, bez zbędnych zwłok
Nad każdym błotem śmignąć i nad każdym gnojem..."
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Wymiana mp3 pochodzących z oficjalnych nagrań jest na forum zabroniona (zgodnie zresztą z punktem 4
Regulaminu :x
Biorąc pod uwagę to, że Sowizdrzał "zbiera na box" nie otrzyma on ostrzeżenia (pod warunkiem, że nie będzie podejmował dalszych tego typu prób :| ).
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 314
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
odezwij się na PM to ci dam, się zgadamy.
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
Reputacja:
0
Stary, no bez przesady! Koleś zbiera na box i chce JEDNĄ mp3, bo nie słyszał, bo chce usłyszeć - więc mu tą mp3 dajcie, albo niech mu ją da ktoś inny. JEDNA mp3 w celu POZNANIA nagrań Kaczmara jeszcze nikogo przecieżnie zabiła ani nie okradła. Poza tym - jak mam być szczery - Jackowi kase bym nabijał, ale aktualnie - nie mam komu, więc gdy nie mam kasy - wolę coś ściągnąć zamiast nie mieć.
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Chodziło mi raczej o to że dostaniesz spore ostrzeżenie. Pozatym mógł już sobie ściągnąc z p2p a nie prosić na publicznym forum...
Reputacja:
0
a najwyżej dostanę