Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wracając do Kolobrzegu...
W ramach milego spędzania sobotniej wieczoronocy przejżeliśmy, a dokladniej glównie przesluchaliśmy nasz material z "Nadzieji". Może nie jest to szczyt osiągnięć, ale dla tych co byli, może być niezlym "powrotem"...

Kate

Witam,

korzystajac z mozliwosci chcialbym pozdrowic wszystkich obecnych i nie obecnych na koncercie, tych ktorzy sie dobrze bawili i tych ktorym zaslanialem scene statywem... Jak juz Kasia napisala nagranie ma bardzo fajny klimat. technicznie wyglada to tak iz material nagrany z występow na scenie jest lekko miejscami przesterowany ze wzgledu na naterzenie dzwieku, ale jak nie bedziecie go zbyt glosno podkrecac to ok, natomiast to co zostalo nagrana po "oficjalnym" koncu piatkowego wieczoru, jest przepiekne...
Na dniach kasety idą do obrobienia i mam nadzieje niebawem (ale nie moge obiecac) bedziecie mogli je sciagnac lub odebrac wypalone na plycie.

Janek
"Przed wszystkim cofaj się przezornie,
Nic nie jest tym, czym miało być.
Groźne - co zdaje się bezbronne,
Siła się umie w słabym skryć."
To miłe Wink
Nie mogę się doczekać zwałaszcza tych "przepięknych".

Pozdrawiam!
Oj tak te "przepiękne" napewno będą ciekawe :lol:
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Ja się piszę na całość waszego materiału. Jakbyście już mieli cosik to dajcie znać i napiszcie jak zapłacić za płytę (bo łącze mam słabiuśkie). Pozdrawiam, było miło ;-) Będzie milej!!
Żydowinem być mi raczej,
Gdy mianuje mnie Polaczek...
Witam Wink

Jeszcze mam coś takiego... pewnie sporo osób to widziało ale co tam Smile

Reklama festiwalu
<!-- m --><a class="postlink" href="http://shhf.w.interia.pl/reklama.jpg">http://shhf.w.interia.pl/reklama.jpg</a><!-- m -->
O prosze, nawet Phete załapał się na zdjęcie Big Grin
A ja stoje tyłem.. Sad ale na tym zdjęciu jest cała reklama Wink
Filip P. napisał(a):A ja stoje tyłem.. Sad ale na tym zdjęciu jest cała reklama Wink
Całej nie widać bo trochę zasłaniasz :lol: :lol: :wink:
Ale spoczko fotka.

pozdro

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości