Liczba postów: 155
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Mateo napisał(a):No to jeszcze wszystko zależy cóż to za choroba powaliła Pana Mateusza... Skoro to ta choroba, o której teraz pomyślałam, to wyjście z domu nie zaszkodzi, a wręcz może pomóc
W związku z sugestią Matea, nie zostajesz, Mateuszu, zwolniony z przyjścia na spotkanie :---PP Jak nie przyjdziesz do nas to my przyjdziemy do Ciebie :lol:
ad rosa: Istnieje jeszcze kwestia rozpoznania się... Ja moge wziąć ze sobą taki brązowy śpiewnik JK i trzymać go w ręku (<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/spiewniki/encore.php">http://www.kaczmarski.art.pl/tworczosc/ ... encore.php</a><!-- m -->)
Pozdrawiam wszystkich ze szczególnym uwzględnieniem wszystkich chorych
Iwa
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Ja chętnie bym wpadał też nawet 30 sierpnia.Myśle nawet,że z graniem nie będzie problemu.Na pewno ktos przyjedzie kto będzie umiał grać.
pozdro
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No jeśli do tego czasu Pan Mateusz wydobrzeje to ja nawet wiem kto będzie grał...
Pozdrawiam...
Mateo Strunnik
Liczba postów: 748
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Prawde powiedziawszy, to przeszła mi wszelka ochotę na forumową integrację.
Pozdrawiam,
M.
ps. Piotrze, jak tam kariera?
Liczba postów: 315
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Ależ czy jest o co się boczyć?...
Już dobrze... przepraszam za mało wyrafinowany żarcik...
Pozdrawiam...
PS
do mnie pijesz?...
Mateo Strunnik
A ja chciałem tylko bardzo podziękować za wczorajsze spotkanie, śpiewanie i ogólnie - za klimat. I TO JEST MÓJ PIERWSZY POST NA TYM FORUM, za co też dziękuję.
Pozdrawiam!
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
mnie równiez było wczoraj bardzo miło się z wami spotkać obecnie spalił mi sie komputer (to żadna przenośnia- trzaski, swąd i dym z obudowy ), więc będę miała problemy z regularnoscią wizyt na forum ;/
żal mi, że nie mogłam wczoraj zostac z Wami dłużej, więc może mielibyście ochtę wpaść do mnie w przyszłym tygodniu na gitarową posiadówkę (jak zreszta już sugerowałam)?? proponuję środę od 20 do oporu :wink: , gdyby termin nie pasował większości w grę wchodzi równiez wtorek i piatek serdecznie zapraszam wszystkich forumowiczów i nie tylko
szczegóły zamieszczę jeśli uda nam się ustalić wspólnie datę. jakby coś to pisac na 609-998-097.
pozdrawiam
rosa
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
a może jakieś wrześniowe spotkanie w Bieszczadach?.Szykuje się przeca niezły "ruch w narodzie",więc może lepiej wyjechać w Bieszczady?
"... Ile pytań we mnie a ile
pustych miejsc przy słowie odpowiedź
W ilu dróg zanurzyłem się pyle
By i tak nie móc trafić ku sobie...." (W.Belon)
"Twoje włosy wymagają przycięcia"...
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
Hej!
Mi pasuje ten 30 września, mam nadzieje że wszystko wyjdzie
Troche wam tej środy zazdroszcze, ale cóż..
Pozdro z Kołobrzegu!!! :roll:
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Mi pasuje ten 30 września Raczej 30 sierpnia, bo 30 września mam (i chyba nie tylko ja) zamiar być daleko od Warszawy
Pozdrawiam
Reputacja:
0
A ja za tydzień do Waraszawy jade Kto po mnie wyjdzie na dworzec PKS? :lol: :lol:
Nie no świruje,ciotka wyjdzie.A jak coś to bede tydzień czyli nawet tego 30 sierpnia moge być
pozdro
Zakończyło się późną porą (nie do końca zresztą określoną...) kolejne spotkanie integracyjno-zapoznawcze forumowiczów warszawskich...
Niektórzy z ciężkim sercem wyruszyli skoro świt do pracy Pozostali być może pozbywają się z organizmu promili, które w niewiadomych okolicznościach i z niezbadanych źródeł (które niekoniecznie bija... ) zaczęły sie pojawiać w organizmach naszych, powodując "bankietowe" zmiany tonacji i splatanie rąk (sztuk z grubsza czterech ) które spowodowały, że Ikar wzleciał, lecz nie upadał
Bardzo dziekuję za miłe spotkanie i z niecierpliwością czekam na kolejne
Pozdrawiam serdecznie!!
Reputacja:
0
cóż rzec więcej... dziękuję wszystkim obecnym w środę/czwartek za świetną zabawę:wink:
szkoła tańców karaibskich: <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.sho.pl">www.sho.pl</a><!-- w -->
Reputacja:
0
Witam ponownie... pomysliłem się oczywiście chodziło mi o 30 sierpnia (choć 30 września też mi pasuje ) Tylko ciekaw jestem czy jest jakies miejsce i czas spotkania i kto by się stawił
Pozdro!
[ Dodano: 25-08-2005, 20:58 ]
Okazuje się że Radziu w Warszawie przesiaduje, ale tylko do poniedziałku! Więc może spotkamy się w niedziele jakoś? co wy na to? Czasu nie wiele...
Liczba postów: 1,046
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Ja! Ja! ale gdzie i o ktorej...?
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka
Poetycznego...stąd mię częsciej wita
Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
Reputacja:
0
adme napisał(a):Ja! Ja! ale gdzie i o ktorej...? Fajnie,że i narazie 3 osoby by były,ale mam nadzieje,że się zgłosi więcej.Gdzie i kiedy do ustalenia jeszcze sie zobaczy ile ludu będzie chciało. Rozmawialem z Filipem ale ja jestem w stolicy do poniedizałku,tj. w poniedziałek o 11 rano jade do siebie,więc chciałem sie jakoś załapać :wink: ,więc propozycja jest narazie w niedziele ,a konkretniej to się jeszcze zobaczy
pozdro
Liczba postów: 748
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Mnie nie będzie w niedzielę na pewno, wyjeżdżam.
Pzdr,
M.
Reputacja:
0
Przydał by się jakiś wymiatacz z gitarą
Bo my z Radziem chiba nie uradzim
Co do 30 sierpnia mysle że to nadal aktualny termin
Reputacja:
0
Filip P. napisał(a):Przydał by się jakiś wymiatacz z gitarą
Bo my z Radziem chiba nie uradzim Nom przydałby się No zbytnio nie umiemy,ale to co tam umiemy też dobrze :wink: :lol:
Filip P. napisał(a):Co do 30 sierpnia mysle że to nadal aktualny termin To w niedziele jak ja bym był to jedno a drugie to juz sobie 30 zrobicie tak?Dobrze to zrozumiałem?
pozdro
Liczba postów: 185
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Niestety, jak dla mnie, niedziela jest bardzo złym pomysłem.
Oczywiście 30 sierpnia się pojawię!
Kiedyś byłem [size=134][color=red][b]TJD[/b][/color][/size]
Reputacja:
0
Ja też byłabym za 30 sierpnia, bo 29 nie będzie mnie jeszcze w Warszawie ;/ .
Co powiecie na godzinę 17? Jednak nie mam za bardzo pomysłu gdzie moglibyśmy się udać... U mnie w domu się już chyba tym razem nie uda. Może ktoś zaproponuje jakieś dobre miejsce?
Pozdrawiam,
Iwa
To jest bardzo fajny pomysl, i ja sie chetnie spotkam.
Reputacja:
0
Nie no to trudno, widze że wiekoszości nie pasuje.Nom bywa najwyżej sie nie załapie szkoda
W przyszłe lato bede dłużej to może za rok ewentualnie
pozdro
Reputacja:
0
jak sie ruszyło, to ja sie pisze i na niedziele i na 30 u mnie w domu raczej odpada, na gitarze nie gram, ale chetnie przyjdę :wink:
rosa
Reputacja:
0
To co o której w niedzielę i kto będzie?
Ja z kolegą...
i...?
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 264
Reputacja:
2
radziu_88 napisał(a):Fajnie,że i narazie 3 osoby Nie marudź. Trzy osoby to i tak dużo
Reputacja:
0
No 3 też dobrze Ja pewnie też będe oby nie było to do zbyt późna bo wtedy matka nie puści.I chyba tam dziewczyny ze dwie cchiały.To własnie gdzie i o której?JA to że mało znam się na Warszawie i niezbyt się orientuje,ale ja bym proponował gdzieś czas około 17 a miejsca w ktore bym na pewno bez problemu trafił to proponuje Mariot,Empik na Marszałkowskiej lub Arkadie(centrum handlowe) a dalej by się zobaczyło.
pozdro
Reputacja:
0
OKi ustalenia są takie:
Pod Arkadią od strony ronda przy fontannie
Radziu będzie miał gitarę i na niego trzeba polować.
Godzina spotkania: 16
Moglibyśmy odrazu pójść na powązki na grób Jacka, a potem gdzieś indziej
Pozdro
Reputacja:
0
Ja bedę na pewno.Z tego co sie orientuje na razie to bedą na bank 4 osoby a reszta to zobaczymy.Znak rozpoznawczy:
szukacjcie mnie z gitarą w pokrowcu
Bardzo się cicesze na to spotkanie
pozdro i do zobaczenia
Niedziela DWUDZIESTEGO ÓSMEGO?
|