Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Małe pytanko
heh Petrvs napsiałem w końcu że to żart,mam nadzieje ze z twojej strony też Big Grin no może odrobinke wredny ale czasem i to sie przydaje :lol:

narka Confusedpoko:
Odpowiedz
Petrvs napisał(a):Oj kurczę, prawda musiałeś wydać majątek.
Kurczę, rzeczywiście wredny się robisz- a najbardziej boli to, że większość zeżarł zaiks czy coś w tym guście...
Za ok. 200 zł to ja potrafię tydzień w Tatrach żyć, więc nie kpij!!! :x :lol:
in montibus veritas
Odpowiedz
radziu_88 napisał(a):heh Petrvs napsiałem w końcu że to żart,mam nadzieje ze z twojej strony też no może odrobinke wredny ale czasem i to sie przydaje

Nie lubisz apapu? :lol: Toć to dobre na ból głowy podobno :lol:

Tomek napisał(a):Kurczę, rzeczywiście wredny się robisz- a najbardziej boli to, że większość zeżarł zaiks czy coś w tym guście...
Za ok. 200 zł to ja potrafię tydzień w Tatrach żyć, więc nie kpij!!!

Zaraz zaraz, nie mów że kupiłeś boksa, bo mnie całkiem to rozbroi... :lol:
Odpowiedz
To żeby Cię rozbroić do reszty powiem jeszcze, że nie dali mi , chamy, tego dodatku z "Requiem Rozbiorowym"... :-x Możesz nie komentować.

Zaraz przyjdzie władza i napisze, że to nie czat i nie robiś prywatnych pogawędek... Smile
in montibus veritas
Odpowiedz
Tomek napisał(a):To żeby Cię rozbroić do reszty powiem jeszcze, że nie dali mi , chamy, tego dodatku z "Requiem Rozbiorowym"... Możesz nie komentować.

Zaraz przyjdzie władza i napisze, że to nie czat i nie robiś prywatnych pogawędek...

I tam nic nie jest napisane że Łapiński śpiewa?? Tego już pojąć nie mogę :-o Ale masz rację nie będę więcej komentował bo chyba już nie ma sensu.

Pozdrawiam
Odpowiedz
Tomek napisał(a):To żeby Cię rozbroić do reszty powiem jeszcze, że nie dali mi , chamy, tego dodatku z "Requiem Rozbiorowym"... Możesz nie komentować.

Płyta z "Reqiuem rozbiorowym" stanowiła dodatek do wydawnictwa "Ale źródło wciąż bije" a nie do boxu. Książka ta wszędzie kosztowała w granicach 100 zł. Nabyłeś Tomku w końcu antologię czy box? Bo box faktycznie kosztował w granicach 200 zł (trochę mniej lub trochę więcej, zależy gdzie). I nie denerwuj się tak na braci kaczmarofili tylko podejdź do tego na luzie. Jak się strzeli gafę to trzeba posypać głowę popiołem i przyznać się do błędu albo obrócić wszystko w żart. Nikt Cię tutaj personalnie nie atakuje, ale jak się sam podkładasz to ludzie mają prawo do kpin... Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Odpowiedz
lodbrok napisał(a):Jak się strzeli gafę to trzeba posypać głowę popiołem i przyznać się do błędu albo obrócić wszystko w żart.

My zdecydowanie wolimy to drugie :lol:
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ale może Ann dyskretnie usunie feralny post...
Nie usunę. Bo wtedy cały temat poleci...
Petrvs napisał(a):On w ogóle nie ma pojęcia o komputerach i technice.
A skąd to wiesz?
Odpowiedz
A to że Łapiński też będzie na "Nadziei" to czysta plotka. Sam nie wiem gdzie ale gdzieś to wyczytałem. Z drugiej strony byłoby całkiem fajnie jakby i on się tam wybrał.
Choćby piwo było z gówna nic mu smaku nie dorówna.
Odpowiedz
Kupiłem pudełko z 22 płytami i tytułem "Syn Marnotrawny". Dałem 210 zł. Chyba, bo to jakiś czas temu było. Gdzieś słyszałem, że dawali do tego czasem ten dodatek z "Requiem...", ale pewności nie mam. Więcej grzechów nie pamiętam. Głowę popiołem posypałem, jakkolwiek bez przekonania- może skompromitowałem się niewiedzą, ale cóż, bez złej woli... Nigdy nie twierdziłem, że jestem ekspertem...

A, ja nigdy się nie denerwuję. Jak się kiedyś zdenerwuję, to o skutkach napiszą w gazetach :lol:

Pozdrawiam
in montibus veritas
Odpowiedz
ann napisał(a):A skąd to wiesz?
Jacek Kaczmarski mówił.

:wink:
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Kupiłem pudełko z 22 płytami i tytułem "Syn Marnotrawny". Dałem 210 zł. Chyba, bo to jakiś czas temu było. Gdzieś słyszałem, że dawali do tego czasem ten dodatek z "Requiem..."
Tą płytę, o której piszesz dawali, ale do "Ale źródło..."
Odpowiedz
W końcu wyląduję w zakładzie zamkniętym Smile . Trudno. Czy w takim przypadku zrobienie pirata jest nieetyczne?
in montibus veritas
Odpowiedz
Tomek napisał(a):Czy w takim przypadku zrobienie pirata jest nieetyczne?
Zrobienie pirata nigdy nie jest etyczne
Odpowiedz
Dobra, dobra... Tak tylko pytałem Smile .
in montibus veritas
Odpowiedz