Liczba postów: 106
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Parę dni temu kupiłem tę książkę, ale sprawiło mi wiele trudu, aby ją dostać (możliwe, że nie umiem wyszukiwać w księgarniach internetowych). Zauważyłem tę książkę również na allegro, gdzie na stan teraźniejszy przekroczyła swoją wartość. Kto chciałby zakupić tę pozycję polecam <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.gkn-prus.com.pl/nowa/modules.php?name=Sklep&plik=lista&nazwa=opis&kod=6898">http://www.gkn-prus.com.pl/nowa/modules ... s&kod=6898</a><!-- m -->
Mam nadzieję, że nie zostanę oskarżony o jakieś reklamowanie księgarni :wink: Podaję ten link jako źródło trudnodostępnej pozycji.
Pozdrawiam
Tryumf, to tryumf - to tylko jest istotne -
Ty i tylko ty - bo jesteś łotrem!
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Hmm... Naprawdę tak trudno ją zdobyć? Ja widywałem ją w kilku księgarniach i bezproblemowo kupiłem w jednej z nich.
Reputacja:
0
Ja mam dostęp do dobrych księgarni ograniczony (mieszkam w małym miasteczku). Pomyślałem sobie jednak, że lepiej napisać taki post, żeby każdy kto jest w podobnej sytuacji mógł wejść w posiadanie tej książki. Pan zrozumie - lepiej napisać niż nie napisać :wink: .
Liczba postów: 815
Liczba wątków: 97
Reputacja:
0
Simon, no... np w Krakowie nie mogłem jej zdobyć
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie
poeta milczy...
Reputacja:
0
Don_Pedro napisał(a):lepiej napisać taki post, żeby każdy kto jest w podobnej sytuacji mógł wejść w posiadanie tej książki A pewnie. Jestem całym sercem ZA. Po prostu byłem zdziwiony, że są kłopoty z dotarciem do tej pozycji. "Swój" egzemplarz kupiłem bez problemu, a nie poprzedziłem tego wnikliwymi poszukiwaniami. Zwyczajnie - wstapiłem do księgarni i wyszedłem z książką.
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
ja odsyłam na bezposrednia strone wydawcy
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.wydawnictwo-poznanskie.pl">http://www.wydawnictwo-poznanskie.pl</a><!-- m -->
jak zamawialem to bez problemu dotarala do domu
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Reputacja:
0
Tutaj nie dotarłem - możliwe, że przez swoją głupotę . To się nie popisałem :?
Liczba postów: 1,872
Liczba wątków: 53
Reputacja:
0
W Empiku też nie było...
Jak wróce to zamówie wkońcu
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Kilka miesięcy temu w naszym KMPiK-u poinformowano mnie ( po sprawdzeniu w bazie komputerowej), że pozycji tej nie można kupić (ani nie planuje się wznowień) w żadnym z iluś_tam Empików na terenie kraju, zatem pozostało mi ratować się zakupem poprzez net w księgarni, której link znajduje się kilka postów wyżej.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Reputacja:
0
bryce napisał(a):pozostało mi ratować się zakupem poprzez net w księgarni, I chwała wydawnictwom za to, że istnieje taka możliwość. Pomyślcie co by było, gdyba nie istniała... Jeszcze stosunkowo niedawno JEDYNYM sposobem pozyskiwania wartościowych pozycji były układy z panią w księgarni lub - w kolejnym stadium poszukiwań - z antykwariuszami... Zresztą z tymi ostatnimi warto mieć układy i dziś, i jeszcze jutro nawet :wink:
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Jeszcze stosunkowo niedawno JEDYNYM sposobem pozyskiwania wartościowych pozycji były układy z panią w księgarni lub - w kolejnym stadium poszukiwań - z antykwariuszami... Nie przesadzalbym. Od bardzo dawna istnieje bowiem - moim zdaniem najlepsza i najpewniejsza - mozliwosc telefonicznego zamowienia interesujacej nas pozycji. Ja w ten sposob zdobylem dawno temu "Stajenke" JK - kasetke, ktora kolportowala ksiegarnia "u Izy". Ksiazke K. Gajdy kupilem w ten sam sposob - zamawiajac telefonicznie.
Istnieje wiele wartosciowych oficyn, ktrore do dzisiaj nie maja swoich witryn w Sieci. Ja np. wiele ksiazek o tematyce przyrodniczej zamowilem telefonicznie. Inaczej nie mialbym mozliwosci.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
Książkę tę można kupić w Warszawie w księgarni Prusa na Krakowskim Przedmieściu...ja ją tam kupiłem z 4 miesiące temu...
Reputacja:
0
OLI napisał(a):Książkę tę można kupić w Warszawie w księgarni Prusa na Krakowskim Przedmieściu...ja ją tam kupiłem z 4 miesiące temu... I właśnie o tej księgarni pisałem.
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Widziałem ostatnio tą książkę w Ełku w Księgarni oświatowej na Armi Krajowej - była na wystawie. Jak ktoś z okolicy jest zainteresowany to jest także "Ale źródło wciąż bije". To jest ta księgarnia naprzeciw poczty.
Pozdrawiam
Reputacja:
0
A można zamówić tam książkę przez internet lub telefonicznie?
Liczba postów: 1,243
Liczba wątków: 30
Reputacja:
0
Pewnie tak, chociaż nie jestem pewien.
Jak ktoś chce to numer tejże księgarni (0-87) 621-32-44
Pozdrawiam
PM
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Don_Pedro napisał(a):A można zamówić tam książkę przez internet lub telefonicznie? A nie prościej po prostu zamówić tutaj? Jest na pewno
Reputacja:
0
ann napisał(a):A nie prościej po prostu zamówić tutaj? Jest na pewno Ale mnie chodziło o "A źródło wciąż bije...", a w księgarni do której podałaś link, nie widzę tej pozycji :wink: Choć u mnie z wyszukiwaniem różnie bywa :roll:
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Don_Pedro napisał(a):Ale mnie chodziło o "A źródło wciąż bije..." Sorry. Sugerowałam się tematem
Co do źródła... zaglądaj na allegro.pl
Reputacja:
0
ann napisał(a):Sorry. Sugerowałam się tematem Nie ma sprawy - ale jak zdobędę kasę, to skorzystam z telefonu podanego przez Petrvsa
|