06-28-2005, 07:12 PM
Gdyby ktoś chciał zobaczyć Perth na mapce satelitarnej (możliwe jest spore przybliżenie), proszę kliknąć
Perth
|
06-28-2005, 07:12 PM
Gdyby ktoś chciał zobaczyć Perth na mapce satelitarnej (możliwe jest spore przybliżenie), proszę kliknąć
06-29-2005, 01:39 PM
No, no... Nawet widać moją małą miejscowość (ale w małej rozdzielczości). Widzę jednak, że to wersja beta :wink:
Tryumf, to tryumf - to tylko jest istotne -
Ty i tylko ty - bo jesteś łotrem!
06-29-2005, 08:23 PM
Koluszek nie ma.... Nie widać z takiej odległości...
Don_Pedro napisał(a):Widzę jednak, że to wersja betaJasne, że beta. Czy ktoś (tak na marginesie) mógłby mnie poinformować, kiedy będzie pełna?
in montibus veritas
06-30-2005, 04:09 PM
Tomek napisał(a):Czy ktoś (tak na marginesie) mógłby mnie poinformować, kiedy będzie pełna?Pewnie trochę to potrwa, skoro jeszcze nie ma pełnej wersji Gmaila
06-30-2005, 08:40 PM
Jestem cierpliwy- byle było widać Koluszki i mój osobisty ogródek ze wszystkimi jego chwastami :lol:
in montibus veritas
07-01-2005, 10:18 AM
Don_Pedro napisał(a):No, no... Nawet widać moją małą miejscowość (ale w małej rozdzielczości). Widzę jednak, że to wersja beta :wink:Jakim cudem Ty tam naszą wioskę znalazłeś :o Ja tam nawet Poznania nie widzę 8) Pozdrawiam Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
07-01-2005, 04:04 PM
Zeratul napisał(a):Jakim cudem Ty tam naszą wioskę znalazłeśW tej "wyszukiwarce" na górze wpisz Rogoźno, Poland
07-01-2005, 04:13 PM
ann napisał(a):W tej "wyszukiwarce" na górze wpisz Rogoźno, PolandFakt :oops: Wcześniej próbowałem to wpisać, ale jakoś nie chciało łapać :o Może wpisywałem przy wybranym "Map" :| Pozdrawiam Zeratul P.S. Don Pedro - jakbyś był zainteresowany to mam całkiem ładne zdjęcie lotnicze miasta w jpg-u
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
07-02-2005, 01:54 PM
Dziękuję Zeratulu - ale też je mam. Nawet mogę na tym zdjęciu wyróżnić blok w którym mieszkam :wink:
07-25-2005, 10:23 AM
Zeratul napisał(a):„Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.” :wink:Don_Pedro napisał(a):No, no... Nawet widać moją małą miejscowość (ale w małej rozdzielczości). Widzę jednak, że to wersja betaJakim cudem Ty tam naszą wioskę znalazłeś Ja tam nawet Poznania nie widzę
Zły? - być może. Dobry? - a czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie. Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu, A i świętym żyć będzie przyjemniej!
07-25-2005, 10:50 AM
Kolejna osoba z miasteczka widocznego tylko sercem :wink: Pozdrawiam
07-25-2005, 01:59 PM
Też pozdrawiam wszystkie osoby z miasteczka widocznego tylko sercem! :wink:
Dajcie żyć po swojemu grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!
07-25-2005, 03:02 PM
A dziękuję Myślałem, że populacja wielbicieli Mistrza w tym miasteczku nie jest aż tak wielka :wink:
07-26-2005, 11:35 AM
W związku z akcjami organizowania spotkań wielbicieli JK (patrz forum skierowane do warszawiaków :o ) wychodzę z inicjatywą urządzenia podobnej imprezy w naszym cudownym miasteczku. :wink:
Czekam na propozycję terminu i miejsca Pozdrawiam P.S. Moja własna propozycja miejsca spotkania - pod McDonalds'em w Rogoźnie :wink: :lol: :lol: :lol:
Dajcie żyć po swojemu grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!
07-26-2005, 11:41 AM
JUTA napisał(a):P.S. Moja własna propozycja miejsca spotkania - pod McDonalds'em w Rogoźnie:lol: No najlepiej - to poczekamy sobie ze 150 lat :wink:
07-26-2005, 11:49 AM
Ze swej strony zaproponuję inne miejsce. Nie każdy jednak wie, gdzie w naszym mieście jest McDonalds :wink: . Lepiej byłoby koło Empiku :wink:
Pozdrawiam PS. Super idea. JUTA czasem coś wymyśli :lol: Musimy się pokazać; obecnie jesteśmy na 10 miejscu w Polsce razem z Kielcami! Mamy duży współczynnik wielbicieli JK na 100 mieszkańców. Nie zmarnujmy tego!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :x
Zły? - być może. Dobry? - a czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie. Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu, A i świętym żyć będzie przyjemniej!
07-26-2005, 12:20 PM
Skoro już moda na cytaty:
"Jednak jesteśmy kolektywem - tyle że zgranym" :wink: Pozdrawiam wszystkich bywalców empików i mcdonaldsów w naszym wspaniałym mieście Zeratul
07-26-2005, 12:28 PM
Ale o spotkaniu w Rogoźnie to moze do hyde parku się przeniesiecie ?
07-26-2005, 12:55 PM
ann napisał(a):Ale o spotkaniu w Rogoźnie to moze do hyde parku się przeniesiecie ?::offtopic2:: To już nawet trochę pospamować nie można :wink: :roll: Tak w ogóle to był to tylko żart dla znających lokalne warunki :wink: Poza tym wszyscy sie znamy (a przynajmniej ja znam pozostałych ) Pozdrawiam Zeratul P.S. Ta wersja "off topica" jest fajniejsza od "podstawowej"
07-26-2005, 10:13 PM
Zeratul napisał(a):To już nawet trochę pospamować nie możnaNie można. ? ::banned:: ?
07-27-2005, 10:53 AM
ann napisał(a):Ale o spotkaniu w Rogoźnie to moze do hyde parku się przeniesiecie ?Cos Ty- od czego sie ma adminow ps. ta emota banu jest boska :prosze:
[size=75][i]Ciągle mam czarny palec od pisania
I w oczach ciągle coś na kształt płomyka Poetycznego...stąd mię częsciej wita Poetą - ten, co widzi, niż co czyta.[/i][/size]
07-27-2005, 10:58 AM
ann napisał(a):Nie można. ? ::banned:: ?No dobrze Przeniesiemy się gdzie indziej - np. tu (choćby pod pretekstem dysputy o "Czatach Śmiełowskich" - wszak Budziszewko blisko ) :wink: Pozdrawiam Zeratul
07-27-2005, 11:23 AM
adme napisał(a):Cos Ty- od czego sie ma adminowna pewno nie od przenoszenia połowy tematu Zeratul napisał(a):Przeniesiemy się gdzie indziej - np. tu (choćby pod pretekstem dysputy o "Czatach Śmiełowskich" - wszak Budziszewko bliskoTylko spróbujcie ::bash::
07-27-2005, 11:33 AM
ann napisał(a):Tylko spróbujcie ::bash::Zawsze chciałem zostać Banitą :wink: A nie macie tam jakiegoś Dark Templara (vide temat o ostrzeżeniach) :wink: Najlepiej niech każdy sobie wymyśli własną rangę :twisted: Ot mała dygresja Kończę już, bo inaczej mogę nie przeżyć Kołobrzegu Pozdrawiam Zeratul
07-27-2005, 11:42 AM
Zeratul napisał(a):Najlepiej niech każdy sobie wymyśli własną rangęJuż tak kiedyś było. Dziękujemy. Nie skorzystamy. Roboty było przy tym więcej niż przy stronie :]
07-27-2005, 08:36 PM
To może zróbmy jedną rangę pod głosowaniem raz na jakiś czas, będziemy badać trendy zachodzące wśród użytkowników- np. większość chce powołania "wisielca"- ludzie na forum są zanadto pesymistyczni Wskazana natychmiastowa konsultacja psychologiczna :lol:
in montibus veritas
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|