Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdjęcie w profilu
Po prostu przewaznie, juz od przedszkola, mialem chyba lepsze ukkady z dziewczyniskami. Wracajac zas zas do ostatniej historii to zapewniam Cie ze jednak nie pokazala mi jak jej ten buchalter (czy jako tam to zwa) lezal przedtem i potem....
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
eh nie będę drążył tematu Smile ale koleżanek z pracy Ci nie zazdroszczę....
Dajcie żyć po swojemu - grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!
thomas.neverny napisał(a):buchalter
Neverny, to księgarz Big Grin
Stanik zaś to Buestenhalter (nie wstawię tu szwabskich symboli, ue to u z dwoma kropami)

Gruesse
Ola
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
A bo ja wiem ... Sadze ze piszez ze nie zazdroscisz bo wyobrazasz sobie ze sa kompletnie stare.
Ja tam taki udzial w rozmowach "miedzy nami dziewczynami" uwazam za oznake zaufania. Po prostu rozmawia sie sczerze. Badz szczerzej. Nie ma tych cholernych pojedynkow kogu
tow, ze ktomadrzejszy i dowcipniejszy. Na jednej rozmow z ostatnich zostalem wziety w dwa ognie bo moje dyskytantki chcialy wiedziec ile kilogramow zgubilem od czasu gdy przestalem sie obzerac... Po prostu mozna szczerze i bez falszywego wstydu konkretnie gada o konkretnych rzeczach i TO mi sie podoba (a nie zawartosc ich buchaltera i ewentualna mozliwos pobawienia sie zawartosci...:-) ).
Najciekawsze wspomnienie z tego typu rozmow... sprzed 15-20 lat ; bylem jedynym facetem-swiadkiem dyskusji gdy moje znajomosci rozmawialy o swoich facetach i porownychaly ich i ich osiagi... Tam gdzie my czyli tzw mezczyzni zadawalamy sie zazwyczaj glupimi wulgaryzmami, tam one byly bardzo inteligentne, bardzo spostrzegawcze i konretne i ... bardzo zlosliwe.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
thomas.neverny napisał(a):Sadze ze piszez ze nie zazdroscisz bo wyobrazasz sobie ze sa kompletnie stare
nie mam żadnych informacji ani podstaw by osądzać wiek Twój albo ludzi z którymi pracujesz Smile
thomas.neverny napisał(a):Tam gdzie my czyli tzw mezczyzni zadawalamy sie zazwyczaj glupimi wulgaryzmami
tzw mężczyźni ciekawe Smile
thomas.neverny napisał(a):one byly barfdzo inteligentne, spostrzegawcze i konretne i ... bardzo zlosliwe.
a w to nie śmiem wątpić, w żadne z powyższych twierdzeń, ale z ostatnim w szczególności :wredny:
Chodzi mi to ze wole konkretne uwagi i krytyki niz jakies idiotyczny argument yypu "Diurawe wojsko !" z nie pamitam ktorego juz filmu krajowej (starej) produkcji (czy nie "Gdzie jest General ?")..
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
thomas.neverny napisał(a):"Diurawe wojsko !"
to chyba ostatnio słyszałem w "Złocie dezerterów" wybitnym filmie naszych rodzimych tfurców przez duże TFU! ale pewnie było gdzieś wcześniej wypowiedziane.
Nowhere Woman napisał(a):Neverny, to księgarz
Przypuszczam, że Thomas żartował. Nawiasem mówiąć buchalter to nie księgarz tylko księgowy.
Moge się pochwalić, że bawię się Photo-Paintem i wcisnęłam do profilu nową wersję - Ola na kwasie Big Grin
[b][size=85]Dziś gra się słońcem football-match ogromny!
Bóg strzela gole - po ludzku, wspaniale!
Dziś skok na ziemię z nieba karkołomny,
Cesarskie cięcie i salto mortale![/size][/b]
OD wczoraj usiłuję zmienić zdjęcie w profilu i jedyny sukces wczorajszego wieczoru to usunięcie starego zdjęcia i ocalenie komputera od śmierci na wskutek niespodziewanego wylotu przez okno, albo coś w tym stylu Wink . Czy tylko ja mam takie problemy czy to ogólnie jakaś awaria?

Pozdrawiam Smile
jeśli masz ochotę, to nauczę Cię rysować w paincie - tylko w paincie wyrazisz swoje emocje.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Twoje zdjęcie w profilu chyba nie jest z painta,co? Tongue
Hmmm... Młoda parę dni temu też coś mówiła mi o problemach ze zdjęciem w profilu...
Niestety w zamieszaniu przedświątecznym nie miałem czasu spróbować Jej pomóc, więc nie wiem, czy to błąd użyszkodnika, czy Forum...
Miło by było, gdyby Admini się wypowiedzieli Smile
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
no nie ... ale avatar jak najbardziej.
ja napisał(a):ale avatar jak najbardziej.
Cóś taki koślawy... Wink
Simon napisał(a):Cóś taki koślawy... Wink
ale właśnie taki miał być w zamierzeniu.
Najcześciej robicie błąd taki, że nie patrzycie na maksymalne wymiary. Drugi to taki, że rozszeżenie macie wielkimi literami. Sprawdź najpierw więc te dwie rzeczy.
no i w ścieżce nie może być polskich znaków, a przynajmniej nie powinno - chociaż, kto wie ...
No dobrez, ale wyświetla mi się ptem, z profil został zaktualizowany, a tu nic... Zazwyczaj pisali mi, ze są złe wymiary Wink
podeślij mi to zdjecie na e-mail, zobacze co z nim
Może jest nieprzyzwoite?
Na forum działa jakiś wirtualny strażnik moralności? Confusedly:
Problemem nie jest sam problem, ale twoje podejście do niego
Jaśko napisał(a):Może jest nieprzyzwoite?
to byłoby rzeczywiście dziwne ... moim zdaniem każde nieprzyzwoite zdjęcie powinno dać się umieścić w każdej rozdzielczości.
adam_marian napisał(a):Na forum działa jakiś wirtualny strażnik moralności?
Na tym forum? no co Ty?
Tu działa prężnie Liga Wyrzuć z Siebie Tyle Nieprzyzwoitości Ile Zdołasz w Jedym Poście... Wink
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
Zastanawiające... tym bardziej, że wklepałem w google LWzSTNIZwJP i brak oczekiwanych efektów...

Masz z nią jakiś kontakt? Chciałbym się zaciagnąć Big Grin
Problemem nie jest sam problem, ale twoje podejście do niego
A bo widzisz to jest organizacja tajna jak loża masońska, można ich poznać o pewnych zwyczajach pisania na forum, choć pozornie mogą należeć do różnych grup ideowych... Wink
Kobieta to jedyna zdobycz, która zastawia sidła na myśliwego...
a może byście skończyli? Już raz mówiekm co myślę o pisaniu głupot w tym dziale.