Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrocław co to ma byc?? Gdzie wy??
olaff22 napisał(a):Sądze, że mój wpis, mimo pewnej niestandardowosci, nie pozostawia wątpliwości o jakie miasto chodzi
Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są Smile
ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są Smile
np. ja Tongue

Pozdrawiam z Rogoźna
Zeratul

P.S. Zastanowię się jeszcze nad tym wpisem, chociaż nadal uważam, że Wielkopolska daje lepszą orientację 8)
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
eee. Twój jeszcze ujdzie Tongue
ale takie wpisy Polska na przykład. Czy skądś Wink
Polska też ujdzie, wiadomo skąd, nie? Tongue
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
chcialem sie dowiedziec kto jeszcze jest z wroclawia i sie ukrywa a nie odnowic dyskusje o nazwach miast Big Grin
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Ja nie jestem z Wroclawia, ale moj brat sie tam urodzil Big Grin . Ale to cie chyba nie satysfakcjonuje :wink:
W swiecie baranow wolimy byc wilkami
A ja się przypominam i pozdrawiam. Confusedpoko:
Simon napisał(a):A ja się przypominam i pozdrawiam.
Wpadnij we wtorek o 17.00 do XII LO. Sie spotkać można i pogadać. (Tylko najpierw zapytaj mnie albo Fizola na privie czy na pewno warsztaty są, bo różnie to bywa)
ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są
No właśnie Ann, być może niektórzy nie mają ochoty ujawniać skąd są. To ich prawo i nawet jeśli to utrudnia działania administracji to trzeba się z tym pogodzić.

P.S. Fizol, ja pochodzę z Wrocławia choć od lat tam nie mieszkam. Sentyment jednak mam. Zresztą już u Was w Firleju byłem w odwiedzinach i jak znów zahaczę o Wrocław to pewnie się spotkamy Smile . Pozdrawiam
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
Cytat:P.S. Fizol, ja pochodzę z Wrocławia choć od lat tam nie mieszkam. Sentyment jednak mam. Zresztą już u Was w Firleju byłem w odwiedzinach i jak znów zahaczę o Wrocław to pewnie się spotkamy . Pozdrawiam

tyle ze juz z firlejem nie wspolpracujemy;/
za Tobą ja,
To wiem, ale gdzieś się przecież spotykacie, więc chyba nic straconego Smile
Wszystkie info sa w temacie frlej suxxxBig Grin
za Tobą ja,
Elrond napisał(a):Wpadnij we wtorek o 17.00 do XII LO. Sie spotkać można i pogadać. (Tylko najpierw zapytaj mnie albo Fizola na privie czy na pewno warsztaty są, bo różnie to bywa)

Dziękuję za zaproszenie, ale jestem człowiek pracujący i z kierowniczego stołka zeskakuję wieczorami. Ale idą wakacje, może jakiś ogródeczek w rynku zaliczymy. Ja przynajmniej - z chęcią.
lodbrok napisał(a):
ann napisał(a):Pawle, tu akurta nie chodzilo o Ciebie, a o osoby, które w polu skąd mają wpisane coś, co uniemożliwe zidentyfikowanie skąd są
No właśnie Ann, być może niektórzy nie mają ochoty ujawniać skąd są. To ich prawo i nawet jeśli to utrudnia działania administracji to trzeba się z tym pogodzić.
Ja tylko tłumaczyłam Pawłowi, o co chodziło Krzysiowi, bo by się znowu chłopaki poprztykali :roll:
A co do administracji... My i tak wiemy skąd kto jest Wink A przynajmniej - większość :]
Simon napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, ale jestem człowiek pracujący i z kierowniczego stołka zeskakuję wieczorami.
Bywa...

Simon napisał(a):Ale idą wakacje, może jakiś ogródeczek w rynku zaliczymy. Ja przynajmniej - z chęcią.
No czemu nie. Jakoś sie trzeba bedzie zgadać ekipą na spotkanie.
Kiedyś ELROND
ann napisał(a):A co do administracji... My i tak wiemy skąd kto jest A przynajmniej - większość
Eeee! To ja się tak nie bawię. Myślałem, że "Miasto Oskara" to zagadka dla wszystkich ;/ Mnie się nie udało w każdym razie trafić Wink
Znajdzie się słowo na każde słowo
ja zdecydowanie popieram wpisy nienormalne, nie dlatego żeby uprzykrzyć życie administracji, ale gdyż to jest arcyciekawe co człowiek potrafi wymyślić żeby tam wpisać
na tym forum ten typ performance'u sie tak nie rozwija jak na innych ale zawsze warto miec nadzieje na lepsze czasy
celując w miasto oskara tez spudłowałem ...
tomekzemleduch napisał(a):ja zdecydowanie popieram wpisy nienormalne, nie dlatego żeby uprzykrzyć życie administracji, ale gdyż to jest arcyciekawe co człowiek potrafi wymyślić żeby tam wpisać
To bywa bardzo ciekawe :lol: Np:
-zza winkla
-z kibla
-nie stwierdzono
-z nienacka itd...
Elrond napisał(a):To bywa bardzo ciekawe
Taa.. na jednym forum widziałam kolesia o nicku God, w polu skąd miał oczywiście z nieba Wink
ann napisał(a):My i tak wiemy skąd kto jest
No tak Ann, ale to jest do Waszej wiadomości a nie publicznej. Stąd jak ktoś nie chce podać publicznie, to jego prawo. Smile
ann napisał(a):My i tak wiemy skąd kto jest
Niezupełnie :wink:
Duże praedopodobieństwo trafień możecie mieć tylko w okolicach dużych miast, które są jednocześnie siedzibami providerów. Już kiedyś o tym dyskutowałęm z Arturem.

Pozdrawiam
Zeratul

P.S.1 Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie?
P.S.2 Na "moim" forum wydziałowym w polu skąd jest np. "z miasta" czy "za tablicą "Koniec świata" jeszcze 200 metrów" :wink:
Zeratul napisał(a):Duże praedopodobieństwo trafień możecie mieć tylko w okolicach dużych miast
Taaa... ja jestem z dużego miasta, a wyświetla mi Warszawę. Czasem Lublin :]
Zeratul napisał(a):Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie?
Myślę, że mogę napisać publicznie Wink
Piotrków Tryb. Smile
ann napisał(a):
Zeratul napisał(a):Swoją drogą - ciekawe co wasz skrypt wyświetla u mnie?
Myślę, że mogę napisać publicznie Wink
Piotrków Tryb. Smile
No popatrz, a ja zawsze sądziłem, że mieszkam w Wielkopolsce 8)
Wreszcie dowiedziałem się prawdy o sobie :lol:

Pozdrawiam
Zeratul